olacak. hayatimdaki en buyuk mutluluk olur su anda. tabiiki o ani yasamak lazim,insallahda bu sene yasayacaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
şampiyon olamama durumundada taraftar sayımızın azalma durumu varİlk olarak sancakbeyi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi taraftarımız biraz azalabilir,malum kalp krizi,silahla vurulma riski
(ALLAH korusun tabi)
işin şakası bi yana,bu sene olucak inş..valla ben en az 5 saat aglarım..dua ederim,şükrederim..ahh ahh
u will need justice at the end..
Yorum
-
Yemin ediyorum o duguyu hiç tatmayan biri olarak ne yapacağımı bile bilmiyorum ya...
Sevinmek zıplamak bağarmak dışarı çıkıp eğlenmekse mutlu olmaksa bunları zaten gol atınca galip gelince yapıyoruz ama bu şampiyonluk ve ben ne yapacağımı bile bilmiyorum...
Estağfurllas kesinlikle sitem değil ama insan çok tuhaf oluyo
SEN HER ŞEYSİN BE TRABZONUM...HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
Aynı durumda ben de ne yapacagımı harbiden bilmiyorumİlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin ediyorum o duguyu hiç tatmayan biri olarak ne yapacağımı bile bilmiyorum ya...
Sevinmek zıplamak bağarmak dışarı çıkıp eğlenmekse mutlu olmaksa bunları zaten gol atınca galip gelince yapıyoruz ama bu şampiyonluk ve ben ne yapacağımı bile bilmiyorum...
Estağfurllas kesinlikle sitem değil ama insan çok tuhaf oluyo
SEN HER ŞEYSİN BE TRABZONUM...
galiba şampiyon oldugumuzda evden dısarı atarım kendimi o heyecanla kostukca kosarım duracagımı pek sanmıyorum ya
artık ondan sonra da düşünürüz bişeyler önce ilk tepki cok asırı olmasa bari yanımdakilere zarar vermek istemedigimden dolayı
bide su var tabi şampiyonluk turunda kısmetse Trabzon ' da oluruz
Yorum
-
son maca 4 puan önde girersek sorun olurmu kiİlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Çok hazırım ama Geçenlerde acı bir olayı öğrendim. Fener maçı tarihinin Bizim sınavlarla aynı tarihe denk geldiğini öğrendim. Ne yapacağım bilmiyorum. Ama bir senemi feda edicem anlaşılan
..
hem rahat olun fb son maca şampiyonluk iddiası olmazsa avni aker ' de kasmaz bu sene şampiyonluktaki en büyük rakibimiz gs göz göre göre gs yi şampiyon yapmazlar herhalde eger öyle bişey olursa önce fb taraftarı yıkar fb yi
Yorum
-
aynı sıkıntı bendede var sanırımİlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Çok hazırım ama Geçenlerde acı bir olayı öğrendim. Fener maçı tarihinin Bizim sınavlarla aynı tarihe denk geldiğini öğrendim. Ne yapacağım bilmiyorum. Ama bir senemi feda edicem anlaşılan
..
bi şekilde ayarlıyacaz dur bakalım
u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson maca 4 puan önde girersek sorun olurmu ki
hem rahat olun fb son maca şampiyonluk iddiası olmazsa avni aker ' de kasmaz bu sene şampiyonluktaki en büyük rakibimiz gs göz göre göre gs yi şampiyon yapmazlar herhalde eger öyle bişey olursa önce fb taraftarı yıkar fb yi 
kimsenin yardımı yada bizi desteklmesi oşuma gitmez bu yolda. diğer 6 sı gibi buda şerefli ve onurlu olacak. kimse 7. şampiyonluğumuz için biz size yenildik şampiyon oldunuz gibi laflar etmemeli. bunun için her maçımızı kazanmalı ve kimsenin ağzına bakmadan ilan etmeliyiz.
Yorum
-
Katılıyorumİlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimsenin yardımı yada bizi desteklmesi oşuma gitmez bu yolda. diğer 6 sı gibi buda şerefli ve onurlu olacak. kimse 7. şampiyonluğumuz için biz size yenildik şampiyon oldunuz gibi laflar etmemeli. bunun için her maçımızı kazanmalı ve kimsenin ağzına bakmadan ilan etmeliyiz.
Hatta bi kaç puan daha kaybetsek hakemler yüzünden de en sonunda söke söke desek ne süper olur
HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
ben hiç öyle düşünmüyorum daha öncede geseliler aynı şeyi yapmış Bizim maçtan önce demeçler vererek TRABZONSPORUN şampiyon olmasını istiyorus turunde röportajalr vermişler ortalığı bulandırmışlar bizim motvasyonumuzu bozmuşlar sonrada gelip Trabzonda bizi yenerek elleriyle febeyi şampiyon yapmışlardı bu üç kuma kendilerinden başka bir güç daha istemez ligde bizim olmamızı söylemde derler ama iş olura gelince en sevmediğim dediği kuması için canını dişine takar kimse de bu konuda şüphe duymasın arkadaşlar söke söke alacağız.Biz aldıktan sonrada onalr istediği gibi konussun şöylede böylede biz Anlımızın teriyle alacağız bu sene şampiyonluğu söke sökeeİlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson maca 4 puan önde girersek sorun olurmu ki
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Dikkat! Dikkat!
Bu başlık "Şampiyonluğa hazır mıyız?" diye sormuyor.
"Bu yolda ayağımız tökezlediğinde, desteğe hazır mıyız?" diye soruyor.
Şampiyonluğa hazır olmamak mümkün mü?
"Hazırım" diyenler için, sıkıntılı günümüzde yoklama alacağız ona göre
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum