maçöa çok az kaldı çok heyecanlıyım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Misafir
TRT RADYO VE LİG RADYO, AMA TRT Yİ TERCİH ETMEN DAHA AKILLICA OLACAKTIR..İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar maçı veren bi radyo var mı çabuk söyleyin kalbime inecek
Yorum
-
Bugün şöyle bir kahvehaneye ugradım ŞAMPİYON SİVAS (!!!)ın maçı vardı ya , millet oturmuş Eskişehir - Malatya maçını seyrediyor. Allah kulunun maçtan haberi yok. Kahvedeki Sivaslılar da buna dahil.
Neymiş efendim?? Ligin gidişatı, taraftarlardan gelen istek üzerine yayın politikası belirleyeceklermiş öyle mi?
Allah tepenizden baksın, terbiyesiz herifler. Ne reyting almıştır ama bugün Sivas maçı değil mi LİG TEVE ?Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Arkadaşlar benim herhafta maçı izlediğim kahvede bu hafta sivas maçında kimse yoktu dikkatinizi bi yere çekmek istiyorum bu kahvenin 100 metre yukarısında sivaslılar derneği var vee bu dernekte lig tv yok varın gerisini siz düşünün aynı kişiler fener maçı galatasaray maçlarını kaçırmazlar
))
Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
Evet maç saat 19.00 daİlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu maç kaçta şimdi yine 19 a mı alındı nedir
Yorum
-
İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bana şu an maçı dinleyebileceğim bi site ver,n lütfen möaçı hiç bi yerde dinleyemiyorum
Bu konuda linkler paylaşılıyor, öğrenebilirsin.
Ayrıca maç saat 19.00'da...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum