Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O indeksleri bizim die yapmıyor, bütün dünyanın işi gücü yok bizimle uğraşıyorlar evet. Yalan dolan indeksler hazırlayıp Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemiyorlar. 3. havalimanımızı kıskanıyorlar. Büyük resmi gördük. Oyunu bozduk.

Başka kaçırdığım bir nokta kaldı mı?
    Kim yapıyor o endeksleri?
    Dinamit'in mucidi Nobel adına dünya barış ödülleri dağıtan kafalar değil mi?

Dünyadaki silah satışını tamamına yakını yapan ülkeler mi?
    1960 yılına kadar siyahlarla beyazlarını aynı okula gidemediği,aynı otobüse binemediği ülkeler mi?
    Bugün sorgusuz sualsiz sokaklarında siyahi ve göçmenlerin polis tarafından öldürüldüğü ülkeler mi?
    Ne kadar darbe varsa ona arka çıkan,en son Sisi gibi bir kanlı diktatörü kırmızı halılarla ülkelerine davet edenler mi?
    AB Binasında terör örgütlerinin açtığı sergilere izin veren sözde insan hakları savunucuları mı?

Kim bu adamlara bu hakkı vermiş,hangi hakla bütün geçmişleri kan,sömürü ve katliam doluyken,bugün dünyanın her yerinde şirketleri eliyle zenginlikleri sömürüp,ülke refahlarını artırmak için başka ülke insanlarını açlığa terk eden bu sömürgeci kafalara başka ülkeler hakkında yorum yapma izni vermiş?
    Ölen masum milyonların katilleri olmaları mı,atom bombası kullanmaları mı,çıkarları için kullandıkları terör örgütlerini silahlandırma ve şehirlerin göbeklerinde bomba patlatacak kadar cani olmaları mı?

Yoksa bütün bu rezillikerin farkında olduğu halde bu iğrenç insanları demokrasinin sahibi gibi görüp onlar için gönüllü avukatlık yapanlara mı güveniyorlar acaba?
    Ne yaparsak yapalım bize amade olmuş,kültürel emperyalizm mağdurlarımız bizi korur,savunur mu diyordurlar?

Mesela tüm delilleri ile bu adamların tek derdinin Türk ve Müslüman milletlere,zencilere,3.sınıf dünya insanlarına kan kusturmak,ellerinde ne varsa sahip olup,bu çalıntı zenginliklerle kurulu refah içinde yüzen kendi ülkelerine götürmek olduğunu ispatlasalar ne diyeceksin?
    Kusura bakmayın mı?
    • Memento mori

Yorum

• Demogojiyi bırak da müslüman dediğin ülkelere bak. Mesela sponsorumuz katara bak, arabistana bak, dubaiye bak. Bu işin dinle imanla alakası yok. Namussuzun hristiyanı müslümanı olmaz.

Yorum

• Leicester logosu zeminde.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Çok merak ediyorum o gün Trabzonda esen rüzgarın hızı saatte kaç km idi. Acaba gerçekten bir fırtına çıktığında ne olacak?
          Savunmuş gibi olmayayım ama gece bir gibi arabayla eve dönerken direksiyon hakimiyetini kaybediyordum.

Yorum

• Olay rezalet . Ama bu kadar pusuda bekleyeni görmek de enteresan. Hoş geldiniz daha aktif katılım bekleriz.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Savunmuş gibi olmayayım ama gece bir gibi arabayla eve dönerken direksiyon hakimiyetini kaybediyordum.
              Teras kapsının camı kırıldı, kaç yıllık kapı 😀

Yorum

• Bizim çatımız dolgu çatı olmadığından örneğin sandiviç panel, kaset tipi çatı veya trapez taşyünü membran , otomatik membran kaynak makineleri kullanılamıyor. Bu çatılarda el kaynak makineleri kullanılıyor. İkiside 600 derece sıcak hava üfleyen makinelerdir. Otomatik olanın üfleme çıkış ağızı 8 cm e yakındır. El kaynaklarının ise maksimum 4 cm olmakla beraber bu genislik el kaynak makinesi için ne kadar arttırılırsa yapışma kalitesi o kadar düşer. Bu kaynak makineleri daha çok köşe dönüşlerde ince işçilik gerektiren çatı su çıkışlarında veya çatı üzerinde bulunan havalandırma sistemlerinin taşıyıcılığını üstlenen çelik yapılarının yalıtımında kullanılır. Neyse gelelim asıl konuya. Kaynak yapılacak yüzeyin temiz olması kuru olması ve voltajın sabit olması gibi birçok etken kaliteyi arttırır. Eğer yüzey temiz değilse veya nemli ise yapıştırma kaliteli olmaz ve zamanla bu yapıştırılan alanlar birbirinden ayrılır. Voltaj düşmüş ise aynı şekilde yapıştırılan alanlar rüzgarın etkisiyle birbirinden ayrılır. Altı dolgulu çatılarda bile membranların paramparça olduğunu gördüm. Kısaca stadımızda heryerde olduğu gibi çatı kaplama işçiliğide kötü yapılmış. Kimse sistem kilitlenmemiş demesin. Hava alttan membranı şişirirse ve membran üzerinde boşluk bulursa o membranı patlatır. Bunu bilmeyen çatı firması yoktur. Türkiye genelinde zaten kaba taşeronların geciktirdiği bütün işler ya çelik ya da çatı firmalarından hızlı çalışmalısı istenerek kapatılır. Yani çatı firmasınıda suçlayamam. Bu iş bir organizasyon işidir ve çim seriliminden sonra çatı işinde de çuvalladıkları gayet açıktır.
                Ben daha öncede yazdım kuşlar bile bu membranı zamanla üzerine attıkları cam ve kemiklerden dolayı deler ve bu delikler rüzgarın etkisiyle bugun gördügümüz yırtıklara sebeb olur. İnşallah en kısa zamanda bu sorunlara bir çözüm bulurlar.
                En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 10.05.2017, 20:44.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben rüzgar falan görmedim. hatta kendi kendime dedimki ne ara rüzgar çıktı da çatı yırtıldı. .galiba gece yarısından sonra cikti
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bildiğim kadarı ile 2 günde yenisi takılabilecek bir iş halledilip halledilmediğini merak ediyorum bu rüzgar senede bir defa olur bizim oralarda onun için çokta sıkıntı yapmıyorum
                    @ okşoholu

Yorum

• yıkılsın yerine avm yapılsın

Yorum

Bu resimde sanki membran yırtılmış gibi geldi bana.
                        Kepazelik yemin ederim. Işi, işi bilmeyen yandaş inşaat firmalara verirsen sonuç bu olur. Her zaman diyorum Türkiye'da inşaat firmalarının yüzde 70'i yeni model Veli Göçer'dir. Hangisi hükümete yakınsa onun cebi dolar. Daha bu iyi günlerimiz. Daha ne hasarlar görücez kimbilir.
                        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 11.05.2017, 13:05.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• vay be! artık birilerini, bir şeyleri savunacaz diye öyle trajikomik mesajlar görüyoruz ki,ülke adına üzülmemek elde değil...ve artık bazı şeyler açık açık,çekinmeden de söyleniyor...körü körüne bağlanmanın kitabını yazarız milletçe...yazık!!!
                          En son brnclhn tarafından düzenlendi; 11.05.2017, 16:03.

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vay be! artık birilerini, bir şeyleri savunacaz diye öyle trajikomik mesajlar görüyoruz ki,ülke adına üzülmemek elde değil...ve artık bazı şeyler açık açık,çekinmeden de söyleniyor...körü körüne bağlanmanın kitabını yazarız milletçe...yazık!!!
                            Yuzsuzlukde sinir tanimiyorlar artik yirtmislar perdeleri resmen..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bildiğim kadarı ile 2 günde yenisi takılabilecek bir iş halledilip halledilmediğini merak ediyorum bu rüzgar senede bir defa olur bizim oralarda onun için çokta sıkıntı yapmıyorum
                              neyse o zaman, şimdi rahatladım,
                              en azından yılda bir defa çatımız yırtılıp, duvarlarımız çökecek desene, sorun yok o vakit.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Neden bir tek ordan yırtılmış araştırılmalı. Şu linç kültüründen, sürekli çekiştirmeden kurtulmamız lazım. Öte yandan sorumlusu kimse bunun takibi yapılmalı. Ayrıca siyasi mesajlar forumda yasak
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X