Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tabiiki bizimle onlar arasinda ucurum war ama

burda forum da cok iyi analizler yapabilen arkadaslar var.
    onlardan ricam Manisa, sivas ve kayserinin ilk yari lari lider kapattiktan sonra ikinci yari dususlerindeki sebepleri ( Kondisyon? Sakatliklar? primler? dis gucler? ) arastirip analiz edebilecek
    arkadaslar var mi acaba ? ? ? ? ? ? ? ?

Yorum

• hazırız ... yaptıracağım büyük bayrağın şeklini bile düşünmeye başladım
      BMN KOCAELİ

Yorum

• 1-Trabzonspor 84
        2-Fenerbahçe 73
        3-Bursaspor 61
        4-Beşiktaş 58
        5-Kayserispor 56
        8-Galatasaray 51

Sıralama böyle olur. Puanları iyimser yazdım. Yazın bir kenara bunu.
        Més Que Un Club

Yorum

• o gün ölsem de gam yemem hiç bir şey umrumda olmaz varsın yansın dünya
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Ben hayal edemiyorum yahu nasıl bir ortam olacak. Sanırsam rusyada olucam zenithi yakmazsam ne olayım
            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1-Trabzonspor 84
              2-Fenerbahçe 73
              3-Bursaspor 61
              4-Beşiktaş 58
              5-Kayserispor 56
              8-Galatasaray 51

Sıralama böyle olur. Puanları iyimser yazdım. Yazın bir kenara bunu.
              Gs için çok iyimser yaklaşmışsın...

Daha gerçekçi puan durumları istiyoruz...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• ben şampiyonluğumuzu ilan etmek için 19.haftayı bekliyorum
                √ OKAN™ 1987

Yorum

• ist fb yi yener kopar gideriz bjk maçındada şampiyonluğumuzu kızkardeşlere kabullendiririz

Yorum

• son 10 yıllık performans:

2001-2002 13 Trabzonspor 34 11 7 16 49 60 -11 40
                    2002-2003 7 Trabzonspor 34 13 12 9 44 33 11 51
                    2003-2004 2 Trabzonspor 34 22 6 6 60 38 22 72
                    2004-2005 2 Trabzonspor 34 24 5 5 73 29 44 77
                    2005-2006 4 Trabzonspor 34 15 7 12 51 42 9 52
                    2006-2007 4 Trabzonspor 34 15 7 12 54 44 10 52
                    2007-2008 6 Trabzonspor 34 14 7 13 44 39 5 49
                    2008-2009 3 Trabzonspor 34 19 8 7 54 34 20 65
                    2009-2010 5 Trabzonspor 34 16 9 9 53 32 21 57
                    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben hayal edemiyorum yahu nasıl bir ortam olacak. Sanırsam rusyada olucam zenithi yakmazsam ne olayım
                      abi yakmana gerek kalmayacak .biz türkiyeyi yakacağımızdan alevler oralara kadar uzanacak...

Yorum

• Bismillahirrahmanirrahim /بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

1967. mesajımı yazıyorum.

Allah'ım, hayırlısı ile 7. şampiyonluğumuzun bu sene gelmesini nasip eyle.
                        Gafiller karşısında bizi ezdirme , bize yardım et, bizi yolumuzdan çevirme. Sezon sonu amacımıza , adaletli bir şekilde ulaşmış olarak bizi sevindir. Sen işiten ve duaları kabul edensin . Amin
                        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• bugün gazetede trabzonspor 61. olağan kongresini yapacak yazısını okuyunca dikkatimi çekti
                          61. kongre bu sene yapılıyor
                          trabzon bu sene TS plaka veriyor(biri bizde elhamdulillah)

daha yazacak bir şeyler vardır illaki şöyle herkes aklına geleni yazsa bakalım neler çıkıyor
                          TOTEM dedikleri bu oluyor galiba
                          Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bugün gazetede trabzonspor 61. olağan kongresini yapacak yazısını okuyunca dikkatimi çekti
                            61. kongre bu sene yapılıyor
                            trabzon bu sene TS plaka veriyor(biri bizde elhamdulillah)

daha yazacak bir şeyler vardır illaki şöyle herkes aklına geleni yazsa bakalım neler çıkıyor
                            TOTEM dedikleri bu oluyor galiba
                            2 Hafta önce Fluminense takımı 26 yıl sonra şampiyon oldu.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Kadıköy'de Fener'i yenmek lazım inanmak için 7 ye

Yorum

• fbyi yenmekten bıktık artık ama bunları bir kez de saraçoğlunda yenip öyle şampiyon olalım da herşeye doyalım.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X