Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamlara bak be daha destek icin 16000 civarı msj zor topşayan adamlar buyukluk taslamaya basladı lig tv ye tebrik msjı yagıyormus daha cok destek beyler
    ÖLÜM NEREDEN GELİRSE GELSİN MEZARIMA BORDO MAVİ ÇİÇEK ATILACAKSA MEZAR TAŞIMA TRABZONSPOR'LU YAZILACAKSA ÖLÜM HOŞ GELSİN SEFA GELSİN...

Yorum

• arkadaşlar bunların binasına yürüyüş yapmak farz oldu

Yorum

• arkadaşlar az önce digitürkle konuştumm şunu bunu dedim diye yazmıycam ama şunu söyliyim müşteri temsilcisi sustu kaldı ve dedikii size bişe diyemiyorum haklısınız kadın dondu kaldı sözleşmemize aykırı davrandıklarını sözleşmenin dışına çıkılırsa tyasal yollara başvuracağımızı söyledim. özür dileyip durdu. sonra beni arıycaklarını söylediler bekliyoruz bakalım bu da yalandır tıpkı sözleşmeleri gibi, aramazlar
        yenilsende yensen de taraftarin senle üzüntünde sevincinde seninle birlikte

Yorum

• 5 yıllık lig tv üyesiyim.ben trabzonsporumun maçlarını 3 dakika seyretmek için üye olmadım 90 dakika seyretmek için para veriyorum isterse her maçı 5-0 kaybetsin o bizim sorunumuz. bu takım amatöre gitse bizde ordayız.gerisini anlayın.her taraftarın tuttuğu takımdan sonra sempati duyduğu takım vardır bizde böyle birşey olamaz varsa yoksa trabzonspor. lig tv nin hatasını anladığını temenni ediyorum. bundan sonra maçlarımızda kesinti olacağını düşünmüyorum.olursa üyelik iptalimi isteyeceğim. programlarını kaçırmadığım şansal abi ve erman hocaya da kırıldım. Bu işin şakası olmaz lig tv üyeliğim en geç sezon sonu tamam. d smart 100 ytl olsa verecem üye olacam Trabzonsporumuz için değer ankara eryamandan çubuklu cengiz trabzonuma sevgilerrrrrr.
          En son Cengiz İLHAN tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 20:08. Sebep: yazım htası

Yorum

• Tekrar merhaba,
            Sİze yeni bir öneri. Bunlar Çukurova grubu. Bundan böyle bunların ürünlerini kullanmayalım. En başta Turkcell hatları ya iptal edelim ya değiştrelim. Sebep olarak da Trabzon maçlarının verilmemesini gösterelim. Bence Turkcell üst yönetimi de olaya el atar. Ayrıca akşam gazatesi okumayalım.

Yorum

• öncelikle şunu iyi bilelim.milyonlarca sivas taraftartarı olsada bizim yüzde birimiz kadar arayamazlar.ikincisi hiç polemiğe girmeden sözleşmelerinizi iptal ettirin.eminim iki gün sonra bu hatadan dönünce tek tek bizi arayacaklar.çeşitli promosyonlardan bahsedecekler yalvaracaklar.artı averaj bizde.ben kredi kartımdan 12 taksitle bir yıllık üye olmuştum.iptal ettirdim.3.sezonumdu.yarını beklemenin bir anlamı yok.şu anda takımda yönetim bazında büyük bir oterite boşluğu var.görev biz taraftarların üzerindedir.yeni yönetim mazbatayı alınca arama sırası kulübe gelecektir.orayı arayıp ligtv tarafından gasp edildiğimizi ve gereken girişimlerin biran önce kulüp yönetimi tarafından başlatılmasını isteyeceğiz.onun için şimdilik en büyük güç elimizde olan sözleşmelerin feshidir.lütfen zaman kaybetmeden iptal edin ve tanıdıklarınıza iptal ettirin.

Yorum

• ligtv yayın sikayetlerini kaldırdı heralde daha sikayet gitmiyo imla hatası gorunuyor hicbir imla harfi kullanmadıgım halde devam beyler durmak yok
                ÖLÜM NEREDEN GELİRSE GELSİN MEZARIMA BORDO MAVİ ÇİÇEK ATILACAKSA MEZAR TAŞIMA TRABZONSPOR'LU YAZILACAKSA ÖLÜM HOŞ GELSİN SEFA GELSİN...

Yorum

• verecekler bu maçı verecekler...

yarın 19.da...

illaki verecekler.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• yarin mac TR saati ile 18de... yani almanya saati 17de...

benim bildigime göre...

Yorum

• Her zaman söylüyorum yine söyliycem mail yoluyla yada telefon açarak bu iş olmaz lig tvnin ''L'' sini stada sokmayacaksın bak bakalım öbür hafta maçını tüm dünyaya canlı izletmiyomu.....
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Cengiz İLHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5 yıllık lig tv üyesiyim.ben trabzonsporumun maçlarını 3 dakika seyretmek için üye olmadım 90 dakika seyretmek için para veriyorum isterse her maçı 5-0 kaybetsin o bizim sorunumuz. bu takım amatöre gitse bizde ordayız.gerisini anlayın.her taraftarın tuttuğu takımdan sonra sempati duyduğu takım vardır bizde böyle birşey olamaz varsa yoksa trabzonspor. lig tv nin hatasını anladığını temenni ediyorum. bundan sonra maçlarımızda kesinti olacağını düşünmüyorum.olursa üyelik iptalimi isteyeceğim. programlarını kaçırmadığım şansal abi ve erman hocaya da kırıldım. Bu işin şakası olmaz lig tv üyeliğim en geç sezon sonu tamam. d smart 100 ytl olsa verecem üye olacam Trabzonsporumuz için değer ankara eryamandan çubuklu cengiz trabzonuma sevgilerrrrrr.
                        bence birsaniye dahi beklemeden iptal ettir.aysonuna kadar zaten izleyeceksin.hemen ara ve iptal ettir.yukarda yazdğım gibi şu anda elimizdeki en büyük koz bu.lütfen bu kozumuzu iyi oynayalım.

Yorum

• ben anlamadım gitti siyasi iktidar ile birlikte trabzonsporumuz her alanda yıpratılıyor ve biz bişe yapamıyoruz
                          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak Cengiz İLHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5 yıllık lig tv üyesiyim.ben trabzonsporumun maçlarını 3 dakika seyretmek için üye olmadım 90 dakika seyretmek için para veriyorum isterse her maçı 5-0 kaybetsin o bizim sorunumuz. bu takım amatöre gitse bizde ordayız.gerisini anlayın.her taraftarın tuttuğu takımdan sonra sempati duyduğu takım vardır bizde böyle birşey olamaz varsa yoksa trabzonspor. lig tv nin hatasını anladığını temenni ediyorum. bundan sonra maçlarımızda kesinti olacağını düşünmüyorum.olursa üyelik iptalimi isteyeceğim. programlarını kaçırmadığım şansal abi ve erman hocaya da kırıldım. Bu işin şakası olmaz lig tv üyeliğim en geç sezon sonu tamam. d smart 100 ytl olsa verecem üye olacam Trabzonsporumuz için değer ankara eryamandan çubuklu cengiz trabzonuma sevgilerrrrrr.
                            Renkdas anliyorum seni ama bu durumda nasil daha dayanabilirsin bu maci vermiyorsa diger maclari vereceklerine nasil güvenirsin, bence simdi iptal zamanidir.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ben iptal ettirilen ligtv üyeliklerinin parasının sadece tek aylık ksımının kulup üyeliği için kullanılmasını öneriyorum en azıdan kafir leri zengin edeceğimize bu parayı kulbe veririz belki bir kanal filan kurarlar ve kulube bir katkımız olur
                              Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• beyler sivas antep kayserili herkes hem memleketini hemde istanbul takimlarindan birini tutar...yani cift karakterlidirler..bide ovurnurler..kendi seyleriyle gerdege girmezler..biz ts liler farkliyiz tek takim tutariz..ikinciye asla yer yoktur..istanbul takimi tutanin bide yani memleket takimi vardir..gulerim hallerine...ikinci olarak artik orayi aramak degilde degisik ve kuvvetli bir eylem yapmak lazim..tabiki organize olarak...bunu trabzonda bulunan arkadaslarimiz yapmalilar..eskiden trabzondaki arkadaslarimiz boyle degildi..son zamanlar cok sessiz kaldilar..artik yeni yonetimimizle bas kaldirmanin zamanidir..kesinlikle yeni yonetimde taraftarlar ic ice olan bir birim olmalidir..ayrica nuri alco ve yandaslarina yargi yolu acildiysa dolandiricilik ve gorevi kotuye kullanmaktan cesitli buyuk cezalar verilmelidir..saniririm sadri bey bunun ustune duracak..
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X