8 .. 8 .. 8 .. 8 .. olacak bu başlığın adı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Daha 3 hafta önce Antalya macinda berbat yönetim gösteren H.Göcek bugün yine görev aldi! Gecen hafta berbat yönetim gösteren Abitoglu´da en gec 2 hafta sonra görev alir!
Bu Hakemlerin iyi veya kötü olmasi ölcü olmamali sampiyonluk icin ama bizim maclara atanip, puan kaybetmemize neden oluyorlarsa?
Senol Günes´in hakemler hakkindaki söylemleri yetmez, güclü bir lobi sart! Kimse bana Bursaspor´un lobisi mi var diye sormasin...cünkü onlarin basarilari sadece bizi etkiler, diger 3 Ezik takimi degil! O yüzdende Bursaspor´un hakem hatalariyla kaybettigi bir Puan bile göremezsiniz. Keza ondan sezonlarda Sivasspor´da görmedigimiz gibi.
Sampiyon mu olmak istiyoruz? O zaman iyi bir kadro yetmez!!!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
iki sene önceki beşiktaşın şampiyonluğundan sonra üzerine bursa nin ligi birinci bitirmesi sırayı gs veya fb ye getirdi ki kimseye yedirmezler bana göre hele bize hiç. Digitürk platformu dünyanın parasını vermiş lige....... LİGİN MARKA değerinin düşmesini istemeyenler ( fb ve gs'nin 40 milyonluk taraftar desteği ile pastaya olan katkısı yitirmek istemeyenler) olduğu müddetçe bize yedirmezler.
Gördük geçmiş senelerde ... iki sezon önceki Sivası ı yenip önümüzün açılacağı maçta Umut un düşürülmesine penaltı vermeyenler geçen hafta yine iş başındaydı. Şenol Hoca gibi bir efendi adam bile ağzına yakışmayacak kelimeler kulanmaya başladı gazetelerde ;
"Onun Hakemliğini Yırtarım ......" dedi......düşünün artık!!!!!
Şenol Hoca en son Türkiye den parasını alamayarak ayrılırken demediğini bırakmamıştı futbolumuzda olanlar için........... bir daha dönmem demişti bu yapı değişmediği müddetçe
Şenol Hoca niye döndün, değişen birşey olmadı ki....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
abİToğlu haftanın hakemi seçildi.! ve bu hafta fb-antalya maçını yönetecek.İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha 3 hafta önce Antalya macinda berbat yönetim gösteren H.Göcek bugün yine görev aldi! Gecen hafta berbat yönetim gösteren Abitoglu´da en gec 2 hafta sonra görev alir!Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
Eeeee burasi Türkiye, secilirİlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabİToğlu haftanın hakemi seçildi.! ve bu hafta fb-antalya maçını yönetecek.
Yillardir takip ederim ama daha Abitoglu, Göcek, Özkahya ve Özkalfa dörtlüsünün birinin iyi bir mac yönettigini görmedim!!!
Haftanin hakemini secen kim? Allah hepsinin b....versin
Ama su bir gercek, Hakemler eskiden oldugu gibi yanlis düdük calmiyorlar, cünkü hep devam, özellikle bizim aleyhimize...iste o yüzden pek göze batmiyorlar!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Bursa ilk 4 e bile giremiycek görürsünüz bursa ufak takım düşüşe geçicektir geçen sene şampiyon olmasının sebebide diğer takımların kötü oynayıp önüne gelene puan dağıtmasıydı. Avrupada 5 yiyip geliyor iyi takım yermi bu haftada aynısı olucak avrupada ve düşüşe geçecekler.
Yorum
-
Futbolcu kadrosu kapasite olarak , taraftarın epeyce önünden gidiyor .İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz hazırız ama futbolcular hazır değil..
Yorum
-
Onun için önüne gelene takılıyorİlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu kadrosu kapasite olarak , taraftarın epeyce önünden gidiyor .
4 hafta sonra iptal.. beğenmediğiniz takımlar bile toparlanıp geçti bizi..
10. haftadan sonra tamamen ligi bırakırlar 2 ileri 1 geri yaparlar..
Yorum
-
Taraftar olarak bu kadar inançsızsanız şampiyonluğa, bence zaten şampiyonluk haketmiyorsunuz.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun için önüne gelene takılıyor
4 hafta sonra iptal.. beğenmediğiniz takımlar bile toparlanıp geçti bizi..
10. haftadan sonra tamamen ligi bırakırlar 2 ileri 1 geri yaparlar..
Ben inanıyorum. 2 haftalık bir duraksama yaşandı ama Beşiktaş maçıyla tekrar eseceğiz. Ben inanıyorum, Karabük deplasmanında şampiyonluk turu atacağız.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum