Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inaniyordum ama birileri yine tekere comak sokmayi becerdiler.

Trabzonsporun 26 yildir sampiyon olamamasinin tek nedeni uyumsuz ve isbilmez yönetimlerdir,buna bir kez daha sahit olduk.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kapatalım lütfen bu başlığı , ne zaman olumlu bir şey yazsak birileri çıkıp Trabzonsporun altına bomba koyuyor !!! bu sene de 7 hayal oldu , üstelik bunu 1 günde yaptılar ....
      Hayır Cengiz abi, bu sefer değil..Bu sefer engel olamayacaklar...Engel koymak için çok geç kaldılar, yeter ki sonsuz destekle arkalarında olalım bu çocukların..
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

kapatalım lütfen bu başlığı , ne zaman olumlu bir şey yazsak birileri çıkıp Trabzonsporun altına bomba koyuyor !!! bu sene de 7 hayal oldu , üstelik bunu 1 günde yaptılar ....
        Hayrettin'e rağmen yedi yedi yedi,
        Temel'e atılan dinamite rağmen 7.7.7
        */_*

Zağnos'a açılan pankarta rağmen 7.7.7
        Kulübe kilit diyene bile yedi, yedi, yedi.

Esasında Trabzonu temizlemek lazım. Yani pislik çıkartanların alayını Prusyaya sürmek lazım.

Adam Teknik Direktör. Trabzona gittim diyor, takımım T.S. karşı oynuyor,
        Şeref trübününde özel bölmesi olan kişiler, T.S. takımındaki kendi futbolcularına singaf, aşağılama, yuhlama gibi her türlü melaneti yapıyor. (Geçmiş tarihte, şimdi değil. Aynı zihniyetler pankart asıyor)

Devam ediyor, Bunlar olduktan sonra Trabzonun dışarda, İstanbulda, Bursada düşman aramasına gerek yok. Düşmanın en asi'si Trabzonsporun stadının içinde.

İşte bu zihniyetten T.S. kurtarmak lazım. Ondan sonra 7.7.7 daha rahat gelecektir.
        En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 10:40.
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İstifalar hiçbirşekilde 7 ye engel olamaz.Zaten yedek üyeler istifa etti hiçbir ertkisi olamaz

Yorum

• Tüm sonuçlara, istifalara, umutsuzluklara rağmen yine şampiyonluğun en büyük adayı biziz..
            Biraz kilişe bir laf olacak ama bizim en büyük rakibimiz yine biziz. Eğer her maça aynı motivasyon, aynı kararlılıkla çıkarsak, rakip ayırmazsak bu işi biz götürürüz...

İ - N A - N I - Y O R - U Z !!!

Yorum

Maçtan önce güzel tesbit etmişsin manisa maçındaki mağlubiyet sıradan bir mağlubiyet değil.çok büyük zarar verdi bize..

Yorum

• Hazırım ula , yensekte yenilsekte sonsuza kadar hep hazırım!

Yorum

• Bütün umutsuzlara rağmen hazırım

Yorum

• valla bu hafta kayseri maçını alırsak çok umutlu olurum,ama eğer puan kaybedersek bu senede hayal olur,,,
                    nedeni ise kayseri bir buca,kasımpaşa,a.gücü değil,evinde iyi oynayan anadolunun bursa dahil en güçlü takımı,,,yani anlayacağınız ufak maçların en büyüğü,eğer biz ki şampiyon olmak istiyorsak bu gibi maçları almalıyız,yenersek sanırım önümüz açılır,ama puan kaybedersek 2-3 hafta galip gelir yine birisine takılırız,,,

En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 22:29.
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu sene ŞAMPİYONUZ...
                      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• benim düsüncem bu sene büyük maclardan cok puan toplamak zorundayiz (gs,fb,bjk,bursa,kayseri,antep) bu maclardan 25-30 puan toplarsak sampiyon oluruz demektir..
                        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Sabırla bekliyoruz.

(UEFA)

Yorum

• 7 yi alsada almasada her zaman heryerde en büyük Trabzonspor.
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• 5 yasindan, futbolu kurallari ile ogrendigimden beri Trabzonspor'u tutuyorum, takip ediyorum. Yillardir olan ozlemi ben de biliyorum. Fakat, nacizane dusuncemdir; bu ve bu tur basliklar takima, camiaya ekstra bir stres, yuk yaratmaktan baska bir seye yaramiyor, yaramaz. Taraftar icin hos olabilir ama yillardir gordugumuz, gozledigimiz ile, tecrube ile sabit olmak uzere en ufak bir potaya girme ihtimali, en ufak bir sampiyonluk lakirdisi adeta bunun icin bahane arayan oyuncularimiz icin basarisizlik, maglubiyet sebebi oluyor. Birakin once sampiyon olalim ondan sonra kirk gun kirk gece kutlayalim bunu adabi ile, "7 7 7 7 " diye.

Yorum

• Bu sene de yanlış alarm verdik bence. Antalya, manisa ya puan kaybeden takım kayseri, bjk, bursa yı nasıl geçicek? Umut her zaman var tabii ama objektif bakınca işimiz zor.
                                Sözün özü bu sene de 7 nin geldiği yok. Bizi biraz daha bekletecek gibi duruyor.
                                Takımızdaki kadro zaafiyeti maalesef haftalar ilerledikçe çıkıyor. Üst düzey az sayıda oyuncumuz var. Üstelik takım oyunu diye bir şey de yok. Bize bu sene de Uefa kupası yolları gözüküyor gibime geliyor. En iyi ihtimal şampiyonlar ligine gidebiliriz diye düşünüyorum ama ön elemeyi geçemeyeceğimize göre şampiyonlar ligine mi gitmek daha iyi uefa ya mı bilemiyorum..
                                20+10+20+11 = 61
                                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim