ts koptu gidiyor yaw şu liğde ara olmasada şu kızkardeşler soluklanmasa ne güzel olurdu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
yooo gayet ciddiyim,bundanm 7-8 hafta öncede ilk yarı soınuna kadar bütün maçlarımızı kazanacağımızı iddaa etmiştimİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz yavas beyler....
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
geçen hafta benim gibi bir çok kişi burda yazdı.şampiyonluk yürüyüşü başlamıştır diye.
ama bir dip not düşeyim.iki hafta önce 42 puanla bitireceğimizi ve %75 oranla şampiyonluğa adım attığımızı eğer bu hafta fb puan kaybederse bu oran %80 olur dediğimi hatırlatmak istedim.şimdi de diyorumki tünelin girişinden yol aldık çıkıştaki ışıkda göründü.asıl bundan sonrası önemli sakatlıkları cezalıları diğer şartlarıda göz önüne alarak alternatif desteklerle 80 puanın üzerine çıkmamak için bir nedende göremiyorum.ikinci yarı alternatifler arasında yedek klübesinde bir alt yapıdan sinyal veren hasan ahmet sarı beni çok ama çok mutlu eder.saygılar büyük Trabzonspor taraftarı.İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
Sampiyon filan olmadik henüz. Ikidebir sözkonus yapmak sampiyon yapmiyor. Daha bir sürü zorlu macimiz var. Elbette iyi yoldayiz lideriz puan farklari var ama sevincimiz kursagimizda kalmasin. Ikinci devre ilk devre gibi kolay gecmeyecegini hepmiz biliyoruz.
Sampiyon olur olmayiz, önemli olan elimize gecirdigimiz liderligi kaptirmamak olacak."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Taraftar 26-27 senedir hazır ama mutlaka bir sorunlar çıkıyor,
Takımı Şampiyonluğa taşıyacak olan
Taraftar-Yönetim-Futbolcu-Teknikdirektör ve Medya ayağında mutlaka birindesorun Çıkıyor,
Şampiyonluktan en büyük tehlike olan Camia arasında ayrılık bu güne kadar hep enel oldu,
İlk defa takım bu kadar bütünleşti.Uzun bir aradan sonra Yönetimde tek adayla Kongreye gidiliyor,
Kaç yıldır özlenen tablo Yönetim ayağında oluşmaya başladı,
Taraftar uzun zamandır iyi problem yok kavgalar yok.
Yerel medya ve ulusal medya artık destek vermeye başlamış.
Teknik direktör Mükemmel.
Bu sefer bakıyoruz Futbolcu bölümünde arıza çıkıyor,2,3 tane futbolcu durduk yerde problem çıkartıyor,tam her şey düzeldi derken,Bir tane Psikopat futbolcu çıkıyor bütün moralleri altüst ediyor.
Taraftar hazır her zaman hazır.
27 yıldır hep sezona başlarken hazır başladık.
Halada hazırız ama inşallah bu sene hevesimiz kursağımızda kalmaz.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Hiç Üzülmene gerek Yok Manisaya malup olmsa idik namalup olsaydık Bunu Korumak adına galip geleceimiz maçları berabere bitirip daha fazla puan kaybedebilirdik.İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemağlup olduğumuz takıma bakıyorum,manisaymış.çok üzülüyorum böyle ahmak puan kayıplarına.
Ayrıca FB-BJK-BURSA-GS a malup olacağına Manisaya yenil daha iyi.
Rakiplerimizden Şu an 1 adım öndeyiz.Rakiplerle oynayacağımız maçlarda bir beraberlik ikli avarejda onlardan daha fazla avantajlı olacağımız anlamına gelir.
Manisa değilde FB ye yenilsydik daha fazla üzülürdük.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
bırakın kendi kendimizi gaza getirmeyi , 2. devre beşiktaş maçı sonunda yine bu durumdaysak ondan sonra konuşalım, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bir mağlubiyet arkasından bir beraberlik bizi tepetakla eder ve bu potansiyel bizde var ...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
Taraftar olarak bizler hazırız..Olimpiyat Stadında taraftarın şampiyonluğa nasıl motive olduğunu gördük.müthiş bir kenetlenme var..
yönetim,teknik kadro ve futbolcular arasında da iyi bir iletişim var.sadri şener şenol güneş'e bıraktı herşeyi karışmıyor bile,şenol hoca bu sene kendi tecrübelerini de takıma ileterek bu takımı şampiyon yapacaktır..ne mutlu türküm diyene
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum