İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar,
Sormuş olduğumuz sorulardan biri farklı anlaşılmıştı.
Kat aralarında reklam panosu olacak mı ,olmayacak mı meselesi yani.
Konuyla ilgili olarak tekrar iletişime geçtik.
Verilen cevaba göre,kat aralarında LED pano TOKİ'nin planında malesef yok.Mudahale hakları nispeten sınırlı olsa da,kulup insiyatifine kalmış bir konu açıklanan bilgilere göre...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Merdivenlerin sarı olması zorunlulugundan bahsetmis soruya cevap veren arkadas.Boyle bise hic bir yönetmelikte yok.Bu konuda ne yapılması gerekiyor ilgililer bilgilendirilmeli mutlaka.Acık turuncu olabıilirİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,
Sormuş olduğumuz sorulardan biri farklı anlaşılmıştı.
Kat aralarında reklam panosu olacak mı ,olmayacak mı meselesi yani.
Konuyla ilgili olarak tekrar iletişime geçtik.
Verilen cevaba göre,kat aralarında LED pano TOKİ'nin planında malesef yok.Mudahale hakları nispeten sınırlı olsa da,kulup insiyatifine kalmış bir konu açıklanan bilgilere göre...Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
Verilen cevapta piksel istediniz ahan da size piksel denmiş,
biz ne istediğimizi bilmiyoruz ki yönetici ne yapsın
bu forumda bilmem ama başka ortamda ankete koy şu beğenilmeyen tasarımı,çok oy alır
neyse bu konu çok su götürür de,
benim ayar olduğum konu uefa kriterleri var sarıya boyayacağım lafı,
en deli olduğum iş kraldan fazla kralcı olunması,
adam açık renge boya diyor,illa sarı olacak demiyor ki,
dünyada sarı dan başka açık renk yok sanki
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yüklenici firma stadyum bitse de kurtulsak havasında işler yapıyor. Led panoyu koymazlar. Yönetim siyasileri araya sokarsa olurİlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi yapmayin ya, su led panolari olmazsa olmaz. Gerekirse para toplasinlar, odeyelim alalim su led panolarini. Stadin level atlamasi icin o led panolarin olmasi sart !"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
Gri iyidirİlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLed panosu istedigimizi ve merdivenlerin turuncu olmasini iletmemiz lazim.(Ben rengi turuncu istiyorum önerilere açık
)
Telefonumdan yazdım ki
8865b.jpg9821g.jpgbbn2d0.jpg
"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
Led pano kesinlikle yok benim anladığım,aslında hepimizin anladığı,
Toki nin bunu eklemesi de imkansız,
e durum böyle olunca ısrar etmenin,üzülmenin gereği yok,
bu ısrar stad bize geçtikten sonra yönetime yapılmalı diye düşünüyorum,
stad bizim malımız olduktan sonra yönetime durumu izah edersek,ısrarcı olursak neden olmasın,
ama şimdiki çırpınışlar boşuna,yormayın kendinizi bu konuda,
piksele,sarı ya ve diğer ufak detaylara odaklanalım,
enerjimizi boşa harcamayalım
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
TFF nin belirlediği kriterlerde böyle bir şart yok. "Açık parlak renk" yazıyor açıkça. Varsa eğer UEFA nın bu kriterini paylaşın Co7oNvLWEAAzOn4.jpgİlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerdivenlerin sarı renkte olması UEFA'nın dayattığı bir kriter arkadaşlar. O noktada şansımız yok malesef."Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum