Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende varım

arkadaşlar başkanın ve yönetiminin yapamadığını bizler yapalm destek için herzaman varım bende dekoderi iade ediyorum yeter artık adam gibi birisi gelsin başımıza yeter bunlardan çekdiklerimiz

Yorum

• İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben de yazı falan yazamadım.acaba bunlar güçlerini kullanıp bizim siteyimi sabote ediyorlar
      olabilir admin digitürk forumunla ilgilen miyor heralde daha

Yorum

• uşaklar lig tv macımızı vermeyecekmi nedir son gelişme
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• yaw 2 elim kanda olsa mutlaka kahveye gider maçımı izlerdim ben devre arası haftasonu ne yapacagımı şaşırırdum Maç olmadıgı içinnn bunlar fena kaşınıyorr haaa !!! ahhh saglam bi yönetim olsaydı takımımızın başında bu durumlara düşmezdik ŞEREFSİZ İSTANBUL BASINI bizim maçlarımızı vermek için sıraya geçerdi .... ahhh ahhh

Yorum

• İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uşaklar lig tv macımızı vermeyecekmi nedir son gelişme
            simdilik bir son dakika gelismesi yok malsesef
            Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• Dıgıturk'ün admini böyle birşeye kalkışırsa sonu bayagı kötü olur..konu açıp bişeler yazmak değil hack'ten bahsediyoruz..

Yorum

• bu konuya 3815 adet mesaj
                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• bunların adi-mini baya ötlek çıktı adam bi cevap veremedi bastırmaya devam

Yorum

• İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bunların adi-mini baya ötlek çıktı adam bi cevap veremedi bastırmaya devam
                    ne cevapi basliklari bile silemiyor daha

Yorum

• şu ana kadar kaç üyelik iptal edildi trabzon spor için bilen yokmu?

Yorum

• Arkadaşlar baktımda digitürk forumlarını işgal etmişsiniz Admin uyumaya gitmiş galiba orada
                        61>34 Trabzonspor
                        En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                        Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• bence fazla olduğunu sanmıyorum en fazla 30 dur iptal edenler..
                          Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• dün 348 di bugün kaç oldu onu bilmiyoz

Yorum

• yönetimimiz buna el koymalı yoksa sesimiz cılız kalıcak maalesef
                              Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• bi link atarmısınız? şu digitürk ün forumuna bende gireyim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X