Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ŞAMPİYON TRABZONSPOR
    Bitti hasret-------7-------BİTTİ HASRET:meşale1::meşale1:

Yorum

• Hazırız ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yeter artık beklediğimiz.

Gelsin bu hasretin sonu.

Yorum

• Kilit please

Yorum

• Kilit milit yazmayın zart zurt her konuya.

Yorum

• Şırnak'ta nöbete Cudi'ye bakarken onca hayaller kurdum şampiyonluğa dair,şampiyonluğa yetişebileceğim.O gün Trabzon'da olacağım diyordum.Şimdi Bursa'ya geldim.Şampiyonluğu burda kutlamak varmış.22 Mayıs gibi heycan olmasada içimde.O gün geldiya ne şehrin önemi var ne zamanın.Demedik mi ? BİZE HER YER TRABZON. Türkiye yanacak,dünya yanacak.Hazır ol Türkiye BORDO MAVİye bürüneceğin gün çok yakın!
            Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.facebook.com/video/video....50251960287436

arkadaşlar tek kelimeyle bu marşa hayran kaldım emeği geçen herkese binlerce teşekkür.
              sizde izleyin ve fikrinizi belirtin ltfen
              Günaydın 2 sene öncenin marşı bu 41. yıl marşı Remix olması lazım bu, orjinali daha güzel bence.

Yorum

• Başka başlığa yazdım buraya da aynısını yazmadan edemedim

Özellikle 1996'dan sonra her futbol muhabbetimizde Trabzonspor'un şampiyon olacağı günü konuşuyorduk hayal ediyorduk. Türkiye ayağa kalkacak Trabzon ve İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye yanacak diyorduk. Özellikle Trabzon'da olacak kutlamalarda işi abartıp 1000 ölü 3000 yaralı, Şampiyon olunca evde yere yatın ellerinizi başınızın üstüne koyun mermi isabet etmesin... gibi geyiklere kadar götürüyorduk muhabbetleri

Pekala kimin aklına gelirdiki Şike Operasyonu sonrası 7. kupa Feneri kümeye düşürerek Müzemize gelecek

Belki Şehri yakıp yıkamadık 34. hafta bitiş düdüğünün coşkusuyla, fakat 35. Adli Hafta ile Günahların Takımını Kümeye göndermenin coşkusuyla Kupayı kaldırmış olacağız (İnşaallah).
                t @Selim_Turan

Yorum

• Sampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                  FIRTINA61

Yorum

• İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                    İnşALLAH Trabzonsporumuz
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bu şampiyonluk çok önemli eğer tescil edilirse çok büyük bir kutlama yapalım bakalım nerdeymiş 20 milyon şikeci taraftar

Yorum

• Şampiyonluğu bu hafta verirler sanırım Trabzonspor'un evindeki ilk maçı düşünemiyorum

Birde Fenerbahçenin çarşının karşısına çıkacağı ilk maçı
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Gram şampiyonluğu düşünmüyorum neden bilmem Aziz ve çetesi özellikle bülo girdi içeri fenerde küme düşer bana yetti galiba

Söyleyinde Kupayı da bir ara yollasınlar
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• HAZIRIIIZ! :meşale2:
                            Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• devletin adaleti geciksede Allah ın adaleti gecikmez
                              adamsın burak yılmaz

Yorum

• İlk olarak kemal koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                devletin adaleti geciksede Allah ın adaleti gecikmez
                                elhamdülillah...
                                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim