futbolcularımızı en icten dileklerimizle tebrik ediyoruz ligtv ye röportaj vermeyerek ne kadar birlik oldugumuzu gosterdiler sagolun.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
bu hafta bayağı sevinçle işe başladım...
albayrak ve çetesi tenekeleriyle beraber tıngırdaya tıngırdaya kaçtı...
eski yönetim ibra edilmedi...
lig tv protestosuna futbolcularda katıldı..
bursya 2 tane çaktık..
hafta sonu annem yanımdaydı (!)...
artık lig tv sivas 2.lige düştüğündede naklen maç yayını yapar..
trabzon yeni yönetimiyle ilk uğraşı bu lig tv yi adam yerine koyup muhattap almamaları..
yayınlatmasınlar daha...
görsünle gücümüzü...
her sene trabzonun yerine bir büyük bulma çabası içinde olan kalleş basına versinler ayarı...
adiler!.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
yaw video güzelde...
orda adam gibi adam ... diye başlayan bi pankart vardı...
bütün moralimi sıfırladı...
İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemükemmel bir video çok güzel.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
ya öyle olmasına ozaman öyleydi. ozamanın kadrosuyla şimdiki kadro arasında baya bi fark var.İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw video güzelde...
orda adam gibi adam ... diye başlayan bi pankart vardı...
bütün moralimi sıfırladı...KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
Misafir
resmi sitede yazıyor ama artık bugunden sonra versede gidip izlemem, trt radyo bana yeter, alem fm de yayını düzeltmesi gerek, trabzonun 2. golunu 2 kez dinledim..İlk olarak lakerta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haftada maçımızı vermiyorlar...
Yorum
-
bunun aslı varmıİlk olarak lakerta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haftada maçımızı vermiyorlar...
Yorum
-
hayır bu hafta maçımızı veriyorlar..İlk olarak anti236 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun aslı varmı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum