Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eger ki manisa kayseri bjk maçlarından 9 puan çıkartırsak yolu yarılamış sayılırız.

Yorum

• Bjk'den 4 puan alırsak Bursa'dan 6 garanti zaten, şampi derim.Yon hecesi de ligin sonuna kalır heyecanı kaçmasın diye.Zaten bu sene şampiyon olursak bir kaç sene kapatırız orayı ziyarete
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Tüm maçlar önemli ve mümkün mertebe kazanabildiğimiz tüm maçları kazanmalıyız.. ama tabii tüm maçları kazanmak yapılabilecek bir şey değil. Eninde sonunda puan kaybedeceğiz ve hatta olmasın ama kimbilir belki de bir gün yenileceğiz. Şenol Hocam ı ızın dediği gibi maç maç düşünmeliyiz. Önümüzde manisa maçı var ve bu maç Şu an için en önemli maç. Şampiyonluk 34 adım ve bu adımların hepsinin değeri birbirine yakın. Kazanarak gitmek sonlara doğru adımları atmayı kolaylaştırır. Ha illa ilerdeki maçları da konuşucaksak da "2 maçta 4 puan" benzeri beklentileri yadırgıyorum.. Ben takımımın bütün maçları kazanacağını düşünüyorum. Öyle olmasa da önce ben inanmalıyım ki saha daki oyuncumuz da inansın.
        20+10+20+11 = 61
        2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Kayseri, Bjk ve Bursa maçlarını alırsak, devreyi lider bitireceğimizi tahmin ediyorum. Üstelik 9-10 puan fark olur.
          Ben o heyacani, o azmi bu sene takımda görüyorum. İnşlallah 7 olacak bu sene..

Yorum

• en baştan şampıyonluk parolasıyla cıktık yola herkesın azında şampıyonluk var bu sene tadacagız ıns. şampıyonlugu
            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Derbi kazanmayı öğrendik.

Şüphesiz bizi bu şampiyon yapacak.

Yorum

• Yedi Yedi Yedi Yedi bitirdi bizi

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kayseri, Bjk ve Bursa maçlarını alırsak, devreyi lider bitireceğimizi tahmin ediyorum. Üstelik 9-10 puan fark olur.
                  Ben o heyacani, o azmi bu sene takımda görüyorum. İnşlallah 7 olacak bu sene..
                  Konya(3), Kayseri(1), Bursa(1) ve Antep(1) en zor deplasmanlar.. 4 Maç alınacak 6 Puan çok şeyi değiştirir.. Beşiktaş (3), Galatasaray (3)

İlk devre 40 puan bekliyorum..

İkinciyarı Fenerbahçe (0), Beşiktaş (0), Galatasaray (0), Eskişehir (0), Sivas (0)

36 puan

Toplamda 76 ile şampiyonluk bekliyorum
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu arada az önce resmi siteden geçmiş sezonların maç sonuçlarına baktım da 95-96 da bugüne (şimdiye kadar olan bölümde dahi) benzeyen çok şey var...yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum yalnız sadece biz taraftarlar olarak biraz daha inançlı olmalıyız, en ufak bir tökezlemede üzüntüden negatif bir hava yaratıyoruz!!! bu sefer böyle olmasın lütfen, taraftar bazen düşen takımı ayağa kaldıracak en önemli güçtür!!
                    En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 16.09.2010, 08:22. Sebep: Tamamı koyu harf..
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu başlığı bu sezon kaptırız artık Yeni başlığa geçeriz 8 8 8 8 8 8 8 8
                      İnşallah.....
                      hertürlü HAZIRIZ...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum yalnız sadece biz taraftarlar olarak biraz daha inançlı olmalıyız, en ufak bir tökezlemede üzüntüden negatif bir hava yaratıyoruz!!!
                        Negatif ortam yaratmamızın nedeni emin ol ki çok ama çok aç olmamızdandır.

Bu sezon taraftarta ayrı bir hava var. Taraftar çok inançlı ama şu yapılan istafalar çomağı soktu. Umarım bu çomağı en az zarar görecek bir biçimde tekerden çıkarıp yola devam ederiz. Yoksa diğer başlıkta da belirttiğim gibi şimdiden SENEYE deriz.

Yorum

• Konu açılalı 3 yıl olacak kapatmalıyız artık 7 başlığını

Yorum

• kapatalım lütfen bu başlığı , ne zaman olumlu bir şey yazsak birileri çıkıp Trabzonsporun altına bomba koyuyor !!! bu sene de 7 hayal oldu , üstelik bunu 1 günde yaptılar ....

Yorum

• Habu sevdalık 7 beni her zaman hazırız.
                              Trabzon'da hiç kimseye hangi takımı tutuyorsun diye sorulmaz.Biz de ayıp bir sorudur bu.

Yorum

• hacısalioğlu istifa etti ya bide peşinde ki yalakar artık şampiyonluğa daha içten gönülden inanıyorum
                                Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim