Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı

Yorum

• Bu maç yayınlanacaksa senin sayende olacak vallahi. Azmine hayran kaldım devam et

hadi ama hep beraberrr yaaa transfer bölümündekii 100 kişi burda olsa varyaa hepsi 2 şer 2 şer yaz saaa neler olmaz kiiii yazın arkadaşlar yazın devamlı yazınnn
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı
        o zaman almazdik heralde lik tvyi. biz trabzonun maci icin aldik kötü günde veya iyi günde onlari izlemek istiyoruz,ezikleri degil

Yorum

• şuanda bi taraftarımız yayında. Protestoyu gündeme getirdi.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

kimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı
            abicim ozman nie sözleşme iimazllattı sivas macını verecek diyemi aldık onu fenerbahce budurumda olsa aynısımı olackdı soruyorm sana
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• gerekli tepki gösterilmiştir ..
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Türkiyenin 4 büyük takımından biri, lig şampiyonluğunu istanbul takımları dışında alan tek takım,tarihi efsanelerle dolu türkiyenin en başarılı kulüplerinden biri olan TRABZONSPOR' un maçını nasıl vermezsiniz. Sizler TRABZONSPOR'un tarihini okursanız nekadar başarılı olduğunu görürsünüz. her takım zaman zaman başarısız sonuçlar alabilir lakin bu sizin saygısızlık yapmanız anlamına gelmez. biraz düşününde kendinize gelin.
                varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

Güzel kardeşim
                  Bahsettiğin takımın yukarıda bu sitede gördüğün gibi bir taraftarı olduğu için maçı yayınlanması gerekir.
                  Gerisi boş...
                  Eşşek gibi yayınlayacaklar
                  Buna Nuri bile engel olamayacak
                  Haluk da dahil...
                  En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 08:47.

Yorum

• ben çok yoruldum
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Şu koyu yazılan yere harbiden sinir oluyorum. Başka konularda da söylüyorlar.

Trabzonspor taraftarı 2 konuyu birden tartışamaz mı kardeşim?

Bir yandan yönetimi tartışırken diğer yandan Lig TV'ye saydıramaz mıyız?

Bu kadar beceriksiz miyiz ya?

(pablo_escobar, bu yazının direk seninle alakası yok, genel olarak söylüyorum.)

Yorum

umarım alacagın tepkileri göz önüne alarak yazmızsındır bu mesajı..
                        burada yapılan dün geceden beri hepimiz içindir.takımın durumunu bizde biliyoruz.bu demek değildirki maçlarını izlemeyelim.bu durumda yayıncı kuruluşu nasıl haklı görebilirsin anlamakta güçlük çekiyorum.
                        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şuanda bi taraftarımız yayında. Protestoyu gündeme getirdi.
                          http://www.yayinonline.com/asx/radyo...adyo&lp=2blank
                          paylasim icin tskler

taraftarimiz guzel konusuyor agzina saglik

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu koyu yazılan yere harbiden sinir oluyorum. Başka konularda da söylüyorlar.

Trabzonspor taraftarı 2 konuyu birden tartışamaz mı kardeşim?

Bir yandan yönetimi tartışırken diğer yandan Lig TV'ye saydıramaz mıyız?

Bu kadar beceriksiz miyiz ya?

(pablo_escobar, bu yazının direk seninle alakası yok, genel olarak söylüyorum.)
                            Harbiden ya. Sanki düsündügümüz tek sey Lig TV. Icerideki ates Pazar günü sönüyor zaten. Disaridaki atesi söndürmemiz lazim.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• PİS-LİKTV baya güzel oldu
                              KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• ulan hemen ortbas ettiler, taraftarimiz teli kapanir kapanmaz:

bu ara ilginc bir gelisme pendik fb yi yendi, diye haber ediyorlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X