Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki başka açık parlak renk olarak hangisi uygun?
    Daha once de yazmıstım sahsi fikrim daha önce de 3.renk olarak kullandık ve tanıma uyan bir renk.Ben cok acık olmayan turuncu kullanırdım.Rengın sıcak olması nedeniyle bütünlügü bozmayacagını düsünüyorum
    Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• Arkadaşlar,
      Sormuş olduğumuz sorulardan biri farklı anlaşılmıştı.
      Kat aralarında reklam panosu olacak mı ,olmayacak mı meselesi yani.
      Konuyla ilgili olarak tekrar iletişime geçtik.
      Verilen cevaba göre,kat aralarında LED pano TOKİ'nin planında malesef yok.Mudahale hakları nispeten sınırlı olsa da,kulup insiyatifine kalmış bir konu açıklanan bilgilere göre...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar,
        Sormuş olduğumuz sorulardan biri farklı anlaşılmıştı.
        Kat aralarında reklam panosu olacak mı ,olmayacak mı meselesi yani.
        Konuyla ilgili olarak tekrar iletişime geçtik.
        Verilen cevaba göre,kat aralarında LED pano TOKİ'nin planında malesef yok.Mudahale hakları nispeten sınırlı olsa da,kulup insiyatifine kalmış bir konu açıklanan bilgilere göre...
        Merdivenlerin sarı olması zorunlulugundan bahsetmis soruya cevap veren arkadas.Boyle bise hic bir yönetmelikte yok.Bu konuda ne yapılması gerekiyor ilgililer bilgilendirilmeli mutlaka.Acık turuncu olabıilir

Yorum

• Verilen cevapta piksel istediniz ahan da size piksel denmiş,
          biz ne istediğimizi bilmiyoruz ki yönetici ne yapsın
          bu forumda bilmem ama başka ortamda ankete koy şu beğenilmeyen tasarımı,çok oy alır
          neyse bu konu çok su götürür de,
          benim ayar olduğum konu uefa kriterleri var sarıya boyayacağım lafı,
          en deli olduğum iş kraldan fazla kralcı olunması,
          adam açık renge boya diyor,illa sarı olacak demiyor ki,
          dünyada sarı dan başka açık renk yok sanki
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Led reklam panelleri yalan olmuş

Sarı rengide iteleyecekler, inşallah birileri bu olaya dur der

Yorum

• açik tenk turuncuda hem fikir olup yönetime iletmemiz lazım. Sarı olmasın.

Telefonumdan yazdım ki

Yorum

• abi yapmayin ya, su led panolari olmazsa olmaz. Gerekirse para toplasinlar, odeyelim alalim su led panolarini. Stadin level atlamasi icin o led panolarin olmasi sart !
                u will need justice at the end..

Yorum

• Led pano olmayacağını nasıl anlıyorsunuz? Yönetime kalmış sonuçta toki oraya Led döşeyecek değilya.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi yapmayin ya, su led panolari olmazsa olmaz. Gerekirse para toplasinlar, odeyelim alalim su led panolarini. Stadin level atlamasi icin o led panolarin olmasi sart !
                    Yüklenici firma stadyum bitse de kurtulsak havasında işler yapıyor. Led panoyu koymazlar. Yönetim siyasileri araya sokarsa olur
                    "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• #Merdivenlersariolmasin hashtagi kullanabiliriz arkadaslar.Twitterdaki yoneticelere atabiliriz.Aktif kullanan arkadaslar baslayalim bu kampanyaya

Yorum

• Led panosu istedigimizi ve merdivenlerin turuncu olmasini iletmemiz lazim.(Ben rengi turuncu istiyorum önerilere açık )

Telefonumdan yazdım ki

Yorum

• İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Led panosu istedigimizi ve merdivenlerin turuncu olmasini iletmemiz lazim.(Ben rengi turuncu istiyorum önerilere açık )

Telefonumdan yazdım ki
                          Gri iyidir 8865b.jpg9821g.jpgbbn2d0.jpg

Yorum

• Led pano kesinlikle yok benim anladığım,aslında hepimizin anladığı,
                            Toki nin bunu eklemesi de imkansız,
                            e durum böyle olunca ısrar etmenin,üzülmenin gereği yok,
                            bu ısrar stad bize geçtikten sonra yönetime yapılmalı diye düşünüyorum,
                            stad bizim malımız olduktan sonra yönetime durumu izah edersek,ısrarcı olursak neden olmasın,
                            ama şimdiki çırpınışlar boşuna,yormayın kendinizi bu konuda,
                            piksele,sarı ya ve diğer ufak detaylara odaklanalım,
                            enerjimizi boşa harcamayalım
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Merdivenlerin sarı renkte olması UEFA'nın dayattığı bir kriter arkadaşlar. O noktada şansımız yok malesef.
                              Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merdivenlerin sarı renkte olması UEFA'nın dayattığı bir kriter arkadaşlar. O noktada şansımız yok malesef.
                                TFF nin belirlediği kriterlerde böyle bir şart yok. "Açık parlak renk" yazıyor açıkça. Varsa eğer UEFA nın bu kriterini paylaşın Co7oNvLWEAAzOn4.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X