Arkadaslar lig tv si olan olmayan herkes mail atsın... Yeter artık yaa....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
albayrağın transfer yapmaması ne kadar gerçekse bu da o kadar gerçek arkadaşım malesefİlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrağın transfer yapmaması gibi bu da bir şaka ...
Şaka deyin bana....
offfffffffffffff
Yorum
-
http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx buyrun arkadaslar. Üyeligimizi iptal ettirecegiz deyin. Artik D-Smart desteklicez öyle yazin.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Buyrun link ; http://ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx
İlk attığım şikayet ;
Trabzonspor-Bursaspor maçının neden yayından kaldırıldığını derhal öğrenmek istiyorum/istiyoruz! Hiç bir açıklama yapılmadan bu maçın yayından kaldırılmasını kınıyorum! Etik olmayan bu davranışı Trabzonspor ve büyük Trabzonspor taraftarı unutmayacaktır!
İyi yayınlar!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Arkadaşlar şikayet veya taleplerinizi yazarken lütfen size yakışanı yapın. Argo veya müstehcen ithamlarda bulunmadan doğru bir şekilde yapınız. Lütfen..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ben yolladım...herkes yoollasnİlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.ligtv.com.tr bize ulaşın başlığından şikayet formu yollanabiliyor.Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yolladım...herkes yoollasn
yollamayan fenerli olsun.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum