Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kombıne aldık ındırımlı sezon basında sımdı sehır dısındayım devredemıyoruz. önemlı olan stadın dolması degıl mı. son 5 maca gıdemıyorum devredemıyorumda yazık gunah
    ....

Yorum

• Gün ve saat uygun, takım iyi gidiyor... Camia tekrar inanmaya çalışıyor. Stat bu maç 30. görür...

Ama kulüp gaz vermesin. Ne zaman gaz verseler hüsran oluyor.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kombıne aldık ındırımlı sezon basında sımdı sehır dısındayım devredemıyoruz. önemlı olan stadın dolması degıl mı. son 5 maca gıdemıyorum devredemıyorumda yazık gunah
        dün akşam bende transfer etmek istedim olmadı bir iki dakika önce senin yazını okudum ulan yine birileri kombineler üzerinden oyun oynamaya başladı diye düşündüm ama denedim tekrar ve transfer ettim
        @ okşoholu

Yorum

• [MENTION=51801]celaledtin[/MENTION]
          renktaş forum başlığı hangi konuda ise onunla ilgili mesaj yazmalısın
          aksi halde
          kütüphane de edebiyat bölümünde , tarih kitabı gibi olursun
          lütfen dikkat
          BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @celaledtin
            renktaş forum başlığı hangi konuda ise onunla ilgili mesaj yazmalısın
            aksi halde
            kütüphane de edebiyat bölümünde , tarih kitabı gibi olursun
            lütfen dikkat
            Tarihi severim sorun yok ama edebiyattan nefret ederim.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tarihi severim sorun yok ama edebiyattan nefret ederim.
              beklenen cevap
              BMN KOCAELİ

Yorum

• kombıne transferıne uygun degıldır dıye hata alıyorum ben. kac mactır denıyorum olmadı

İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dün akşam bende transfer etmek istedim olmadı bir iki dakika önce senin yazını okudum ulan yine birileri kombineler üzerinden oyun oynamaya başladı diye düşündüm ama denedim tekrar ve transfer ettim
                ....

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kombıne transferıne uygun degıldır dıye hata alıyorum ben. kac mactır denıyorum olmadı
                  Kombine alırken indirimden yararlandıysanız transfer yapamıyorsunuz. Ben de hiçbir sorun olmuyor. En son Pazartesi transfer yaptım .
                  “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                  Sizler var ya .....

Yorum

• bende onu soyledım zaten ındırımlı aldıgımı usttekı mesajda yazdım. gıdemıyorum bosa gıdıyor kac haftadır bilet.

İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kombine alırken indirimden yararlandıysanız transfer yapamıyorsunuz. Ben de hiçbir sorun olmuyor. En son Pazartesi transfer yaptım .
                    ....

Yorum

• Başıma bir iş gelmeyecekse stadın çatısını hiç beğenmedim, çingene çadırı gibi.

Yorum

• mabedimiz su an

bu arada saha kenarlarinin sonuna kadar cim ekilmemesine kizanlar vardi

simdi kis oldugundan cimi mecburen isitiyorsun ideal sicakta olmasi icin, ama kenarlarda vakuum motorlarinin isisi buna eklenince cimlerin nasil kurudugu simdi tam gözüküyor

motorlarin direk üzerinede cim ekilseydi simdi orasi ölü toprakti

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yâni pay birakilmis oldu, bundan dolayi da kuruluk saha kenarinda kaldi içeriye girmedi, öyle mi ?
                        yanlis anlamadim ? öyleyse iyi evet, saha içi tertemiz gözüküyor

evet, motorlarin üzerine beton döküldü sicakligi sahaya ulasmasin diye

buna ragmen bu tarafda biraz kuruma var
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 18:41.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yâni pay birakilmis oldu, bundan dolayi da kuruluk saha kenarinda kaldi içeriye girmedi, öyle mi ?
                          yanlis anlamadim ? öyleyse iyi evet, saha içi tertemiz gözüküyor
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• skinti yok sahaya yansimadi
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Stadyum konuşuyor.

Yorum

• Şu stadın trafik sorununu çözsünler, her maç full oynamazsa hiçbişey bilmiyorum. Mükkemmel bir alan ancak yanlış yapılanmış. 2 saatte çıktık anayola. Otoparka çekmek hele tam rezalet, çekmişsen 2 saat garanti bekliyeceksin. Çok saçma bi yapılanması var.

Ayrıca zemin sorunlu, ıslatlmamasına rağmen çok kayıyor, Okay bi ara sırf kaydığından kontra ya çıkamadık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X