kombıne aldık ındırımlı sezon basında sımdı sehır dısındayım devredemıyoruz. önemlı olan stadın dolması degıl mı. son 5 maca gıdemıyorum devredemıyorumda yazık gunah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gün ve saat uygun, takım iyi gidiyor... Camia tekrar inanmaya çalışıyor. Stat bu maç 30. görür...
Ama kulüp gaz vermesin. Ne zaman gaz verseler hüsran oluyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
dün akşam bende transfer etmek istedim olmadı bir iki dakika önce senin yazını okudum ulan yine birileri kombineler üzerinden oyun oynamaya başladı diye düşündüm ama denedim tekrar ve transfer ettimİlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekombıne aldık ındırımlı sezon basında sımdı sehır dısındayım devredemıyoruz. önemlı olan stadın dolması degıl mı. son 5 maca gıdemıyorum devredemıyorumda yazık gunah@ okşoholu
Yorum
-
Tarihi severim sorun yok ama edebiyattan nefret ederim.İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@celaledtin
renktaş forum başlığı hangi konuda ise onunla ilgili mesaj yazmalısın
aksi halde
kütüphane de edebiyat bölümünde , tarih kitabı gibi olursun
lütfen dikkat
Yorum
-
beklenen cevapİlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihi severim sorun yok ama edebiyattan nefret ederim.
BMN KOCAELİ
Yorum
-
kombıne transferıne uygun degıldır dıye hata alıyorum ben. kac mactır denıyorum olmadı
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşam bende transfer etmek istedim olmadı bir iki dakika önce senin yazını okudum ulan yine birileri kombineler üzerinden oyun oynamaya başladı diye düşündüm ama denedim tekrar ve transfer ettim....
Yorum
-
Kombine alırken indirimden yararlandıysanız transfer yapamıyorsunuz. Ben de hiçbir sorun olmuyor. En son Pazartesi transfer yaptım .İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekombıne transferıne uygun degıldır dıye hata alıyorum ben. kac mactır denıyorum olmadı“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
-
bende onu soyledım zaten ındırımlı aldıgımı usttekı mesajda yazdım. gıdemıyorum bosa gıdıyor kac haftadır bilet.
İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombine alırken indirimden yararlandıysanız transfer yapamıyorsunuz. Ben de hiçbir sorun olmuyor. En son Pazartesi transfer yaptım .....
Yorum
-
mabedimiz su an

bu arada saha kenarlarinin sonuna kadar cim ekilmemesine kizanlar vardi
simdi kis oldugundan cimi mecburen isitiyorsun ideal sicakta olmasi icin, ama kenarlarda vakuum motorlarinin isisi buna eklenince cimlerin nasil kurudugu simdi tam gözüküyor
motorlarin direk üzerinede cim ekilseydi simdi orasi ölü toprakti
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyâni pay birakilmis oldu, bundan dolayi da kuruluk saha kenarinda kaldi içeriye girmedi, öyle mi ?
yanlis anlamadim ?
öyleyse iyi evet, saha içi tertemiz gözüküyor
evet, motorlarin üzerine beton döküldü sicakligi sahaya ulasmasin diye
buna ragmen bu tarafda biraz kuruma varEn son selcuk tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 18:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şu stadın trafik sorununu çözsünler, her maç full oynamazsa hiçbişey bilmiyorum. Mükkemmel bir alan ancak yanlış yapılanmış. 2 saatte çıktık anayola. Otoparka çekmek hele tam rezalet, çekmişsen 2 saat garanti bekliyeceksin. Çok saçma bi yapılanması var.
Ayrıca zemin sorunlu, ıslatlmamasına rağmen çok kayıyor, Okay bi ara sırf kaydığından kontra ya çıkamadık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum