Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dış güçlere falan bahane bulmayalım arkadaşlar, biz birlik olursak taraftar,futbolcu,yönetim; kimse yıkamaz bizi. Hiç inanmadığım kadar inanıyorum şampiyonluğa bu sene ve hele bir şampiyon olalım yakıcam İstanbul'u 3 ayda çıkarmam formamı üzerimden, onla yatar kalkarım
    En son mda61 tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 10:43.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• sonuna kadar
      hazırız

Yorum

• Bu başlığı görünce tırsıyorum ben artık.

Hayır olsun inşallah.
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• 7 geliyor da en büyük rakibimiz derin trabzon onu nasıl yeneceğiz

Yorum

• Bursa maçını aldıktan sonra bu takım herşeyi yapar ve şampiyon olur...
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak yağız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yok bu maç yenilmiş, diğer maçta berabere kalmışız. Bu futbolcu bu maç berbat, diğer maç eh idare eder, gitsin.Yok bunun yürüyüşünü beğenmedim gibi saçmalıkları bırakalım, takımı destekleyelim ve sadece kenetlenelim. Bu iş bu yıl bitsin.Hayden uşaklar.
              7 geliyor 7 hazırız :meşale1:
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak yağız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok bu maç yenilmiş, diğer maçta berabere kalmışız. Bu futbolcu bu maç berbat, diğer maç eh idare eder, gitsin.Yok bunun yürüyüşünü beğenmedim gibi saçmalıkları bırakalım, takımı destekleyelim ve sadece kenetlenelim. Bu iş bu yıl bitsin.Hayden uşaklar.
                Aynen.. Bursa'da ya da diğer maçlarda skor ne olursa olsun, 5 yesekte - 5 atsakta değişmesin bu.. Futbolcu ya da taktik,sistem vs. tartışmayıp sadece kenetlenelim, destek olalım
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Bu sefer olacak inanıyoruz...
                  Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• büyük bir sabırla bekliyoruz...hadi uşaklar sevindirin bizi
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• arkadaş nasıl hazırsınız şampiyonluğa,dün gece taraftarı sadece maçın başında duydum,birde golde,adam gibi desteklenmiyor ki takım,90 dakika susmayan taraftar lazım bize
                      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Herkesin en büyük rakini Trabzonspor bu sene..Bizim ise yine Trabzon..Kendimizle yarışacağız..

Yorum

• Erken havaya giriyoruz yine yıkıma uğramayız inşallah.Ne olursa Olsun Dünya yıkılsa ŞENOL HOCAM benim için dünyaya bedeldir.
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• 12. 13. 14. haftalar cok kritik bu maçlardan kayıpsız geçerseken yakın rakibimize 7 puan fark atabiliriz bence kırılma haftalrı bu üç hafta olur...
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Transfermarkt ın türkçe olan sitesinde Trabzonsporumuzun şampiyon olup olamayacağına ilişkin anket var arkadaşlar

Yorum

• Daha bir inançla geliyoruz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim