arkadaslar bence 7. şampiyonluk için herkes msn veya diğer internetteki isimlerinde, isimlerinin yanına 7 koysa güzel olmazmı ben msndeki arkadaslarıma dedim hepsi koydu mesela benim adım kayhan61-7 gibi.
aklım kendine mezar kazabileceğin kadar derin (ts_61)
Ahtım var.7. şampiyonlukta saçlarımı kazıtacam.Bordo maviye boyatacam.Vede arkada ufak bir saç kısmını TS şeklinde bırakacam.Bunu yapacam.Yeterli şampiyon olalım.
7.Şampiyonluk için bu sezon Bana Göre en büyük fırsat,
Şu an İstanbul Takımalrı Fokur fokur kaynıyor,
3 takımda Şu an Teknik direktörleri Tartışlıyor,Fb ile BJK da Yeönetimler bile Tartışılmaya başlandı.
GS da Pamuk ipliğinde bağlı gidiyor.
Trabzonsporu bekleyen En büyük tehlike,Yattara Olayında yaşadığımız Sıkıntı,
Lider olarak gitmeye başlarsak,İstanbul medyası teknik direktör ve Futbolcularımızın kafasını karışltırmak için her yolu deneyecek.
Futbolcularımıza devre arası Transfer teklifleri yapacaklar,Bir çoğu hayali olmak üzere.
Teknik direkötrümüze Teklifler gelecek,Bir çoğuda hayali olacak,
Yöneticiler arasında Birliği bozmaya çalışacaklar,
Bizi bekleyen en büyük tehlike Bu,Bunlar aşılır,Bu tehlikeleri Bertaraf edebilirsek.
7.Şampiyonluk gelir.
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
7.Şampiyonluk için bu sezon Bana Göre en büyük fırsat,
Şu an İstanbul Takımalrı Fokur fokur kaynıyor,
3 takımda Şu an Teknik direktörleri Tartışlıyor,Fb ile BJK da Yeönetimler bile Tartışılmaya başlandı.
GS da Pamuk ipliğinde bağlı gidiyor.
Trabzonsporu bekleyen En büyük tehlike,Yattara Olayında yaşadığımız Sıkıntı,
Lider olarak gitmeye başlarsak,İstanbul medyası teknik direktör ve Futbolcularımızın kafasını karışltırmak için her yolu deneyecek.
Futbolcularımıza devre arası Transfer teklifleri yapacaklar,Bir çoğu hayali olmak üzere.
Teknik direkötrümüze Teklifler gelecek,Bir çoğuda hayali olacak,
Yöneticiler arasında Birliği bozmaya çalışacaklar,
Bizi bekleyen en büyük tehlike Bu,Bunlar aşılır,Bu tehlikeleri Bertaraf edebilirsek.
7.Şampiyonluk gelir.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Arkadaslar kritik donem geliyor.. Bu haftalarda Ersun Hoca'nin takimlarinda form dusuklugu de olabiliyor biliyorsunuz.. Dikkatli olmamiz lazim.. Olasi 2-3 sanssiz sonucta destege devam etmemiz lazim.. Istanbul takimlarinin hepsi dort gozle 2 mac tokezlememizi bekliyorlar, aman dusmeyelim tuzaga.. Iyi gidiyoruz, hergun uzerine koyarak oynuyoruz.. lig uzun maraton..
2007-2008 sezonu şampiyonu ilk yarıda 36 puan toplamış 79 puanla şampiyon olmuş. 2006-2007 sezonu şampiyonu ilk yarıda 37 puan toplamış sadece 70 puanla şampiyon olmuş.
İlk yarı için önümüzde ikinci yarıda oynayacağımız fenerbahçe maçını da sayarsak 11 maç daha var.
Bu 11 maçta en kötü ihtimalle 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldığımızı varsayarsak (Allah korusun) yine de ilk yarıda 39 puan toplamış olacağız. Yani son iki sezonunun şampiyonundan daha fazla puan toplamış olacağız.
İkinci da yarı bizim için fikstür avantajları ile dolu. 3 büyük maçın ikisini kendi evimizde oynayacağız. Son 5 haftada Kayseri Bursa gibi takımlarla kendi evimizde oynayacağız deplasmanda da oynayabilirdik. Kocaeli büyük ihtimalle küme düşmesi kesinleşmiş olacak. Son haftada fenerbahçe maçı var ondan önceki haftada yani 33. haftada da beşiktaş galatasaray ile karşılaşıyor. Karıştırdık biraz durun son 5 haftaya bakalım.
Trabzonspor - Kayseri Kocaeli - Trabzonspor Trabzonspor - Bursaspor Eskişehir - Trabzonspor Trabzonspor - Fenerbahçe
Bu maçlarda puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.
Şimdi söyleyin ben nasıl inanmayayım.
Yedi geliyor Yediiii...
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Şampiyonluğa inanıp şampiyon olamama durumunda yeniden "paralı başkan " hayalleri kurabilme ihtimalleri düşündürüyor beni.
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Şampiyonluğa inanıp şampiyon olamama durumunda yeniden "paralı başkan " hayalleri kurabilme ihtimalleri düşündürüyor beni.
Aynı korkuları ben de yaşıyorum. Özellikle de Trabzon'daki yerel medya korkutuyor beni. Cevat Kol ve ekibi dün akşam Kadırga TV'de yine yönetimimizi eleştiriyordu. Dayanamadım ve "Sizi hayretler içinde izliyorum, Albayrak gibi bir faciadan sonra iyi bir yönetime sahip olduk ve siz hala eleştiriyorsunuz. Yazık..." diye bir mesaj gönderdim. İnsanın aklı almıyor, hala Nuri Albayrak'ı savunuyorlar.
Bugün 7 ekim ve bugün henüz yeni dayı oldum. Benim için 7'nin bir önemi daha oldu. 7. haftada da galatayı yenersek off ki ne of. Bu sene benim için herşey güzel gidiyo. Trabzonum da şampiyon olursa değmeyin keyfime
Yorum