Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada çok iyi oldu bu hafta.. biz mükemmel gollerle çatır çatır koyduk.sivas berabere kaldı... ohh süper
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak matrackk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ligtv maçımız ister versin ister vermesin.Umurum da değil.İki yüzlü ist. basını Trabzonspor düzeldiğinde nasılssa tekrar bizden bahsetmeye başlayacaklar.Ama buna ihtiyacımız yok.
      Çünkü biz maçımız yayınlansada Trabzonsporluyuz yayınlanmasa da Trabzonsporluyuz.
      Ama keşke Başkan çıkıp deseki artık ligtv ile anlaşmamız bitmiştir.kendi kanalımızı kurucaz yada istediğimiz bir kanala maç başına yayın hakkımızı vericez dese ve bu İst medyasına haddini bildirse.
      yayin haklarini Federasyon belirliyor. Herkesin kendi elinde olmus olsa bu duruma zaten gelinmezdi, daha büyük kaos yasanirdi.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Arkadaşlar protestoya tam gaz devam.

Bu sabah 2 defa aradım. Telefona çıkan kıza;

''Bora beye söyleyin beni arasın yada aradığımda telefona çıksın. Yoksa her saat sizi rahatsız edeceğim'' dedim
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• arkadaşlar lig tv sitesinde pazar yayın akışı yok reklam çıkıyo o yüzden mail ve fax lara devam.
          ayrıca ligtv üyeliğini iptal eden arkadaşlar kartlarınızı digitürk bayilerine iade edin .ben önceki sene iptal etmiştim. iptalden sonra bana fatura geldi hemen aradım neymiş kartı iade etmemişim sözleşmede bu varmış. bende sordum iptal ederken niye söylemediniz diye, söylemeleri gerekmiyormuş. 2-3 gün ve saatlerce süren uğraşlar sonucunda almadığım bir hizmetin parasını benden almaya çalışan digitürkte faturayı iptal ettirdim.
          düzceli fanatikler

İnadına 7 İnadına TRABZONSPOR

Yorum

• acaba bu utanmaz herifler ankaragücü maçımızı yayınlıyacakmı?
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Teşekkürler KAPTAN

Lig TV ye demeç vermeyen haklı tepkimizde yanımızda olan,giydikleri formanın sadece bir kaç metre kumaştan ibaret olmadığını anlayan başta Kaptan Hüseyin olmak üzere tüm futbolcularımıza teşekkürler.

Sansar akşam aklı sıra kafa tutuyor ''siz istediğiniz için değil biz istediğimiz için yayınlayacağız bundan böyle'' diyerek.Sansar biz seni gayet iyi anlıyoruz, kelimeleri cümleye dönüştürürken yüzünün almış olduğu ifade neyi niçin yaptığınızı ifade ediyor hele ki ''bir maçı yayınlamadık kıyamet koptu '' demen yok mu!

Ve lütfen protestoya devam lig tv sini hala daha iptal ettirmeyen arkadaşlar beklemenin bir anlamı yok.Ve iptal ettirenler muhtemelen tek tek hepinizi arayacaklar aboneliğinize devam ettirmek için.Vermiş olduğunuz kararın arkasında durun ve üyeliklerinizi yeniden başlatmayın.Bizi aradıklarında biz '' ben aradım yerime abone olacak Sivaslı bulamadım, siz buyrun devam edin aramaya belki bulursunuz '' diyecezde

Yorum

• İlk olarak isyankar061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                PEKİ LİGTV YE MAÇ YAYINI İLE İLGİLİ BİŞEY DEMEDİMİ.... ALLAH AŞKINA DEDİ DEYİN...
                valla konusu bile gecmedi...
                sadece o bağlanmadan önce sansar sacmaladı biraz erman hocamda sağolsun gık demedi halbuki çok erkek biriydi o..yada biz oyle biliyomusuz
                Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• futbolculara teşekkürler röportaj vermedikleri için

Yorum

• Haydi millet HEDEF lig tv aboneliklerimizi iptal etmek!!
                    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak MURAT SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar lig tv sitesinde pazar yayın akışı yok reklam çıkıyo o yüzden mail ve fax lara devam.
                      ayrıca ligtv üyeliğini iptal eden arkadaşlar kartlarınızı digitürk bayilerine iade edin .ben önceki sene iptal etmiştim. iptalden sonra bana fatura geldi hemen aradım neymiş kartı iade etmemişim sözleşmede bu varmış. bende sordum iptal ederken niye söylemediniz diye, söylemeleri gerekmiyormuş. 2-3 gün ve saatlerce süren uğraşlar sonucunda almadığım bir hizmetin parasını benden almaya çalışan digitürkte faturayı iptal ettirdim.
                      bu işte bi bit yeniği var ama hayırlısı

Yorum

• İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lig TV ye demeç vermeyen haklı tepkimizde yanımızda olan,giydikleri formanın sadece bir kaç metre kumaştan ibaret olmadığını anlayan başta Kaptan Hüseyin olmak üzere tüm futbolcularımıza teşekkürler.

Sansar akşam aklı sıra kafa tutuyor ''siz istediğiniz için değil biz istediğimiz için yayınlayacağız bundan böyle'' diyerek.Sansar biz seni gayet iyi anlıyoruz, kelimeleri cümleye dönüştürürken yüzünün almış olduğu ifade neyi niçin yaptığınızı ifade ediyor hele ki ''bir maçı yayınlamadık kıyamet koptu '' demen yok mu!

Ve lütfen protestoya devam lig tv sini hala daha iptal ettirmeyen arkadaşlar beklemenin bir anlamı yok.Ve iptal ettirenler muhtemelen tek tek hepinizi arayacaklar aboneliğinize devam ettirmek için.Vermiş olduğunuz kararın arkasında durun ve üyeliklerinizi yeniden başlatmayın.Bizi aradıklarında biz '' ben aradım yerime abone olacak Sivaslı bulamadım, siz buyrun devam edin aramaya belki bulursunuz '' diyecezde

...

helal be kaptan.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          acaba bu utanmaz herifler ankaragücü maçımızı yayınlıyacakmı?
                          cem bu soruyu sorması gereken kişi sen değilsin bırak bu soruyu biz soralım çünkü versede vermese de sen tribünde olacaksın değil mi ?
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Dün akşam Sevgiliii Sansar, Lafı eveleyip geveleyip işi federasyona attı ve dediki ne yapalım biz 4 maç yayınlayabiliyoruz. Federasyon izin versin 5. maçıda yayınlayalım. Neymiş geçenlerde de Sivasın maçı yayınlanmamış. Efendim konu şu kadar nettir:
                            Federasyon evet 4 maça izin veriyor fakat hangi 4 maçın yayınlanacağına yayıncı kuruluş karar veriyor. Bu durumda Sansar ne kıvırırsa kıvırsın sonuç ortadadır. Yayın akışını Lig TV belirler bu kadar basit geri kalan her türlü bahane yalandır...

Yorum

• ulan ezikler göz göre göre yayin kurulusun kablolarin kesmisler adamlarda bir gik diyemdiler, demekki yumrugunu masaya vurcaksin, birdana adam gibi adam yokmu sunlarin kablosunumu cükü.. kesen. Bunlar baya ileri gittiler serefsi....

Yorum

• ya lig tv sitesine koymus golleri...bide doya doya izleyin yazmis..bizle sanki t...geciyolar..yokmu su siteyi cokertecek biri aramizdaaa
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X