Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu tepkilerimizi dindirmek için olabilir.

Resmi bir haber alana kadar devam protestoya
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• bu nasıl bir kurumdur sitede farklı tv de farklı hangisine inanalım:@

Yorum

• yav iyi bakın yanlış yazmasın...
        Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• ben niye görmüyorum yazıyı nerde yazıyomuş maçı verdikleri..
          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ooo yoklamada bır bır dokuluyor herkz demek uyelıgınızı ıptal etmedınız hee
            arkadaşlar dökülüyor heeeey mubarek
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar bence bu oaly şöyle gerçekleşdii zaten bizim maç verilecekdii ama sonradan sivas maçı verilmesi kararlaştırıldı ve bu önceden ayarlanan birşey ve trabzon olarak yazıldı ama sivas maçı verielcek reklamda sivas maçı verileceği söyleniyorr benim görüşüm bu
              Aynen dedigin gibi arkadaslar bu hafta sivasin macini verecekler

Yorum

• sitede yazana kadar tepkiye devam....

Yorum

• lig tvyi bile yola getirdik de şu yönetimi adam edemedik ya o içimde bi eziklik olarak kalacak bundan sonra ama neyse karanlıklar bir bir aydınlığa kavuşuyor önce lig tvye haddını bıldırdık şimsı sıra yönetimde

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben niye görmüyorum yazıyı nerde yazıyomuş maçı verdikleri..
                    digiturk kumandasında guide tuşu var ligtv deyken ona bas pazar günü yayın akışı var orada saat 3 te bizim maçı gösteriyor..

Yorum

• arkadaşlar kanalda macı verecekleri yazı ... gözümüz aydın ... ben her iğtimale karşı bir mail daha atıp yatıcam ... (lig tv resmi site yöneticisigibi)
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu nasıl bir kurumdur sitede farklı tv de farklı hangisine inanalım:@
                        Tv'deki bilgi daha önceden girilmiş olabilir. Sivas'ı yayınlamaya karar verdikten snr da muhtemelen güncellememişlerdir.

O bakımdan tepki vermeye devam arkadaşlar.
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar doğru

Pazar 14.40 Maç Başlıyor

15.00 TRABZONSPOR BURSASPOR

LigTV cihazı olanlar pazar yayın akışına baksın
                          ewt ama aldatmaca olabilir kesin bir açıklama olmadan durmayalım her yoldan tepkilere devam edelim!
                          KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• 10.00Günaydın Futbol (C)
                            10.30Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı
                            11.00Var mısın İddiaya? (C)12.30Turkcell Maç Başlıyor (C)
                            13.30GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR (TSL 21.H) (C)15.3091.Dakika (C)
                            17.45Turkcell Maç Başlıyor (C)
                            19.00FENERBAHÇE-G OFTAŞSPOR(TSL 21.H )

yayın akışında bir değişiklik göremiyorum..
                            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• bence oradaki bilgilendirme yazısı daha önce yazılmış olabilir sonradan sivas maçı yayınlanmaya karar verildiği içinde oradaki değişiklik yapılamadı unutuldu daha doğrusu ...bence öyle
                              Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• durmak yok tepkiye devam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X