İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Hala gelecek haftalarda belki maçlarımız verilir diyerek üyeliğini iptal ettirmekten çekinenler var. Eğer gelecek haftalarda maçlarımız verilecekse bugün yüzlerce insanın yaptığı iptaller nedeniyle olacaktır, o zaman hangi yüzle Trabzonspor'u izleyeceksiniz?
Mesele basit, bu haftaki maçımız yayınlanmadığı taktirde bundan sonraki tüm maçlarımız yayınlansa dahi üyeliklerimizi iptal ettirelim. Olayı sadece bir hafta da bizi es geçmişler gibi görüyorsanız sadece bakıyorsunuz demektir, görmek böyle olmaz.
Trabzonspor'un sıradan olduğunu bilinçaltına aşılamaya çalışıyorlar, Trabzonspor'un yayın gelirlerinin büyük oranda düşmesi için altyapı çalışması yapıyorlar, Trabzonspor'un gelecekte tekrar eski günlere dönmesinin önünü kesmek için çalışıyorlar, hala takımımız 8. sırada diye maçımızın yayınlanmadığını düşünüyorsunuz? Sahiden böyle mi düşünüyorsunuz?
Yorum
-
Bu lig tv kolpanın teki ya...
demin aradım.Bursa maçının niye yayınlanmıyacağını sordum.Sivas maçıyla saatlerinin çakıştığı için yayınlamayacağız dediler.Ne alaka dedim nazikçe..hemen lafı değiştirdi.sadece bu hafta yayınlamayacağız. diğer haftalar yayın akışımız da Trabzon Spor maçları var dedi.İnanmıyorum dedim.Üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum dedim.
Mail adresimi istedi hemen size döneceğiz telefon numaram sizde mevcut dedim hemen arayacağız dedi.Niye arayacaksınız ki dedim iptal ettirmek istiyorum dedim bundan ötesi yok.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
demin aradım bende yok efendim talepler doğrultusunda hareket ediyolarmış ulan sanki sivastan acaip talep var.beyler sıkılmadan aramaya devam ben 3.kez aradım şimdi. arayın şu gö.leri şu şansal varya deli eder adamıDelikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi
Yorum
-
tebrikler kardeşim, hala keyfi için iptal ettirmeyenler utansın kesin onlar fener maçlarınıda izliyolardır. hatta avrupa maçlarını izlemek için d-smart alanlar bile vardır.İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu lig tv kolpanın teki ya...
demin aradım.Bursa maçının niye yayınlanmıyacağını sordum.Sivas maçıyla saatlerinin çakıştığı için yayınlamayacağız dediler.Ne alaka dedim nazikçe..hemen lafı değiştirdi.sadece bu hafta yayınlamayacağız. diğer haftalar yayın akışımız da Trabzon Spor maçları var dedi.İnanmıyorum dedim.Üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum dedim.
Mail adresimi istedi hemen size döneceğiz telefon numaram sizde mevcut dedim hemen arayacağız dedi.Niye arayacaksınız ki dedim iptal ettirmek istiyorum dedim bundan ötesi yok.
Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
mesajımı yazdığım arkadaş sivaslıların falan %80 inin evlerinde digitürk yok diyordu..sense &80 inde var zaten diyon...hangi bilgi doğru...İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu o saydigin takimlarin taraftarlari zaten malum takimlari tutuyor.öylede böylede digitürk aliyorlar onlari izlemek icin.sivasspor küme bile düsse sivaslilarin 80 % digitürkü vardir futbolla ilgilenlerininin..farki anlayabiliyormusun??
ben şunu demek istiyorum..mesela konyasporun tüm maçlarını canlı verse...konyada &80 kişi digitürk üyesi olur...bursada kayseride sivasta antepte de durum değişmez...bizim maçlarımızın hepsini veriyor(du) bu yüzden trabzonda lig tv üyesi var demek istedim..yani bu doğal birşey diyorum trabzonda çok ligtv üyesi olması..
Yorum
-
KesinLikLe katılıyorum.İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç yayınlarını federasyonun belirlediği bilgisinin verilmesi TÜKETİCİYE GÖZGÖRE GÖRE YANLIŞ BİLGİ VERİLMESİDİR. Eğer böyle deniliyorsa tüketici derneklerine de başvurulabilir.
Daha önceden maç yayınlarında Trabzonspor yayınlanacak denilip daha sonrada yayınlanmıyorsa bu bir Hak arama özgürLüğüdür. Başvurulursa Tazminat bile alınabilir..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Üzülerek görüyorum ki,hala bazı arkadaşlarımız olayı tam olarak idrak edememişler...Bu misyonerlerin planı zaman içinde yerimize başka bir anadolu takımını geçirerek yayın pastasından daha fazla pay almasını sağlamak,aynı zamanda 3 sülüklere daha zayıf -hatta kıyakçı- bir dördüncü rakip oluşturmak ve zamanla bizi yok etmek...
Peki, niye?..Birincisi zamanında bunların kafalarını yerden yere vurmasına az vesile olmadık,üçünün taraftarını tek tribünde az toplamadık,hayatlarını az karartmadık...İkincisi siyasi-ticari çıkarlar silsilesi,ki bunu tetikleyen de aslında birinci sebep...
Bütün bu gerçekler gün gibi önümüzde dururken hala bazı arkadaşlarımızın "sadece bu hafta yayınlamayacaklarmış" yok efendim "dur bakalım haftaya yayınlamazlarsa üyeliğimi iptal ederim" tarzı yazıları var...Size az bile yapıyor digitürk o zaman...
Beni bankadan aradılar,"ayda şu kadar harcama yapın ligtv üyeliğini bedava alın" diye.."İstemiyorum ligtv" dedim,"Ama beyfendi zaten otomatik ödemeleriniz bile bu rakamdan fazla?" dediler, "Alakası yok,digitürke gıcık oluyorum" dedim.Geçen sezonun son haftasında sadece bizim maçımızı yayınlamadıklarını ne çabuk unuttunuz...
İptal edin gitsin üyeliğinizi,zaten senede bir kaç maçımızı verecekler,onu da kahvede izleriz ne yapalım...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Maç yayınlarını federasyonun belirlediği bilgisinin verilmesi TÜKETİCİYE GÖZGÖRE GÖRE YANLIŞ BİLGİ VERİLMESİDİR. Eğer böyle deniliyorsa tüketici derneklerine de başvurulabilir
emrah bey doğru ama
bunun gerçekleşmesi için bu bilginin bize sözlü değil yazılı verilmesi gerekir
sözlü olunca kanıt olarak mahkemede neyi sunabiliriz
Yorum
-
Demekki ben gözden kaçırmışım.Fakat ben 16 aylık bir üyelik aldım.Parayıda toptan ödedim.Yani uydu cihazı falan hepsi bir paketteydi.Ordada hangi takımı izlemek için alıyorsunuz diye bir soru ile karşılaşmadım.İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana sözleşeme yaparken sordular ve sözleşmeyede işartelidi zaten
Herkese Merhaba
Yorum
-
Konuşmalarımızın hepsi kayıt altına alınıyor.Doğla olarak o konuşmaları isteyecekler.kanıtlar hazır yanı.İlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç yayınlarını federasyonun belirlediği bilgisinin verilmesi TÜKETİCİYE GÖZGÖRE GÖRE YANLIŞ BİLGİ VERİLMESİDİR. Eğer böyle deniliyorsa tüketici derneklerine de başvurulabilir
emrah bey doğru ama
sözlü olunca kanıt olarak mahkemede neyi sunabilirizİçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Bazı telefonlarda kayıt özelliği var, bu özellik kullanılabilir.İlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç yayınlarını federasyonun belirlediği bilgisinin verilmesi TÜKETİCİYE GÖZGÖRE GÖRE YANLIŞ BİLGİ VERİLMESİDİR. Eğer böyle deniliyorsa tüketici derneklerine de başvurulabilir
emrah bey doğru ama
sözlü olunca kanıt olarak mahkemede neyi sunabiliriz
Bunun dışında 4 Büyüklerin maçları Ligtv'de diye reklam yaptılar, bunun da üzerine gidelim?
Yok mu aramızda avukat olan?
Yorum
-
Bana LigTV'den "Muhtemelen Trabzonspor Maçı da Yayınalanacak" bilgisi verildi.
Açıklama istedim.
"Sivasspor taraftarı çok yoğun bir biçimde...." diye başladı. Yanlış yaptı tabi
Son derece nazik bir şekilde bunun ne kadar saçma olduğunu anlattım. "Eğer biz size Trabzonspor taraftarları olarak "yoğun" ne demek gösteremez isek siz bize iyi yapıyorsunuz" dedim.
Tekrar "MUHTEMELEN MAÇINIZ YAYINLANACAK" bilgisi verildi.
Bilginize...
Durmak yok, haydi bakalım...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum