Stad muhtesem lakin cikisin da fazla trafik oldu 1.5 saate ancak eve gelebildik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Taraftar biraz daha etkin olsa çok daha iyi olacak.Baskıya alma konusunda pek iyi değiliz.
Maalasef taraftar grublarımızda senkronize olamıyor.
İnşallah daha iyi olacağız,tribün kültürünü geliştireceğiz.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Normal seyircimiz(!) olmasa bu maçı zor alırdık, taraftar grupları anca laylaylom ya da huuu peşinde. Yahu takım 10 kişi kalmış, o dakikalarda baskı yiyoruz bi ıslık bişey yapın dimi yok, anca laylaylom. Çok büyük destek oluyolar ya.İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar biraz daha etkin olsa çok daha iyi olacak.Baskıya alma konusunda pek iyi değiliz.
Maalasef taraftar grublarımızda senkronize olamıyor.
İnşallah daha iyi olacağız,tribün kültürünü geliştireceğiz.
Yorum
-
EDIT : Pardon video istemişsinizİlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçın başındaki koreografiyi video olarak nerede bulabiliriz?
Yakında çıkar kokusu 
En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 19.03.2017, 01:06.
Yorum
-
benim ilk.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk defa yeni stadda maç izledim, tv'den bu kadar iyi gözükmüyor yerinde görmek lazımmış.
Bu arada Avni Aker'de izlediğim kazandığımız tek maç Anorthosis maçıydı, yeni stadla kendi adıma bahtsızlığı kırdım, inşallah şampiyon da olacak bu takım.
Yorum
-
bayağı eksik yanlarına değindiğim oldu. ancak bugün şunun farkına vardım ki hakikaten dolu hali olağanüstü güzel. iç mimarisi-tribün eğimi,dikliği- çok çok güzel. hani herkesin kıstas olarak belirlediği ''premier lig'' havasını hissettiriyor adama. yoksa eksikleri hala sabit
Yorum
-
kapasite konusunda önemli birşey var bunu da söyliyim...ismi lazım değil bir taraftar grubu yüzünden bir kale arkasında boşluklar kalıyor...o kadar maça gelmek isteyen olduğu halde...bu konunun çözülmesi lazım,bedava alıp karaborsadan satmak olayının yani...onun dışında tabi gelmeyen kombineler,misafir tribünü,vip deki boşluklar derken stat kapasitesi bu civarlarda olur en dolu maçlarda...ama atmosferine kurban olayım akyazı hep böyle ol...
Yorum
-
O Yusufum gölünde çaprazdan bi görüntü aldılar ya. Golün güzelliği gözlerimin pasını silip beni mest etse de, o deb hangar kapısı başıma sancılar vurduruyor. Portatif bir şey yapın oraya gözünüzü seveyim. Üçünü yarı yarıya indirsen bin kişilik kapasite açılır neredeyse.
Gelecek yılların fragmanı gibiydi bu maç. Adam akıllı bir başarı yakalayınca eminim yetmeyecek bize burası. Tribünün dört bir tarafına zemine yakın yere iki sıra da koydun mu, etti sana 45 bin kapasite.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum