Ya gerçekten anlayamıyorum bu taraftarı arkadaş söylemek istemiyorum ama şampiyonlukta yakışmıyor böyle taraftara ( bilinçsiz olanlardan bahsediyorum yani o stadı boş bırakanlardan )
Burak Yılmaz bu takımın en golcü oyuncusu , gol krallığında yanılmıyorsam 2. sırada ve bu takımı sırtlayan isim. O olmasaydı şuan Fenerbahçe şampiyonluğunu çoktan ilan edecekti. Bu adam bir maçta Ankaragücü'ne gol kaçırmamasına rağmen, sırf gol atamadı diye oyundan yuhlanarak çıkarılıyorsa ben böyle taraftarı yadırgarım arkadaş. Bir futbolcu her maç gol atmak zorunda mıdır ?
Şimdi bakıyorum LigTV'de dillere düşmüşüz gene Trabzon seyircisi stadı doldurmayacak diye. Bizi bu durumlara düşürmeye kimsenin hakkı yok. Biz böyle yaparsak Fenerbahçeliler daha çok inanır, bizim futbolcumuz inancını kaybeder. Fazla uzağa gitmeye gerek yok geçen sene son maçta şampiyonluğu kaybeden bir takımdan bahsediyoruz. İnancım tam Ankaragücü puan alacak demiyorum, Fenerbahçe'yi yenecek.
Pazartesi günü olan şampiyonluk inancım bugün itibari ile azalmış bir şekilde devam etmekte. çünkü Trabzon'dan aldığım haberler hiç de iyi değil. Oradaki renktaşlarım tamamen umutsuzluğa kapılmış. Oysaki biz taaaaa Bjk-Ts maçından sonra şampiyon olduk. O hafta bizim maçta ve Fb maçında olan olaylar ve sonraki süreçleri görüp, kendi kendime takımımı şampiyon ilan ettim. Önemli olan alınacak kupadır elbette ama dediğim gibi olanları görünce o kupanın benim gözümde ''bakraçtan'' öteye gitmeyeceğini de söylemek istiyorum. Bu akşam saat 20:00de o stadda ''şampiyonluğu haftalar öncesinden garantilemiş ve ligin son maçına çıkan; maçın sonucunda şampiyonluk turu atacak'' bir takımı desteklemeye gelen bir taraftar hayal ediyordum halbuki.
En son Yaşar tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 01:13.
Ben İnanıyorum Yarın akşam Saat 10.30 civarlarında sahilde İnşallah kutlamalara başlayacağız.
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Haberler yanlış geliyor demek ki. Daha bugün Boztepe'de bir sokağa büyük bir Trabzonspor bayrağı asılıyordu. Tedirginlik var ama umut da var. Keşke herşey sahada olup bitseydi.
ligin bitmesine 2 hafta kala neden çoğumuz ümitsiz oluyoruz,şimdi sitelera bakıyorumda biletlere rağbet yok,şimdiye kadar 2000 bilet satılmış,,, sanırım stad boş olacak
ama oysaki unutulan bişey var,hadi biz umutsuzus,peki tüm türkiyedemi umutsuz,daha dün ntvspor anketinde biz % 56 lig tv anketinde %49.5 gösteriliyoruz,ve bu anletler internet üzerinden oylama değil,ücretli anket,demekki futbolseverler ülke çapında hala daha bizi favori gösteriyor,son maça kadar son saniyeye kadar fener 2-0 olmadığı müddedçe şampiyonluğun en büyük adayı biziz,fener sitelerini takip ederseniz inanınki hiç bir taraftarı rahat değil,hepside bu saatten sonra şampiyonluk ya kaçarsa diye tir tir titriylrar,siz bakmayın öyle rahat göründüklerine,keza futbolcularda aynı şekilde,bu maç olmassa bile son maçta ayalakları bir birine dolaşacak
Bunu tek göremeyen bizim TRABZONDAKİ taraftar ve Yönetim sanırım...
Daha 3 gün önce Gökhanın ropörtajında böyle bir kaybı kaldıramam diyor stresi hepsinde çok fazla hissediyor bizimkilerse eğer şampiyon yaparlarsa TARİHE geçecekler stresten daha çok inanç var buda 87 de yediğimiz golden 25 sanıye sonra attığımız golle ispatlanıyor Ben onları bu stres bitirecek Ankaragücü yada sivas farketmez T A K I L A C A K L A R bir şekilde onları o günahkarlıkları bile şampiyon yapamıyacak
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Bu gece hayallerimin yıkılacağı gece olacak belkide , yada hayallerime dokunabileceğim gece olacak , sonu hüsran olacak belkide yada sevinç.
Vallahide billahide hep inandım ben , arada inanmıyorum diye maça bile gitmeyi bıraktım , herşeyi bir kenara ittim ama hepsi biraz daha az acı çekmek içindi , ama söyledim ya inanmamanın imkanı yok , "O" günün hayali bir girdap gibi eğer ayakların suya değimişse bir kere içine alıyor götürüyor seni hiç bir şekilde mani olamıyorsun.
Çok güldük bu sene çok göğsümüz kabarık gezdik , çok da ağladık , çokda üzüldük , bu gece yine ağlayacağız bu kesin .
Ama hepsine helal olsun , hepsine ben hayatımda 82 puanı ilk defa görüyorum , bu başarıyı elde eden mütevazi kadromuzda ki herkese teşekkür ediyorum , hepsine aldıkları para helali hoş olsun.
Bu Sene de büyük bir tramva olarak gelecek aklımıza biliyorum bunu biliyorum biliyorumda ne kadar daha bekleyeceğiz bilemiyorum.
Yorum