Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tüm camiamıza saygılarımı sunarım.
    Süper Ligde son 3-4 haftada yaşananlar bana hiç hoş gelmiyor.
    1-Beşiktaş zorla yarış içinde tutulmaya çalışılıyor bence bu tesadüf değil.
    2-F.Bahçe son 3-4 maçtır daha 15. dakikada maçı bitiriyor.
    3-Ligde 2. devre İstanbul deplasmanlarımız olduğunu düşünürsek bence 'Kırmızı Alarm' veriyor.
    4- Bence işin en tehlikeli boyutu şurası; Hepimizde ve tüm ülkede artık gizli güçler şampiyonu belirlemiyor, geçen yıl Bursa şampiyon olduysa artık her takım bileğinin gücü ile şampiyon olur düşüncesi hakim.İşte büyük tehlike burada ve bence bu yıl gizli güçler İstanbul takımları için ellerinden geleni yapacak gibi görünüyor.

Şimdi Başkan-Yönetici ve tüm taraftarlarımıza sesleniyorum.26 yıllık hasretimizi bize bu kadar kolay dindirmeyecekler; onun için hep beraber tek vücut olup Bizans oyunlarına geçit vermeyelim....
    Hodlu; size katılıyorum, dışarının tahlil etmesi gerekenler tahlilini böyle yapsın.

Fakat; Siyasette tanıdığım ve nefret ettiğim bir tip, sadece kendi menfaatini düşünen şahsiyeti tam da şampiyonluk ritimleri arasına koyan ve T.S. Başkan adaylığına aday gösteren güç nedir?!!

Bu malüm şahıstan medet gözeten tarafların edim gücü bence Bizans Oyunlarından çok daha tehlikeli ve dikkate alınması gereken bir düşüncedir.

Gönül ister ki, o gün bu şahıs kürsüye çıkarak, başkan meydanı boş sanma, takım ve gidişat çok iyi olduğundan adaylığımdan birlik ve beraberlik için şimdilik feregat ediyorum demesidir.

Yoksa birileri bizim gibi Trabzonsporu gözetmiyor.
    En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 23:21.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• şu videoda çalan şampiyonluk marşının orijinal halini bulamayız sanırım
      t @Selim_Turan

Yorum

• Trabzonspor'um 1983-84 sezonundan beri şampiyon olamıyor,Fluminense de öyleydi.Onlar aldı şampiyonluğu bu sene demek şimdi sıra Trabzonspor'umda.

Yorum

• Trabzonspor şampiyon olamaz dediler yaptım olacak.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 2010-2011 sezonundayız. 2010 ve 2011 deki 0 ları atalım ve kalan sayıları toplayalım. 3+4 = 7.. Sadece ben değil Devlet Bahçelide inanıyor..

Yorum

• her gece yatarken şampiyon olduktan sonra ve ben kendime geldikten sonra bmn ye girip gözyaşları içinde yorumları okuduğum anı düşünüyorum her gece yatarken....

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2010-2011 sezonundayız. 2010 ve 2011 deki 0 ları atalım ve kalan sayıları toplayalım. 3+4 = 7.. Sadece ben değil Devlet Bahçelide inanıyor..
                1967 / 281 = 7

2010-1967 = 44 - 1 = 43 Rakamlari topla ediyor 4+3 = 7

2 * 2 = 4, 4 + 2 = 6, 6 + 1 = 7

Bir haftada 7 gun var

Hentbol takimi 7 kisiden olusuyor
                Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1967 / 281 = 7

2010-1967 = 44 - 1 = 43 Rakamlari topla ediyor 4+3 = 7

2 * 2 = 4, 4 + 2 = 6, 6 + 1 = 7

Bir haftada 7 gun var

Hentbol takimi 7 kisiden olusuyor
                  7 tepeli şehrin takımına kaç attık ? !!!7

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2010-2011 sezonundayız. 2010 ve 2011 deki 0 ları atalım ve kalan sayıları toplayalım. 3+4 = 7.. Sadece ben değil Devlet Bahçelide inanıyor..
                    SIFIRLARI ATMA hepsini topla gitsin ) tam laz fıkrası gibi olay koptumm))
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Sayın Başkan Adayı adaylığından feragat etmiş,
                      İsabet etmiş,
                      Sanki benim yukarıdaki yazımı okumuş mu ne?
                      Gözüme girdi, çok güzel hareketler bunlar.
                      Şimdi kongreden sonraki korkum ikinci yarıda istikrarın devam etmesidir.
                      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• bu 7 yi görmeden inanmiyacagim

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gelsin artik sampiyonluk , Her gün 24 saat Trabzonsporu düsünüyorum artik bu top oynamayan rakiplerimizde is yok.Yeterki biz böyle devam edelim acik ara Sampiyon oluruz
                          O gün burada yorum yapacak olanlar sadece gurbertçilerdir diye sanıyorum

Bir kaç gün boyunca memleketten haber falan alınmaz :P
                          t @Selim_Turan

Yorum

• 7 nin geleceğine inanıyorum ama 96 yı da unutamıyorum...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              SIFIRLARI ATMA hepsini topla gitsin ) tam laz fıkrası gibi olay koptumm))
                              Bahçeli olsa oda atardı sıfırları

Yorum

• Kadıköy'e kadar susuyorum..o maçtan sonra konuşacağım..hadi Trabzonspor,bu sefer bu taraftarın boynunu bükme!...
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim