Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar seyretmeyenler için 24 sene evvelki FB maçının videosu var. Özellikle genç arkadaşlar, yaşı küçük olanlar seyretsin. Gülmekten kırılacağınıza söz veriyorum. Ve keyiften 4 köşe olacağınıza da.

http://www.trabzonspor.mobi/2008/06/...983-84-sezonu/
    04:26 da en önde siyah montlu bordo-mavi şapkalı uşak benim babam.Yanında elinde poşet olanda amcam.İlk izlediğimde gerçekden çok güldüm ve çok da üzüldüm.Düşünsenize babam orda 16 yaşında ve son şampiyonluğumuz.Ben 16 yaşındayım hala şampiyon olamadık.Bu sene inşallah hasret bitecek.
    Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• suan takim olarak diken üstünde gibi birseyiz...

evet taraftar hazir, senelerdir hazir bekliyoruz, ama takim olarak Allah korusun olasi bir sakatlikta kadro derinligimiz yok.

galatasaray gibi maclari rahat alabilecekmiyiz mesela okadar sakatlikla.

o yüzden transfer dönemi baslayana kadar cok dikkatli olup birazda futbolcularin sakatlanmamasi icin dua etmemiz lazim. eger ilk devreyi lider kapatirsak, sampiyonluk kesin diyorum Allahin izniyle

Yorum

• Biz hazırız.ya sen hazırmısın İstanbul yer bordo gök mavi renge!!!!!!!!!!!!!!
        RUZGAR KUZEYDEN ESER!!!!!!!

Yorum

• herkes hazır imzalarımızda da gösteriyoruz artık bir şüphemiz de yok !..
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• akşam 6 pasda diyalog ;

Ahmet Çakar: Ya gürcan seni tanımasam yani tanımasam derken şerefli namuslu biri olduğuınu bilmesem senin Trabzonsporun iyi gidişine çomak sokmak istediğini söylerim
            Gürcan Bilgiç: ya hocam yok ne alaksı var
            Ahmet Çakar:ya bırak ama öyle diyosun sana ne taraftardan
            Gürcan Bilgiç:ben diyorum ki.....sözünü yarıda kesiyor ahmet çakar )
            Ahmet Çakar:Ya bırak kardeşim

Herkes kopuyor burda bizim serdar atlıyo

Serdar bali : susun bak karıştırırım ortalığı bırakın konuşmayın güzel gidiyoruz işte
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kaldı 21 galıbıyet off offff ciğerim yanıyo şu şampiyonluk gelsin artık rahat rahat ölebilirm şaka yaaa olabilecekmiyiz acaba şampiyon nasıl bişedir bilmiyorumki hayatımda ilk kez öyle bir şey tadacam herhalde güzel bişedir . .
              u will need justice at the end..

Yorum

• iyi başlayan değil iyi bitiren şampiyon olur. inş iyi bitiririz
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• inancımızı yitirmeyelim yeter,yenecegiz yenilecegiz ama inanclı olna kzanaır bu sene
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• Amaçtan uzaklaşmamak için arada bir hatırlatmakta fayda var

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ........
                    Başlığın sebebine gelince:

İşte tam da işlerin tıkırında gittiği böyle bir dönemde, takımımızın bizlere en çok ihtiyacı olacak ve tilki kadar kurnaz, çivi gibi sağlam, parlak bir gün gibi ayık olmamız gereken bir dönemdeyiz.

Ligde sonundaki zafere ulaşmak için tam 34 viraj var. Birinde spin atarsanız, diğerinde rakiplerinizi yakalayıp geçebilirsiniz. Takımın ayağının tökezlediği, spin attığı yerde, yelkenleri suya indirmemek için, umutsuzluğa düşmemek ve hüsran yaşamamak, yarış dışı kalmamak için kulübümüzün bizlere her zamankinden daha da büyük ihtiyacı var.

Gelecek sezon içinde ne yaşarsak yaşayalım bu yükü hep birlikte omuzlayalım. Çok önemli bir fırsat var önümüzde şimdi.

............

Bu anlamda hazır mıyız?
                    İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diyelim ki, Trabzonspor Beşiktaş'a yenildi.

Olmaz ha, oldu diyelim.

İşte bu başlıkta müspet yorum yapan arkadaşlara iş düştüğü gün, o gündür.

7'ye hazır olmaktan benim anladığım da.

Kutlamaya herkes hazır olur. Ama önemli olan kutlamaya "sebep" olmaktır.
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Firtina gerİ dÖndÜ kork İstanbulllllllllllllllllllllll...
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Dikkat!

Takımımız bu istikrarını sürdürdüğü müddetçe, özellikle medya, o her zamanki Bizans oyunlarına başlayacaktır. Bu sebeple:

Biz sandıktan bayraklarımızı çıkarırken, onlar sandıklarından türlü hilelerini, oyunlarını çıkaracaklardır. Bu anlamda da, sahada yenilmez Trabzonsporumuza, biz de saha dışında yenilmez gücümüzle destek vermeliyiz.

Yorum

• Önümüzde koskoca sezon var..elbet yenileceğiz,yenilmeyi bileceğiz.Recep abinin dediği gibi;

''Biz sandıktan bayraklarımızı çıkarırken, onlar sandıklarından türlü hilelerini, oyunlarını çıkaracaklardır. Bu anlamda da, sahada yenilmez Trabzonsporumuza, biz de saha dışında yenilmez gücümüzle destek vermeliyiz. ''
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önümüzde koskoca sezon var..elbet yenileceğiz,yenilmeyi bileceğiz.Recep abinin dediği gibi;

''Biz sandıktan bayraklarımızı çıkarırken, onlar sandıklarından türlü hilelerini, oyunlarını çıkaracaklardır. Bu anlamda da, sahada yenilmez Trabzonsporumuza, biz de saha dışında yenilmez gücümüzle destek vermeliyiz. ''
                            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• iyiyiz iyiyizde daha nekadar sıçrarız bilmiyorum. neyseki ara var ve rakip galatasaray, motivasyon başka olacak.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ligde sonundaki zafere ulaşmak için tam 34 viraj var. Birinde spin atarsanız, diğerinde rakiplerinizi yakalayıp geçebilirsiniz. Takımın ayağının tökezlediği, spin attığı yerde, yelkenleri suya indirmemek için, umutsuzluğa düşmemek ve hüsran yaşamamak, yarış dışı kalmamak için kulübümüzün bizlere her zamankinden daha da büyük ihtiyacı var.

...

özlenen tablo için hep destek tam destek, inşallah 7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X