kimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
o zaman almazdik heralde lik tvyi. biz trabzonun maci icin aldik kötü günde veya iyi günde onlari izlemek istiyoruz,ezikleri degilİlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı
Yorum
-
şuanda bi taraftarımız yayında. Protestoyu gündeme getirdi.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
abicim ozman nie sözleşme iimazllattı sivas macını verecek diyemi aldık onu fenerbahce budurumda olsa aynısımı olackdı soruyorm sanaİlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
Türkiyenin 4 büyük takımından biri, lig şampiyonluğunu istanbul takımları dışında alan tek takım,tarihi efsanelerle dolu türkiyenin en başarılı kulüplerinden biri olan TRABZONSPOR' un maçını nasıl vermezsiniz. Sizler TRABZONSPOR'un tarihini okursanız nekadar başarılı olduğunu görürsünüz. her takım zaman zaman başarısız sonuçlar alabilir lakin bu sizin saygısızlık yapmanız anlamına gelmez. biraz düşününde kendinize gelin.varsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
-
KUTADGU
Güzel kardeşimİlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı
Bahsettiğin takımın yukarıda bu sitede gördüğün gibi bir taraftarı olduğu için maçı yayınlanması gerekir.
Gerisi boş...
Eşşek gibi yayınlayacaklar
Buna Nuri bile engel olamayacak
Haluk da dahil...En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 08:47.
Yorum
-
Şu koyu yazılan yere harbiden sinir oluyorum. Başka konularda da söylüyorlar.İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı
Trabzonspor taraftarı 2 konuyu birden tartışamaz mı kardeşim?
Bir yandan yönetimi tartışırken diğer yandan Lig TV'ye saydıramaz mıyız?
Bu kadar beceriksiz miyiz ya?
(pablo_escobar, bu yazının direk seninle alakası yok, genel olarak söylüyorum.)
Yorum
-
umarım alacagın tepkileri göz önüne alarak yazmızsındır bu mesajı..İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse yanlış anlamasın ben cok koyu bi trabzonspor taraftarayım ama lig tv nın bu yaptıgına kızamıyorum. çünkü boyle bı takımın boyle bı yonetımın macını bende olsam vermezdim. bu yonetım bızı herkese rezil etmeye devam ediyo asıl tartısmamız gereken konu bu. ben olsam bende vermezdım bızım macı
burada yapılan dün geceden beri hepimiz içindir.takımın durumunu bizde biliyoruz.bu demek değildirki maçlarını izlemeyelim.bu durumda yayıncı kuruluşu nasıl haklı görebilirsin anlamakta güçlük çekiyorum.''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
paylasim icin tsklerİlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşuanda bi taraftarımız yayında. Protestoyu gündeme getirdi.
http://www.yayinonline.com/asx/radyo...adyo&lp=2blank
taraftarimiz guzel konusuyor agzina saglik
Yorum
-
Harbiden ya. Sanki düsündügümüz tek sey Lig TV. Icerideki ates Pazar günü sönüyor zaten. Disaridaki atesi söndürmemiz lazim.İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu koyu yazılan yere harbiden sinir oluyorum. Başka konularda da söylüyorlar.
Trabzonspor taraftarı 2 konuyu birden tartışamaz mı kardeşim?
Bir yandan yönetimi tartışırken diğer yandan Lig TV'ye saydıramaz mıyız?
Bu kadar beceriksiz miyiz ya?
(pablo_escobar, bu yazının direk seninle alakası yok, genel olarak söylüyorum.)Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum