adamlar üzerlerine çok gittik diye farklı yollarlar bizleri daha çok deli etmeye çalışıyor. bjk maçındaki özürlü spiker her zaman yaptığından daha farklı bir maç anlatımı yaptı. eziktaş orta sahadan gelirken heyecandan yerinde duramayan özrülü spiker biz ceza sahasına girince bile o heyecanı bir türlü yakalayamadı. i.üzülmez Jabi arasındaki olaydada umarız 10 kişinin arasından kırmızı çıkartmaz çıkartırsada dedi orada kaldı. ben çok merak ediyorum ne demek istediğini.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Bu Kadroda hic bir kisiyi begenmedigimize gore niye bakiyorsunuzki ???
bakin ben cok rahatim bakmiyorum cocuklarimada baktirmiyorum !!! ne guzel hafta sonlari eski si gibi radyo basina geciyorum dinliyorum artik spiker soyle dedi boyle dedi zaten ben gol sesini duymak icin dinliyorum pozisyon anlatimini super yapiyorlar diye degil Satilmis zihniyetin posizyon anlatimi ne ola bilirki!!! alma aldirma bakma bakdirma.
Yorum
-
Sorun Yok
00.35
Efsaneler
00.45
Fenerbahçe-Kasımpaşa (TSL 27.H)
02.20
Efsaneler
04.05
Stüdyo Futbol
09.00
Şimşek Santrafor (16. Bölüm)
09.30
Aslan Cim Bom
10.00
Günaydın Futbol (C)
10.30
Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı
11.00
Var mısın İddiaya? (C)
12.15
İ.B.Belediyespor-Beşiktaş (TSL 27.H)
14.00
Turkcell Maç Başlıyor (C)
15.00
TRABZONSPOR-KAYSERİSPOR (TSL 27.H) (C)
17.00
91.Dakika (C)
17.45
Turkcell Maç Başlıyor (C)
19.00
GALATASARAY-DENİZLİSPOR (TSL 27.H ) (C)
21.00
MARATON (C)ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
kaynak verebilirmisinİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledigiturkün maç reytingleri
galatasaray 489,655 kişi
fenerbahçe 427,862 kişi
trabzonspor 348,189 kişi
beşiktaş 322,655 kişi
Yorum
-
Kaynağı nedir acaba?İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledigiturkün maç reytingleri
galatasaray 489,655 kişi
fenerbahçe 427,862 kişi
trabzonspor 348,189 kişi
beşiktaş 322,655 kişi
Yorum
-
Abi kaynak nedirİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledigiturkün maç reytingleri
galatasaray 489,655 kişi
fenerbahçe 427,862 kişi
trabzonspor 348,189 kişi
beşiktaş 322,655 kişi
Yorum
-
ben de merak ettim acaba kaynak ne?İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi kaynak nedir
Yorum
-
İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de merak ettim acaba kaynak ne?
Fotomaç..

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum