Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Çubuklu bordo-mavi forma ve beyaz şort giyinen adamların, Mayıs'ın güneşli bir Cumartesi günü şampiyonluk kupasını kaldırışını iple çekiyorum.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

Bunca yıl bekledik. Bir kaç yıl daha bekleyebiliriz-sabredip beklemeliyiz. Bu sene ne olursa olsun her zaman takımımızın yanında olmalıyız.Yönetime,futbolculara,teknik heyete sahip çıkmalıyız.yeni bir yapılanmaya gidiyoruz,alışma dönemi uzun sürebilir bunları anlayışla karşılamalıyız.
      Önümüzdeki mayıs olmasa bile( inşALLAH olur) ondan sonraki mayısta günlerce eğlenmek için SABIR VE ANLAYIŞ...
      BMN|KOCAELİ

Yorum

24 senedir hazır kıta bekliyoruz ama ortada bir şey yok.
        24 senede payımıza düşen 6 şampiyonluğu alsaydık şimdi 12 kez şampiyon olmuş bir takımdık.
        Ama elimizdeki şampiyonlukları bile bile başkalarına yediriyoruz.
        Bir sene Bir soytarı Çıkıyor Aygünün kafasını sararak Şampiyonluğu elimizden alıyor.Daha sonra itiraf ediyor kimsenin sesi çıkmıyor.Başka ülkede olsa O takımlar küme düşer,Adam Aygünün kafasını sarark şampiyon olduklarını İtiraf ederken biz ne yapıyoruz,Şenol Güneşe Yükleniyoruz.4 sezon çalıştırdığı takımı 4 kez 2.yapmış TEKNİK ADAMA demediğimizi bırakmıyoruz.
        Bir sezon Çıkıyor Bir tane Onursuz haysiyetsiz Bir hakem çıkıyor,Utanmadan benim annemde Trabzonlu diyerek Milletin gözüne baka baka Trabzonsporun şampiyonluğunu gasp ediyor.Ve bu hakeme methiyeler düzen Bir adamı Biz Trabzonspora başkan yapıyoruz.Hatta yetmiyor Trabzonsporun elinden Şampiyonluğu gasp eden hakemin Fedarasyon başkanı Trabzonsporu aşağılamak için Milli maç bahenesi ile Trabzon halkına ve karadeniz halkına hakaret ediyor.Aklı sıra Trabzonsporun Büyüklüğünü tartışmaya açarak Memleketinin takımı Kayseriyi ön plana çıkaracak.(gerçi fazla kalamadı sonunu hazırladı defoldu gitti.Bıçakçı unutulmadı.)
        Daha Sonra Trabzonlu diye işbaşına getirilen Federasyon başkanı daha ilk haftadan Trabzonsporu Masa başı oyunları ile Küme düşme hattına kadar indirtebiliyor.İçerdeki İşbirlikçileri ile beraber.
        7 değil şimdi 17 leri beklememiz lazımdı ama,malesef Masa başı oyunları ile ve kendi iç çekişmelerimiz sayesinde 24 yıldır Şampiyonluk beklentisi ile bekliyoruz.
        Trabzonspor Yönetimi Çok güçlü olmadığı müddetçe masa başı oyunlara dur demediği müddetçe biz daha Çok 7 ler bekleriz.
        Trabzonspor masa başında hakkını yedirmesin yeter.
        Tarihimizin en kötü sezonunu yaşadık.Buna rağmen hakemler yüzünden en az 15 puan kaybettik.
        Şampiyon olan takımda en az hekemle 15 puan kazandı şimdi ekle 30 puanı şampiyonla kafa kafayasın.
        Bunun önüne geçmediğimiz müddetçe benim umudum yok.
        Trabzonspora FB maçından dolayı Ceza veriliyor.
        Hani nerde Trabzonsporun haksız yere aldığı cezanın hesabını soracak Kişiler.
        Bunun hesabı sorulmadığı müddetçe ben Umutlu değilim.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

bu sene olamayız ama, şu kadroya ve teknik ekibe sabredilir de bir dahaki sene yine aksayan yerler tamamlanırsa sonraki sene yüzde 90 bir terslik çıkmazsa şampiyonuz, bu terslik ne olabilir, kemik gibi kaynarsak birbirimize ve takımımıza sarılırsak terslik felan da olmaz.
          bir lafa bakarım laf mı diye,
          bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Yıllardır ilk kez sezon başlamadan heyecanlanmaya başladım ama bunun doğruluğuda tartışılabilir.

Şahsım adına bu sezon şampiyonluk beklemiyorum.Yapılan Transferlerin doğruluğundan şüphem yok.Bu sezon 7-8 tane banko oynayan iskelet bir takım çıkarabilirsek bir dahaki sezon bu iş biter.

Yorum

Tunga abi ,başlık heyecan veriyor,Lakin ben de Soner gibi kurulan kadronun yeni ve çok genç olması sebebiyle zaten bir baskı hissedeceklerini düşünüp bu sene mümkünse şampiyonluk kelimesinin hiç kullanılmaması taraftarıyım....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

ben de şahsım olarak şampiyonluğumuza inananlardanım bu sene olmasa bile ergeç olacak...o kadar kötü şeylere alıştırılmışız ki normalde yapılması gereken şeyler bile içimizdeki ateşi harekete geçiriyor...bu sene şampiyon olamazsak bile güzel şeyler yaşayacağımıza canı gönülden inanıyorum...

Yorum

Hayır Şampiyonluk sözünü kullanalım, yok stres yapıyormuş, yok baskı oluşuyormuş. geçelim bunları.. Jose Mourinho'nun lafı geliyor aklıma. "Baskı ? Ne baskısı? Baskıyı fakirler hisseder. Çocuklarının karnına bir lokma ekmek koyabilmek için sabahtan akşama çalışmak zorundadırlar. Futbolda baskı maskı yoktur"

Yalandan baskı icat etmeyelim,

Biz "kazanmaya alışalım"

Şampiyonluğa çok yaklaştığımız sezonlara bir bakalım, hepsi belirli bir kadronun üzerinde ısrar edilmesi o kadrolara yeni takviyelerin yapılması sonucu gelen başarılardı.

Dillendirelim şartlandıralım evet bu sene olmayacak belki ama herkes şampiyonluğu alacak bir takım olduğunu bilsin.
                  En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 28.05.2008, 09:33.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

Tunga abinin yazısını öyle bir şevkle okudum ki anlatılamaz. Belkide Türkiye'deki milyonlarca insanın umutla beklediği o anı önceden haber verdi bizlere.

24 yıllın ardından bu sene mutlaka şampiyon biziz diyemem belki. Ama şunu içtenlikle söylebilirim; " KORKUN BİZDEN..."
                    FxY

Yorum

fazla havayagirmemek lazım ilk 2 yeter sonra sampiyonluk corap sökügü ama önce kaybettigimiz itibarı kazanmalıyız..
                      ama inanmak kazanmanın yarısıdır

inşallah!
                      7n bitirdin bizi

Yorum

İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fazla havayagirmemek lazım ilk 2 yeter sonra sampiyonluk corap sökügü ama önce kaybettigimiz itibarı kazanmalıyız..
                        ama inanmak kazanmanın yarısıdır

inşallah!
                        bencede
                        ama bakarsın gs deki gibi iyi bi hava yakalanırsa
                        iyi bi abilik yapılırsa
                        şampiyonluk da olabilir inşallah
                        McLas was Here

Yorum

Biz 7'yi torunlarımız da 77'yi görür inşallah!
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Tunga yine kıpır kıpır ettin bizi.
                            Yapılan doğrular ve maddeler artırılabilir bir madde daha ekleyelim; formalar için nihayet uzun yıllar çalışacağımız dünya markası bir sponsorumuz oldu.

Tilkiye sormuşlar: tavuk severmisin diye, gülmemden diyemiyorum ki demiş.

Trabzonspor taraftarına sormuşlar şampiyonluğa hazır mısınız diye...

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Allahtan Tek DİleĞİm Trabzonsporumu Şampİyon GÖrmektİr.ne Olur Kenetlenelİm Bİr İkİ KÖtÜ SonuÇ Bİzİ Yildirmasin İnadina BaŞarmak İÇİn Futbolcu Kadrosunu AteŞleyelİm Şehrİ SÜsleyelİm TİrÜbÜnlerİ Dolduralim.

Yorum

Başlığın amacının ne olduğunu herkes anlamıştır..

Önümüzdeki sezon her maçımızı ''7. şampiyonluğumuzu kutlama'' maçımız gibi görüp buna göre davranmalıyız. Yenik durumda da olsak psikolojimiz bu durumda olmalı. Bizim tavırlarımız bu yönde olursa, pozitif enerjimiz saha içine de yansıyacaktır.
                                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X