@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Ankaraspor maçında Song'un Taraftara dönüp Kollarıyla tempo verdikden sonra Tony Sylvanın Aut atışı için elindeki topu yere vurmasında ki gözlerinde oluşan Hırsı görseydiniz Şampiyonluğa Bir O Kadar daha İnanırdınız !
Allah nasip kısmet eder şampiyonluk kupasını kaldırırsak o gece nasıl olacağımı tahmin edemiyorum. Offf düşüncesi bile güzel
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Sivas'ı alt ettikten sonra şampiyon olabiliriz.
Böyle önümüzde arkamızda takımlar oldukça zor.En az 4 puan fark olacak en yakın rakiple ki rahat rahat maç izleyelim.
Sivas'ı alt ettikten sonra şampiyon olabiliriz.
Böyle önümüzde arkamızda takımlar oldukça zor.En az 4 puan fark olacak en yakın rakiple ki rahat rahat maç izleyelim.
sivas maçına kadar daha 8-9 hafta var. her maçımızı kazanırsak zaten şampiyonluk gelecektir.
Yorum