Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ts koptu gidiyor yaw şu liğde ara olmasada şu kızkardeşler soluklanmasa ne güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Az yavas beyler....
      yooo gayet ciddiyim,bundanm 7-8 hafta öncede ilk yarı soınuna kadar bütün maçlarımızı kazanacağımızı iddaa etmiştim
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 7
        7
        7

hayali bile harkulade bir duygu,,,
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• geçen hafta benim gibi bir çok kişi burda yazdı.şampiyonluk yürüyüşü başlamıştır diye.
          ama bir dip not düşeyim.iki hafta önce 42 puanla bitireceğimizi ve %75 oranla şampiyonluğa adım attığımızı eğer bu hafta fb puan kaybederse bu oran %80 olur dediğimi hatırlatmak istedim.şimdi de diyorumki tünelin girişinden yol aldık çıkıştaki ışıkda göründü.asıl bundan sonrası önemli sakatlıkları cezalıları diğer şartlarıda göz önüne alarak alternatif desteklerle 80 puanın üzerine çıkmamak için bir nedende göremiyorum.ikinci yarı alternatifler arasında yedek klübesinde bir alt yapıdan sinyal veren hasan ahmet sarı beni çok ama çok mutlu eder.saygılar büyük Trabzonspor taraftarı.
          İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
          Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
          Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Sampiyon filan olmadik henüz. Ikidebir sözkonus yapmak sampiyon yapmiyor. Daha bir sürü zorlu macimiz var. Elbette iyi yoldayiz lideriz puan farklari var ama sevincimiz kursagimizda kalmasin. Ikinci devre ilk devre gibi kolay gecmeyecegini hepmiz biliyoruz.

Sampiyon olur olmayiz, önemli olan elimize gecirdigimiz liderligi kaptirmamak olacak.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İstanbul saltanatını 6 kez yıktık, yinede yıkacağız.

BORDO kanımızlaMAVİ göklere

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

yazacağız.

Yorum

• Her Geçen Gün Dahada İnanıyorum
                Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Yine de temkinli davranmak zorundayım.Bu sene kendimi diğer senelere nazaren fazla kaptırmıyorum BU SEVDAYA,merdiven basamaklarını teker teker tökezlemeden çıkmak kazasız,belasız,sakatlıklar olmadan sindire sindire gitmek daha GÜZEL.

Yorum

• 1983-84 sezonunda son şampiyonluğunu yaşayan Trabzonspor'umuzun kadrosu.. Ayaktakiler : Necati, Şenol, Tuncay, K. Şenol, K.Hasan, Güngör Oturanlar : İskender, Osman, Kemal, B.Hasan, Turgay

Bu sene bitsin artık şu özlem

Yorum

• mağlup olduğumuz takıma bakıyorum,manisaymış.çok üzülüyorum böyle ahmak puan kayıplarına.
                      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Taraftar 26-27 senedir hazır ama mutlaka bir sorunlar çıkıyor,
                        Takımı Şampiyonluğa taşıyacak olan
                        Taraftar-Yönetim-Futbolcu-Teknikdirektör ve Medya ayağında mutlaka birindesorun Çıkıyor,
                        Şampiyonluktan en büyük tehlike olan Camia arasında ayrılık bu güne kadar hep enel oldu,
                        İlk defa takım bu kadar bütünleşti.Uzun bir aradan sonra Yönetimde tek adayla Kongreye gidiliyor,
                        Kaç yıldır özlenen tablo Yönetim ayağında oluşmaya başladı,
                        Taraftar uzun zamandır iyi problem yok kavgalar yok.
                        Yerel medya ve ulusal medya artık destek vermeye başlamış.
                        Teknik direktör Mükemmel.
                        Bu sefer bakıyoruz Futbolcu bölümünde arıza çıkıyor,2,3 tane futbolcu durduk yerde problem çıkartıyor,tam her şey düzeldi derken,Bir tane Psikopat futbolcu çıkıyor bütün moralleri altüst ediyor.
                        Taraftar hazır her zaman hazır.
                        27 yıldır hep sezona başlarken hazır başladık.
                        Halada hazırız ama inşallah bu sene hevesimiz kursağımızda kalmaz.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mağlup olduğumuz takıma bakıyorum,manisaymış.çok üzülüyorum böyle ahmak puan kayıplarına.
                          Hiç Üzülmene gerek Yok Manisaya malup olmsa idik namalup olsaydık Bunu Korumak adına galip geleceimiz maçları berabere bitirip daha fazla puan kaybedebilirdik.
                          Ayrıca FB-BJK-BURSA-GS a malup olacağına Manisaya yenil daha iyi.
                          Rakiplerimizden Şu an 1 adım öndeyiz.Rakiplerle oynayacağımız maçlarda bir beraberlik ikli avarejda onlardan daha fazla avantajlı olacağımız anlamına gelir.
                          Manisa değilde FB ye yenilsydik daha fazla üzülürdük.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• bırakın kendi kendimizi gaza getirmeyi , 2. devre beşiktaş maçı sonunda yine bu durumdaysak ondan sonra konuşalım, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bir mağlubiyet arkasından bir beraberlik bizi tepetakla eder ve bu potansiyel bizde var ...
                            Kahpe Bizans;
                            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Taraftar olarak bizler hazırız..Olimpiyat Stadında taraftarın şampiyonluğa nasıl motive olduğunu gördük.müthiş bir kenetlenme var..
                              yönetim,teknik kadro ve futbolcular arasında da iyi bir iletişim var.sadri şener şenol güneş'e bıraktı herşeyi karışmıyor bile,şenol hoca bu sene kendi tecrübelerini de takıma ileterek bu takımı şampiyon yapacaktır..
                              ne mutlu türküm diyene

Yorum

• insallah beklıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim