evet arkadaşlar 15 te bu işi bir daha yapalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
helal olsun abicim!!!İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkadaşlar herkes avatarını bu yapsın gelen herkes görsün saat 15 de arıyoruz şerefsi.leriTüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
dün akşamki saat 22:00 sularında telefonla başlayan harakat gecenin geç saatlerine kadar digiturk un web sitesinde sürmüştür. Baya başarılı olduk form halen düzenlenemdi. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Bugün ise saat 15:00 telefon harakatına herkesi bekliyoruz. Bıktıralım onları akşam sesleri titriyordu. Trabzon lafı duyunca artık yine mi diyorlar.
Yorum
-
süper haydi beyler.İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkadaşlar herkes avatarını bu yapsın gelen herkes görsün saat 15 de arıyoruz şerefsi.leri
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
işte onada telefonların kitlenmesi diyolar arkadaşımİlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma Ole Oldugu Zaman Meşgul Çalıyo.....
KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
.....
19.00 diyecektin galiba hemşerim maç 19.00 a alındıda ondanİlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın saat 15,00 da macı vermezse bundan sonraki hic bir macı vermesin valla yarın verilmezse bir cok kisi iptal edicek üyeligini.versede vermesede ben maca gidiyorum yalaka ligtv
Yorum
-
maç 19:00'a alınmış..İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın saat 15,00 da macı vermezse bundan sonraki hic bir macı vermesin valla yarın verilmezse bir cok kisi iptal edicek üyeligini.versede vermesede ben maca gidiyorum yalaka ligtv.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın saat 15,00 da macı vermezse bundan sonraki hic bir macı vermesin valla yarın verilmezse bir cok kisi iptal edicek üyeligini.versede vermesede ben maca gidiyorum yalaka ligtv
Mac Saati 19,00 Alınmıştı Hatırlataym....Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
.....
hemşerim bak üste üye KP yazıo.İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu şu avatarı nasıl seçecez.hiç yardımcı olmuyonuz ama
oraya gir sonra sağda avatar ı değiştir dio.
o resmi oraya yapıştır.yani ben pc ye kayıt ettim sonra gözattan onu seçtim.En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 13:34.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum