Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alt katta en üstte oturan kişi ayağa kalktığında locadaki stadı görebiliyor mu merak ettim? bence göremez. belki de o yüzden satılmamıştır
    görüyor hocam localar daha yüksekte kalıyor
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bordo koltuk moltuk
      kurtarmaz locaları
      üst tribün sarkıtılmadığı
      sürece eldekini seveceğiz

-önümüzdeki 4-5 yıl
      böyle bir planlama olmaz-

Yorum

• Statta gördüğüm kadarıyla localar hakkında şunu söyleyeyim...şu kale arkasında ve maratondaki localar çok gereksiz olmuş...hem çoğu boş hem de tribün bütünlüğünü mahvetmiş...bir de beyaz pimapenler tam bir balkon gibi...hele ki numaralıdaki localar ve o bordo boya bir otosanayi havası veriyo...en azından orada ufak değişimler yapılmalı.mesela kapı çerçeveleri, o boyalar koyu griye,metalik renklere çevrilerek biraz daha modern bi hale dönüştürülebilir naçizane fikrim...bir de tabiiki dünya param olsa maraton veya kale arkası loca almam,o tribünlerden izole edilmedikçe...

Yorum

• Gerçek açılışı yaptık bu maç ile

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu stadın oluşturduğu baskı vodafone arenadan daha iyi.boş boş konuşmayın.bence de vodafone daha iyi gözüküyor tv den ama atmosfer olarak burası en iyisi.cavanda ve linessin ayaklarının sarılmasını görseydiniz daha iyi anlardınız.
            İki stada da maç izledim ve kapasiteleri bilmesem aralarında net 20 bin fark var derdim. Ne yazık ki en iyisi bizimki değil kendimizi avutmayalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Çok önemli bir konu

Kombinem var maçlara gitme imkanım yok önemli maçlara gidebilirsem örneğin Galatasaray maçına gitme imkanım oldu izlenimlerimi dinlemek ister misiniz

Kombinemi transfer ettiğim akrabam abi senin kombinenin olduğu yerde maç seyredilmiyor demişti bana ( J 15*15 ) bir taraftar grubu orayı istimlak etmiş oraya ulaşmak zor demişti bu hafta gittim J yerine I ye gittim başka biri vardı baktım yanlış yerdeyim oradaki uşak gitme abi dedi kal burda yer diye bir şey yok olur mu dedim ya yerin sahibi gelirse abi seni buradan kaldırırlarsa bende seninle gelirim söz dedi biraz durdum bi akrabam geldi abi bizim oraya gel dedi bir yere çöktük bizde dedi sanırım J nin 5. sırası oturma yok ayaktayız bir aile geldi baba anne ve bir kız çocuğu bize yerleri olduğunu söyledi oradaki arkadaşlar bizimde yerimiz başkalarında yapacak bir şey yok dediler (bütün merdivenlerin dolu olduğunu biliyorsunuz herhalde) önümüzde bayanlar vardı adamın ailesini onun yanına indirdik ve bütün maçı ayakta omuz omuza izledik Hani Trabzonspor için çiğ et bile yeriz de millet ailesi ile gelemez bu problem nasıl çözülür bilmiyorum
              Ayrıca sarı yelekli arkadaşlardan yardım alalım dedik maalesef sanırım o arkadaşların çoğu da beleşçi bir yöneticinin veya çalışanın yakını olabilirler bilet bulamayınca bi yelekle halledilmiş bir durum
              Olur bizim gibi şehirlerde bunlar normal abartmıyorum kendi elimde yetki olsa bende yaparım ama milletin hakkını yemek hoş değil maalesef maratonda rahat maç seyretme imkanı yok belki çok fazla seyirci vardı her maç böyle olmaz ama az olan zamanlarda da benim kombinede maç seyredilemiyor o grup kim bilmiyorum orta çizginin hizasında burayı birilerine istimlak ettilerse bizim yerimizi değiştirsinler bari
              @ okşoholu

Yorum

• Bu oturma problemi ile ilgili yapılacak olan bellidir.
                Passolig sitesinden bölümleri gruplayarak satacaksın.
                Ayaktakilerin olduğu bölüm, taraftar gruplarının olduğu bölüm vb. ayıracaksın.
                Bilet alırken müşteriye uyarı gelecek...

Çözüm bu kadar basit. Ama bu işle ilgilenecek bir yönetici lazım. Çok basit bir iş bu...

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok önemli bir konu

Kombinem var maçlara gitme imkanım yok önemli maçlara gidebilirsem örneğin Galatasaray maçına gitme imkanım oldu izlenimlerimi dinlemek ister misiniz

Kombinemi transfer ettiğim akrabam abi senin kombinenin olduğu yerde maç seyredilmiyor demişti bana ( J 15*15 ) bir taraftar grubu orayı istimlak etmiş oraya ulaşmak zor demişti bu hafta gittim J yerine I ye gittim başka biri vardı baktım yanlış yerdeyim oradaki uşak gitme abi dedi kal burda yer diye bir şey yok olur mu dedim ya yerin sahibi gelirse abi seni buradan kaldırırlarsa bende seninle gelirim söz dedi biraz durdum bi akrabam geldi abi bizim oraya gel dedi bir yere çöktük bizde dedi sanırım J nin 5. sırası oturma yok ayaktayız bir aile geldi baba anne ve bir kız çocuğu bize yerleri olduğunu söyledi oradaki arkadaşlar bizimde yerimiz başkalarında yapacak bir şey yok dediler (bütün merdivenlerin dolu olduğunu biliyorsunuz herhalde) önümüzde bayanlar vardı adamın ailesini onun yanına indirdik ve bütün maçı ayakta omuz omuza izledik Hani Trabzonspor için çiğ et bile yeriz de millet ailesi ile gelemez bu problem nasıl çözülür bilmiyorum
                  Ayrıca sarı yelekli arkadaşlardan yardım alalım dedik maalesef sanırım o arkadaşların çoğu da beleşçi bir yöneticinin veya çalışanın yakını olabilirler bilet bulamayınca bi yelekle halledilmiş bir durum
                  Olur bizim gibi şehirlerde bunlar normal abartmıyorum kendi elimde yetki olsa bende yaparım ama milletin hakkını yemek hoş değil maalesef maratonda rahat maç seyretme imkanı yok belki çok fazla seyirci vardı her maç böyle olmaz ama az olan zamanlarda da benim kombinede maç seyredilemiyor o grup kim bilmiyorum orta çizginin hizasında burayı birilerine istimlak ettilerse bizim yerimizi değiştirsinler bari
                  Olur mu öle abi. Onların tek derdi maratonu da bağırtmak. (!) kale arkasına gidersin bunlar maratonda bunlar. Bağırmayı her şeyin üstünde gören kitle bunlar. Eğer trabzonda olsaydım benim gibi düşünen 1000 kişiyle birlikte stada 1 saat önce girer oturma eylemi yapardım. dediğiniz bloka. slogan da hazır. "maratonuma dokunma".

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok önemli bir konu
                    Bu konuda tatlı dille uyarmak ve kendi koltuğuna oturma konusunda ısrar etmek gerekir, bende açılış maçını maratonda izledim, anlattığınız olaylardan hiç birini yaşamadım yerime oturanları uyarınca kalkıp başka boş bir yere geçtiler, ayakta izleyenleri uyarınca oturma moduna girdiler,ha bir süre sonra yine ayağa kalktılar o ayrı olay, o kadar olacak,nihayet taraftar grubunun bulunduğu bir yer. Olumsuz bir tutum davranış sergilenmedi, tepkili davranılmadı, uyarmak önemli, ha yeleklilerden yardım isteme konusuna gelince onların görevini yapması tamamen yönetimin takınacağı tavır ile alakalı, söylediğiniz gibi maç izlemek için yelek giyen güvenlikçi olmamalı, görevini hakkı ile yapan güvenlikçi olmalı.

Yorum

• Maçlardan sonra takımla birlikte "güzeller içinden" yerine "biz dar sokaklarında" söylesek daha hoş olmaz mı ? Kendi bestemiz çok daha etkileyici geliyor ve en önemlisi sadece bize ait. Ancak "güzeller içinden" ile de güzel bi sinerji yakaladık kabul etmek lazım

Yorum

• Pilot kameranın görüş açısı bjk stadına göre cok kötü bence.nerdeyse sadece saha gözükecek. BJK stadında kale arkası ve karşı tribünün büyük bölümü kameradan gözüküyor

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu maçta stadın güzel açılarından Full HD fotoğrafları olan var mı?
                            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İki stada da maç izledim ve kapasiteleri bilmesem aralarında net 20 bin fark var derdim. Ne yazık ki en iyisi bizimki değil kendimizi avutmayalım
                              Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Statla ilgili bir tane iyi niyetli yorumun yok, hep başkalarının bir şeylerini övmek ve bu stadı kötülümekle geçmiş forum hayatın,bjk stadı gibi uzayda çatısı olan bir statta nasıl baskı oluyormuş?Hangi önemli maçta maça etki yapabildiler?
                              Adamların kendileri bile eski İnönü olsa keşke diyor,beton ve alçak çatı ile stada hakimdik diyor sen burada masal anlatıyorsun.

Locaları biraz iyi kamufle eder,araç girişlerini ikiye indirirsek de dünyada sayılı stad olacak.
                              • Memento mori

Yorum

• yerin dibine sokma diyorsun
                                göklere çıkarıyorsun
                                sayılı stat felan hikaye
                                kendi yağımızda kavrulmalık işte

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...