Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kapasitesi aynı olan iki stad arasında keşke bu kadar atmosfer farkı olmasaydı. Mimari açıdan stadın övülecek hiç bir yanı yok. Şu kat aralarındaki localara baktıkça insanın morali bozuluyor gerçekten, vip tribündeki apartmandan bahsetmiyorum bile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçın başındaki koreografiyi video olarak nerede bulabiliriz?
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kapasitesi aynı olan iki stad arasında keşke bu kadar atmosfer farkı olmasaydı. Mimari açıdan stadın övülecek hiç bir yanı yok. Şu kat aralarındaki localara baktıkça insanın morali bozuluyor gerçekten, vip tribündeki apartmandan bahsetmiyorum bile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Ne desem az. Sonuna kadar haklısın. Bu stadı böyle yapanları Allah bildiği gibi yapsın. Kepazeliktir benim için bizim loca düzenimiz.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Resim ve video için arkadaşlsra teşekkur ederim

Yorum

• Kale arkasındaki ve matatondaki locaların yüzde doksanı boştu, ordaki locaları satmak büyük sıkıntı olacak.

Yorum

• Maça gidenler bi yorumlasın arkadaş...akustik nasıl? Rüzgar alıyor mu, kışın dezavantaj olur mu?

Yorum

• bu locaların yerlerini hangi mühendis yaptı arkadaş
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftar biraz daha etkin olsa çok daha iyi olacak.Baskıya alma konusunda pek iyi değiliz.
                  Maalasef taraftar grublarımızda senkronize olamıyor.
                  İnşallah daha iyi olacağız,tribün kültürünü geliştireceğiz.
                  Bu bir kültür meselesi

Tabi futbolculara bi sormak lazım hangisi daha etkileyici
                  Ama taraftar ne kadar reaksiyon gösterirse rakip o kadar çok etkileniyor

Mesela işin bazı p.ç tarafları var
                  Nedir?
                  Her oyuncumuz yere düştüğünde aooowww hooo yoooo gibi sesler çıkarmak hakemi baskı altına alıyor rakibi de delirtiyor

Biz bu konuda eksiğiz.

Ayrıca stada çıkış müziğimiz iyi değil.karadeniz fırtınası diyorsak maça çıkmadan istiklal marşından evvel gök gürlemesi,fırtına sesi vereceksin arkadaş

Ama bunlar zamanla olur
                  Kareografi işini ben pek sevmediğimden bi şey demiyorum ama dik oyna mesajı iyiydi.yani futbolcular anlamış.okay maçtan sonra twitterda "dik oynadık"diye mesaj atmış bu hoş
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maça gidenler bi yorumlasın arkadaş...akustik nasıl? Rüzgar alıyor mu, kışın dezavantaj olur mu?
                    Öyle aşırı bir soğuk olmadı mont giyenler üşümedi yani.tüm stad ıslık çalınca gayet iyi bir sses oldu bir ara kulaklarım acıdı. bence stadyumumuz gayet iyi yerinde izleyince hissediyorsunuz
                    Biz dar sokaklarında
                    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Ancak zemin cillop gibi. İnsanın kuzu olup yayılası geliyor.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu bir kültür meselesi

Tabi futbolculara bi sormak lazım hangisi daha etkileyici
                        Ama taraftar ne kadar reaksiyon gösterirse rakip o kadar çok etkileniyor

Mesela işin bazı p.ç tarafları var
                        Nedir?
                        Her oyuncumuz yere düştüğünde aooowww hooo yoooo gibi sesler çıkarmak hakemi baskı altına alıyor rakibi de delirtiyor

Biz bu konuda eksiğiz.

Ayrıca stada çıkış müziğimiz iyi değil.karadeniz fırtınası diyorsak maça çıkmadan istiklal marşından evvel gök gürlemesi,fırtına sesi vereceksin arkadaş

Ama bunlar zamanla olur
                        Kareografi işini ben pek sevmediğimden bi şey demiyorum ama dik oyna mesajı iyiydi.yani futbolcular anlamış.okay maçtan sonra twitterda "dik oynadık"diye mesaj atmış bu hoş
                        Kareografi güzeldi bence.Benim çok hoşuma gitti.Böyle güzel işlere devam edeceğiz anlaşılan.Akyazı güzel bir hava kattı bize.
                        Dediğim gibi tribün kültürü çok farklı bir şey.Bizim taraftarımız,şehrimiz takımına bağlıdır,cefakardır.Eyvallah.Ama tribün konusunda iyi değiliz.Özellikle baskı oluşturma,tezahürat konularında.Misal ben Ankarada yaşadığım için zaman zaman Ankaragücü maçlarına gidiyorum.Tüm stad aynı marşı tek bir ağızdan söyleyebiliyor.Bizde bu yok maalasef.
                        Ama Viranın maratona geçmesi çok iyi oldu.Zamanla orda bir tribün kültürü oluşacağına inanıyorum.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• beyler lütfen artik su kat aralarin fotograflarini paylasmayin.. bitti gitti artik.. insanin morali bozuluyor.

Yorum

• beyler pankartlar süper göstermiş stadı ve atmosferi hep böyle olmalı.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• kareografi güzeldi de o kartonları havaya fırlatmak nedir arkadaş, hiç mi beynin çalışmıyor o sertlikte köşeli bir cisim millete isabet etse ne olur diye? ki yanımda abimin gözünün altına geldi adam kaç dk kendine gelemedi. kulağı kanayan biri de olmuş. golden sonra kapşonu çektim kafamı gözümü koruyordum pes yani

Yorum

• Bence maratonda tribün grubu olmamalı.. Dünyanın hiç bir yerinde maratonda olmaz tribün grubu.. Bence tek kale arkasında toplansın herkes..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X