Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçöa çok az kaldı çok heyecanlıyım

Yorum

• maÇin 1. Dakİkasindan 90. Dakİkasina Kadar Protestolarimizi YoĞun Bİr Şekİlde Yapalim..
      her Gol AttiĞimizdada Bİlgİ Mesaji GÖnderelİm,
      Örn: Ts:1 Bursa :0
      gol: 16.dakİka Umut..

Yorum

• ula ligtv şebekleri bizim gururumuzla oynayıp gittiniz sivas takımının macını verdinizde ne oldu.
        adi insanlar sizi.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• arkadaşlar 3296 kişi oy kullanmış sonuçlar birazdan
          Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• Canli yayin yok... arkadaslar ne oluyor

Yorum

• ya bu maç kaçta şimdi yine 19 a mı alındı nedir
              Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• ya arkadaşlar maçı veren bi radyo var mı çabuk söyleyin kalbime inecek

Yorum

• İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya arkadaşlar maçı veren bi radyo var mı çabuk söyleyin kalbime inecek
                  TRT RADYO VE LİG RADYO, AMA TRT Yİ TERCİH ETMEN DAHA AKILLICA OLACAKTIR..

Yorum

• Ya Evet Trt Radyo Da Vermiyor
                    Ne Ala
                    Macin Saati Yanlis Mi
                    Must-1

Yorum

• Bugün şöyle bir kahvehaneye ugradım ŞAMPİYON SİVAS (!!!)ın maçı vardı ya , millet oturmuş Eskişehir - Malatya maçını seyrediyor. Allah kulunun maçtan haberi yok. Kahvedeki Sivaslılar da buna dahil.

Neymiş efendim?? Ligin gidişatı, taraftarlardan gelen istek üzerine yayın politikası belirleyeceklermiş öyle mi?

Allah tepenizden baksın, terbiyesiz herifler. Ne reyting almıştır ama bugün Sivas maçı değil mi LİG TEVE ?
                      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Arkadaşlar benim herhafta maçı izlediğim kahvede bu hafta sivas maçında kimse yoktu dikkatinizi bi yere çekmek istiyorum bu kahvenin 100 metre yukarısında sivaslılar derneği var vee bu dernekte lig tv yok varın gerisini siz düşünün aynı kişiler fener maçı galatasaray maçlarını kaçırmazlar ))
                        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• arkadaşlar maç saat 19 da
                          kaynak tff

Yorum

• ya bana şu an maçı dinleyebileceğim bi site ver,n lütfen möaçı hiç bi yerde dinleyemiyorum

Yorum

• İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya bu maç kaçta şimdi yine 19 a mı alındı nedir
                              Evet maç saat 19.00 da

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya bana şu an maçı dinleyebileceğim bi site ver,n lütfen möaçı hiç bi yerde dinleyemiyorum

Bu konuda linkler paylaşılıyor, öğrenebilirsin.

Ayrıca maç saat 19.00'da...

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X