hazırız tabiki yıllardır bu günü bekliyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
bende hiçbir zaman unutamayacağım o günü hala hatırlıyorum radyodan tümİlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 nin geleceğine inanıyorum ama 96 yı da unutamıyorum...
sülale dinliyorduk ve sonunda tam bir yıkım oldu bizim için ömür boyu bu yara içimde kanayacak biliyorum trabzonsporun her başarı sonrasında acabalarla
düşünüp duruyorum bu sene 7 yi yakalarsak bir nebze unutmuş oluruz inşallah
Yorum
-
O kör talihimizi değiştirdiğimize inanıyorum .
fenerbahçeyi çok önemli finalde durdurduk. şampiyonluklarını engelledik.
Türkiye kupası finalinde ezici bir oyunla ellerinden kupayı aldık.
Sayemizde lider olan bursayı süper kupa maçında 3 ledik.
şenol hocam !a ve onun motive edeceği bir araya getireceği kadroya güveniyorum. güvenmek zorundayızda.
bu işi bu sene başaracağız.
İşte ozaman Şenol hocanın geldiğinden beri dediği sözleri bulup tekrar tejrar okuyun.
İleriki hedeflerinde Avrupadaki hedeflerinden bahsederdi hep. Sıra oraya gelecek...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Az yavas beyler....İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn az 15 puan farkla Şampİyon olacaĞiz
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
YÜZDE yüz katılıyorum sana rehavet ne kadar az olursa şampiyonlukta şansımız o kadar yüksek olurİlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRehaveti ne kadar alcak tutarsak, Sampiyonluk sansimiz o kadar yüksek olur...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
33. haftaya kadar bu basliga girmesek daha iyi olur bence
bu arada edebiyat ögretmenimiz geldi aklima, iyi birtrabzonsporluydu
eteklerinde günes rengi bir yigin yaprakİlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden..
ve bakacaksin semaya aglayarak
galiba böyleydi
En son Erdogan tarafından düzenlendi; 12.12.2010, 22:10.Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum