Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet arkadaşlar 15 te bu işi bir daha yapalım

Yorum

• tamamdır müdürler.anlaşılmıştır. 15.00 da bilgisayar başındayım.
      TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar herkes avatarını bu yapsın gelen herkes görsün saat 15 de arıyoruz şerefsi.leri
        Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• tmm dır

Yorum

• yarın saat 15,00 da macı vermezse bundan sonraki hic bir macı vermesin valla yarın verilmezse bir cok kisi iptal edicek üyeligini.versede vermesede ben maca gidiyorum yalaka ligtv

Yorum

• İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar herkes avatarını bu yapsın gelen herkes görsün saat 15 de arıyoruz şerefsi.leri
              helal olsun abicim!!!
              Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• dün akşamki saat 22:00 sularında telefonla başlayan harakat gecenin geç saatlerine kadar digiturk un web sitesinde sürmüştür. Baya başarılı olduk form halen düzenlenemdi. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bugün ise saat 15:00 telefon harakatına herkesi bekliyoruz. Bıktıralım onları akşam sesleri titriyordu. Trabzon lafı duyunca artık yine mi diyorlar.

Yorum

• İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar herkes avatarını bu yapsın gelen herkes görsün saat 15 de arıyoruz şerefsi.leri
                  süper haydi beyler.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ama Ole Oldugu Zaman Meşgul Çalıyo.....
                    işte onada telefonların kitlenmesi diyolar arkadaşım
                    KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• yahu şu avatarı nasıl seçecez.hiç yardımcı olmuyonuz ama
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yarın saat 15,00 da macı vermezse bundan sonraki hic bir macı vermesin valla yarın verilmezse bir cok kisi iptal edicek üyeligini.versede vermesede ben maca gidiyorum yalaka ligtv
                        19.00 diyecektin galiba hemşerim maç 19.00 a alındıda ondan

Yorum

yarın saat 15,00 da macı vermezse bundan sonraki hic bir macı vermesin valla yarın verilmezse bir cok kisi iptal edicek üyeligini.versede vermesede ben maca gidiyorum yalaka ligtv
                          maç 19:00'a alınmış..
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• abiler lütfen bu resimi avatar olarak kullanalim!!! Trabzonspor icin!!!!!!!!!!!!!!
                            Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

Mac Saati 19,00 Alınmıştı Hatırlataym....
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yahu şu avatarı nasıl seçecez.hiç yardımcı olmuyonuz ama
                                hemşerim bak üste üye KP yazıo.
                                oraya gir sonra sağda avatar ı değiştir dio.
                                o resmi oraya yapıştır.yani ben pc ye kayıt ettim sonra gözattan onu seçtim.
                                En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 13:34.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X