Bence yapılacak en mantıklı şey kulübe şikayet etmek bunları. Videoyu da yollayın, twitter hesabından falan Başkan'a.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
trabzonda yasayabilir ama trabzonlu degildir büyük ihtimal ...insan sadece kemence duyunca trabzonsporlulugundan gurur Duyar aslinda ..ben avrupada yasiyorum kendimi bildim bileli trabzonsporluyum ve bununla herzaman her yerde iyi ve kötü günlerde gurur duymusum ..cocuklarimda avrupada yasadiklari halde trabzonspor ismi agizlarindan eksik olmaz bununla kendimden gurur duyuyorum .. eger bu cocuk akyazi stadinda calisiyorsa ekmek parasi icin adam gibi isini yapar evine Döner ama papagan gibi medyalarda böyle hareketler yapiyorsa trabzonda yasayan trabzonlu Adam gibi Adam gibi genclerimiz bu sahisla konusurlar olay kapanir ..avrupada benim yanimda artistlik yapamayan trabzonda hic yapamaz ...belkide benim zamanim öyleydiİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle insanları şehirde barındırmak zaten ahmaklık! bjkmiş hadsiz herif !BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Videoyu izledim kan beynime zıpladı.
Nasıl bir sorumsuzluktur bu.
O zeminde top oynadınız da başınız göğe mi erdi.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 17:27.BMN İZMİR
Yorum
-
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 17:27.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
videoyu bende izledim yöneticilerden birilerine gödnermek gerekiyor ??
Nevzat aydinin veya baskanin twitt sayfasina gönderilmiyormu benim twitterim yok ...
bu cocuk isten alinmali derhal alinmali olaylar cikmadan ...BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
yanlız ergun gürsoy öze döndü,vasiyeti vardı.ben ölürsem istanbuldaki arsamı trabzonspora bağışlayın diyeİlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk kardeşim,zaten dünyaları kazanmışlar,daha ne kazanacaklar bunlar?Ahmet Nur Çebi denen adamın Trabzonspor'a ve Hacıosman'a Tolgay transferi sürecinde ve sonrasında yaptığı lafları nasıl söyledi?Ergun Gürsoy adeta bir Trabzonspor düşmanı gibi takımın içini oydu,Trabzon düşmanı adamlar,büyük bir kin var,pek para işi gibi durmuyor.
Trabzonlu olmayan Trabzosonsporlu taraftarlar için başarıdan daha çok bu tür kimliksiz,kişiliksiz insanların normalleştirilmesi ve kabul görmesi bence daha büyük sorun.
Trabzonspor gibi dünyada eşi benzeri az olan bir takımı olsa her hangi başka bir Anadolu şehrinde böyle bir şeye izin vermezler,gözlemlerin bu yönde.
İnşallah bu tür kimlik erozyonuna uğramış tipler yok olur gider,Kazım Koyuncu'nun anlatmaya çalıştığı o değerlere yazık.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Bir ara bu stadın dış kaplaması çok beğeniliyordu, geçerken bakıyorum da stat eskidi bile valla.İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tokinin sivasa yaptığı kış koşullarına uygun stad değil miydi? Güya stata dışardan soğuk olarak giren hava stada sıcak şekilde girecekti v.s ğŸ˜zemin ısıtması hiçmi çalışmıyor.İnşaAllah bizim stata aynısı olmaz.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
antifiriz bulamamışlar henüzİlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tokinin sivasa yaptığı kış koşullarına uygun stad değil miydi? Güya stata dışardan soğuk olarak giren hava stada sıcak şekilde girecekti v.s ğŸ˜zemin ısıtması hiçmi çalışmıyor.İnşaAllah bizim stata aynısı olmaz.
2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
neye yariyor renktasim buİlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuni Güneş sistemi sahaya indi.
ATTACH]11528[/ATTACH]BiZe HeR yEr TrAbZoN
Yorum
-
Güneşin canlılar üzerinde yaptığı etkiyi yapıyorİlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneye yariyor renktasim bu
Güneş görevi görüyor
Çimlerin ölmesini engelliyor besliyor
Yorum
-
Yapay Güneş Sistemi;İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneye yariyor renktasim bu
Bu Suni(Yapay) Güneş Işığı üreten bir makine. Bu araç güneşin yaydığı ışın değerleriyle aynı değerde ışık yayar.
Bitkiler;
Bildiğimiz gibi bitkiler büyümek ve gelişmek için güneş ışığına ihtiyaç duyar. Ancak stadyumdaki çimler tam anlamı ile güneş göremez bunun nedeni ise "ÇATI" olmasından ötürü. Gün içerisindeki güneş ışığı doğup batana dek hep aynı noktalara vurur ve çatı yüzünden güneş ışığı vurmayanlar çimler gelişmez çürür.
Bu nedenle bu makineye kesinlikle ihtiyacımız var. Hüseyin Avni Aker Stadında buna ihtiyacımız yoktu çünkü oranın çatısı yok ve yeterli güneşi alıyordu.
Aslında;
Bu sistem doğu karadeniz bölgesinde olan her stadyumda olmalı bunun nedeni ise aşırı yağış alan bir bölge olması. Aşırı yağış alan çimler yıpranır ve gün ışığı bile onların tekrar dirilmesine yeterli olmaz. Avni Akerde de her zaman bu böyleydi. Hiç bir zaman doğru düzgün bir saha zemini göremedik.
Lafın özü; Çimler için yapay güneş sistemi çatılı bir stadyumda olmazsa olmazlar."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum