İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
-
dua'ya hurafe diyenler gazete fallarından geri kalmıyor. biraz saygı...İlk olarak cemilep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduayla olsaydı 27 sene beklemezdik. dua beddua vs hurafe bunlar. federasyon yetmiyordu bir de başbakan girdi işin içine.
tabiki öncelikle gereğini yapmak için uğraşacağız.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-

İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledua'ya hurafe diyenler gazete fallarından geri kalmıyor. biraz saygı...
tabiki öncelikle gereğini yapmak için uğraşacağız.HAMİ_41
Yorum
-
siz siz olun dünyanın dualar üzerinde durduğunu sakın unutmayın ve ona göre yaşayın.İlk olarak cemilep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduayla olsaydı 27 sene beklemezdik. dua beddua vs hurafe bunlar. federasyon yetmiyordu bir de başbakan girdi işin içine.
Dualara başbakan'ın bile gücü yetmez sen yeter ki yürekten İNAN,TESLİM OL RABBİNE.
Yorum
-
bu inanç mevzuu allahla kul arasında fazla girmeyelim. duayla olsaydı 27 senedir olurdu diyorum tekrar. o kadar karadenizli annenin duası çoktan yetmiş artmıştı.İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz siz olun dünyanın dualar üzerinde durduğunu sakın unutmayın ve ona göre yaşayın.
Dualara başbakan'ın bile gücü yetmez sen yeter ki yürekten İNAN,TESLİM OL RABBİNE.Şike SİZ; Leke SİZ
Yorum
-
Dün Buca golleri attıkça zevkten 4 köşe olduk ama 5-3 lük skoru gördükten sonra maçın böyle gelişmesi olumlu değil olumsuz oldu bizim açımızdan.
Madem Buca yenilecekti şöyle kısır bi maç sonucu 1-0 bitseydi.
Eğer fb kalan tüm maçları kazanırsa ligin ikinci yarısında anormal bir puan ortaya çıkmış olacak. Bazılarımız gibi ben de içimden böyle anormallik olmaz canım diye hissediyorum ve puan kaybedeceklerini umuyorum.
Ayrıca hem bu hafta Buca hem de haftaya Belediye'nin fb karşısında goller bulup öne geçmesi de sıradışı bir durum olur. Yani iki hafta üstüste böyle maç olması da anormal olur.
Uzun lafın kısası, keşke fb Bucaspor karşısında değil de Belediye veya A.gücü karşısında 2 farklı geriye düşseydi.(İnşallah düşer tabi yine de belli olmaz.)Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Bugünden itibaren IBB´li oyunculari, Teknik heyetini ve Yönetimini takibe almak yeterli olacaktir. Cünkü sike yapabilmek icin satilmis Fenevliler heryolu deneyecektir. Ama burasi türkiye degil mi, kimi kime sikayet ediyorsun!
Ama biz inanalim, sadece biz inanalim, karsimizdaki her engeli asariz!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Basbakan henüz hazir degil.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
:d:d ççç çççİlk olarak ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasbakan henüz hazir degil.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum