2 günlük taraftar değilim.Formam üzerinde sonuna kadar takımımın arkasındayım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Aynen katılıyorum fakat bir ilave ile....İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 günlük taraftar değilim.Formam üzerinde sonuna kadar takımımın arkasındayım.
"Renklere Aşığız, Sizlere Değil"....TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
Umutlarımız tükendimi,hayır,ne kaybettik,kredimizi, haftaya kaybetsek ne olur, bitermi, hayır, çünkü biz takımımızın arkasındayız,biz Trabzonsporluyuz,devamlı destek, morali bozulana sizde ümitsizlikle yaklaşmayın,yine görev bizim. TAM DESTEK2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Biz buradayız bir yere gitmeyiz.
Aynı rüyanın değişmeyen figüranları olmaktan bıktık,bunaldık.Kahroluyoruz ama elimizde bir şey gelmiyor.
Haftaya yine o stad tıklım tıklım dolacak bizler televizyonun karşısına bin bir umutla geçeceğiz.
Artık hayal kırıklıklarını kaldırmıyor bünyemiz.Bu demek değildir yakalım,yıkalım sövelim.
İlk gün ne kadar takımımızın arkasındaysak şimdi de o kadar arkasındayız ve büyük bir heyecan içinde bekliyoruz o günü, biraz kalbimiz kırık.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Her satırına imzamı koyuyorum Senin gibi düşünenler olduktan sonra biz yıkılmayız..İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz buradayız bir yere gitmeyiz.
Aynı rüyanın değişmeyen figüranları olmaktan bıktık,bunaldık.Kahroluyoruz ama elimizde bir şey gelmiyor.
Haftaya yine o stad tıklım tıklım dolacak bizler televizyonun karşısına bin bir umutla geçeceğiz.
Artık hayal kırıklıklarını kaldırmıyor bünyemiz.Bu demek değildir yakalım,yıkalım sövelim.
İlk gün ne kadar takımımızın arkasındaysak şimdi de o kadar arkasındayız ve büyük bir heyecan içinde bekliyoruz o günü, biraz kalbimiz kırık.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
24. Hafta 15 Mart 2009Trabzonspor -- Galatasaray
25. Hafta 22 Mart 2009Gaziantepspor -- Trabzonspor
26. Hafta 5 Nisan 2009Trabzonspor -- İstanbul B.B.
27. Hafta12 Nisan 2009Hacettepe -- Trabzonspor
28. Hafta 19 Nisan 2009Trabzonspor -- Gençlerbirliği
29. Hafta26 Nisan 2009Sivasspor -- Trabzonspor
30. Hafta 3 Mayıs 2009Trabzonspor -- Kayserispor
31. Hafta10 Mayıs 2009Kocaelispor -- Trabzonspor
32. Hafta 17 Mayıs 2009Trabzonspor -- Bursaspor
33. Hafta 24 Mayıs 2009Eskişehirspor -- Trabzonspor
34. Hafta 31 Mayıs 2009Trabzonspor -- Fenerbahçe
Fikstür bizden yana.Haydi TRABZON'um İstanbul köpekleri salyalarını akıtmaya başladı.
ŞAMPİYON OLALIM SUSSUN KÖPEKLER.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Biz Hala hazırız..İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala hazırım.
Bugün futbolcular da hazır olduklarını gösterdi bence. Hepsini mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.
Bu sene olmasa bile seneye için hazırız.. Bu kadar kolay kolay kaçmak yok. Lig daha bitmedi ve bu ligin sonunun ne olacağını kimse bilemez..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Önemli olan da bu. Umutsuzluğa kapılmamamız lazım. 96'da çöktük, düzelmemiz 10 yılımızı aldı.İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Hala hazırız..
Bu sene olmasa bile seneye için hazırız.. Bu kadar kolay kolay kaçmak yok. Lig daha bitmedi ve bu ligin sonunun ne olacağını kimse bilemez..
Bunu söylemeyi sevmiyorum ama eğer başaramazsak umutsuzluğa kapılmamalıyız. Şampiyon olamazsak yine de güçlü kalmalıyız ki ileriki yıllarda zirvede kalalım.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum