Şırnak'ta nöbete Cudi'ye bakarken onca hayaller kurdum şampiyonluğa dair,şampiyonluğa yetişebileceğim.O gün Trabzon'da olacağım diyordum.Şimdi Bursa'ya geldim.Şampiyonluğu burda kutlamak varmış.22 Mayıs gibi heycan olmasada içimde.O gün geldiya ne şehrin önemi var ne zamanın.Demedik mi ? BİZE HER YER TRABZON. Türkiye yanacak,dünya yanacak.Hazır ol Türkiye BORDO MAVİye bürüneceğin gün çok yakın!
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Başka başlığa yazdım buraya da aynısını yazmadan edemedim
Özellikle 1996'dan sonra her futbol muhabbetimizde Trabzonspor'un şampiyon olacağı günü konuşuyorduk hayal ediyorduk. Türkiye ayağa kalkacak Trabzon ve İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye yanacak diyorduk. Özellikle Trabzon'da olacak kutlamalarda işi abartıp 1000 ölü 3000 yaralı, Şampiyon olunca evde yere yatın ellerinizi başınızın üstüne koyun mermi isabet etmesin... gibi geyiklere kadar götürüyorduk muhabbetleri
Pekala kimin aklına gelirdiki Şike Operasyonu sonrası 7. kupa Feneri kümeye düşürerek Müzemize gelecek
Belki Şehri yakıp yıkamadık 34. hafta bitiş düdüğünün coşkusuyla, fakat 35. Adli Hafta ile Günahların Takımını Kümeye göndermenin coşkusuyla Kupayı kaldırmış olacağız (İnşaallah).
Yorum