Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010-2011 sezonundayız.

2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

7 tepeli şehrin takımına kaç attık? 7

Kuruluş tarihimiz 1967

Habu sevdalul bizi 7 artık şampiyonluk istiyoruz..

7 GELİYOR 7 !!!

Yorum

• çeyrek asırdır özlemle bekliyoruz...Hadi Trabzonsporum şu taraftarın yüzünü güldür bu sene şampiyon ol...
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• ihanet edenler hariç hepimiz hazırız.. babam bensiz sevinmiş 6 şampiyonlukta.. artık onunla kol kola sevinmek ve bu coşkuyu yaşamak istiyorum.. bordonu sevdim mavine aşk oldum...
        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Sonunaaa Kadarr İnannnııyoruum.Hadi 7 seni bekliyoruuuzz.

Yorum

• Şenol hoca geldiğinden beri hazırım..

Yorum

• Az kaldı geliyor geliyorrrrrrr
              ''Trabzonspor''

Yorum

• Yüregim evet diyor ama mantigim devrearasi yapilacak transferlerle ancak olur diyebiliyor!

Bu ligte Sampiyonlugu devrearasi transferini en iyi yapan takim gögüslüyor, bu bir gercek..umarim devrearasi takimdaki lider sayisini arttirir ve
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• ''şampiyonluğa hazır olamayan tek takım taraftarıdır Trabzonspor''

hatta ileriyi göremeyen takımını anlayamayan pire için bırak yorganı Trabzon şehrini yakabilecek bir taraftara sahiptir Trabzonspor.
                  haftaların takımı olur,haftanın golünü haftanın futbolcusunu haftanın hocasını son yılların en farklı maçını kazanır.ama rakibi ezmemek adına üzerine gitmeyen futbolcuları yargılar Trabzonspor taraftarı.
                  yıllardır statda bir mısrayı bir arada söyleyemez Trabzonspor taraftarı
                  canımdan çok severim dediği takımının hiç bir marşını ezberleyemez ezberlemez Trabzonspor taraftarı.
                  yıllardır bordo mavi şampiyon Trabzon cümlesinden başka hafızasına başka birşey yüklemez Trabzonspor taraftarı
                  herkesin beğendiği memleketin büyük takımlarının gözdesi geleceğin yeteneğini yerden yere vurur Trabzonspor taraftarı futboldan çok iyi anlarmış Trabzonspor taraftarı
                  kendinden olmayan bir topcunun yılda yaptığı bir kaç güzelliği yerlere göklere sığdıramaz,her yıl ortalama en yüksek seviyede hizmet edeni kan davalısı gibi düşman görür Trabzonspor taraftarı.
                  kendi bağrından çıkanı en büyük sevdalısını silmekten öte hain ilan eder Trabzonspor taraftarı
                  hüseyine yapılanı sırf kendi istemiyor diye destekler şampiyon olsa bile küçümser Trabzonspor taraftarı
                  gazetecisi,efsane futbolcusu,eski başkanı,bakanı milletvekili,oynayan futbolcusu,gurbetcisi,avni akeri,derneği,hepsi ayrı telden çalar hepsi birbirini suçlar ortası yooktur Trabzonspor taraftarının.
                  küçücük sıtadını dolduramaz ama büyük stat yok diye yetkilileri yer Trabzonspor taraftarı.
                  dünyanın hiçbir yerinde yoktur statda aynı takımı destekleyen ama her gruptan ayrı ses çıkaran başka bir taraftar yoktur.takımını desteklemez grup liderlerini destekler Trabzonspor taraftarı.
                  maç ertesi yedi gol atan takımda bile eleştirecek bir bok bulur Trabzonspor taraftarı
                  maç öncesi derbi maçlarda yusuf yusuf konuşur yeniliriz der berabere kalsa nasıl yenemessin diye takımı ve futbolcuyu yer yenerse diğer takım kötüydü der.kupa alır kupanın adı teneke olur.süpr kupayı alır adı değişti olur yılda iki kupa alır şampiyonmu olduk der.ama küçük dedikleri bir takıma yenildimi kelle ister futbolcuya küfür eder hocayı eleştirir eleştirmeyi bırak kuyusunu kazamaya başlamıştır bile,kötü günlerin düşmanı takımının yuhalayıcısıdır Trabzonspor taraftarı.
                  ankaragücü beş gol yemiş ama sahadaki futbolcusuna tezahürat yapıyor bütün stat,Trabzonspor maça başlamış daha ilk yarı futbolcusuna küfrediyor geleceğin yeteneği insiyatif kullanmış bir şut çekiyor ama yuhalanıyor.ben yuhalamadım der ama yuhalayanı susturamaz Trabzonspor taraftarı.

NOT: bu yazdıkların Trabzonspor başarısını isteyen gerçek taraftarlara değildir.yazdığım gibi bunları yapanlaradır.bu takımı yerden yere vuran bu ligin şuanda en iyi futbolcularına çamur atan Şenol Güneş gibi bir öğretmeni o küçücük aklıyla yargılayanlar benim gözümde Trabzonspor taraftarı değildir.
                  İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                  Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                  Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Arkadaşlar, galiba bu sefer olacak !
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Allahın izniyle o sene bu sene.

7!

Yorum

• kendimi buna hazır hissetmiyorum
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• Valla ister bencillik, ister şerefsizlik diyin ben istemiyorum olacağına da inanmıyorum bu sene. Hatta olmasın.
                          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Çıldırmak istiyorum artık şampiyonluk gelsin

Yorum

• Busefer bende inaniyorum

Olacak bu sefer
                              !!
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• gerçekçi olalım beyler, ligde şu an zirvenin ortağıyız evet ama önümüzdeki 5 maç çok şeyi değiştirebilir. konya engelini kolay aşacağımızı düşünmüyorum ama aştık diyelim, sonrasındaki gs, bursa,eskişehir, antep maçları bizim için düşündüğümüzden çok daha zor maçlar olacak...elimizdeki kadro iyi evet bu kadronun sezon içinde sürekli iniş ve çıkış yaşadığı gerçeği de var...şenol hoca da henüz buna engel olabilmiş değil. o nedenle çok temkinli olmalıyız, zira şenol hoca hala çok büyük eksiklerimiz var diyip duruyor ve kimse kulak asmıyor!!
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X