Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence kişi ismi olmasın. Bu memlekette herkes her an hain ya da kahraman olabilir. Bu riske girmeye gerek yok.
    Fırtına Arena

Kulağa bile güzel geliyor.

Şampiyonlar ligi maçında "Storm Arena"

Spiker anlatır karadenizin sürekli fırtınalı olduğunu ve takımın fırtına gibi estiğini vs vs vs.

Loading %61..
    +1461

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

HAYDE!

reklamda yumluyu göremedim o gelmiyor heralde yeni stada hadi inş.

Yorum

• türküyü söyleyen olmamış kulağımı tırmalıyor şive emanet durunca, rahatsız oluyorum.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet, iyi okuyun.. çakıcılar.. utanma arlanma nedir bilmez çakıcılar..

"Bu görüşmede İbrahim Akın ve İskender Alın'a Beşiktaş Yönetiminin transfer teklifinin iletmesini istediği bunun üzerine de Turanlı'nın Akın ve Alın'ı arayarak teklifi ilettiği, her iki futbolcunun da teklifi kabul ederek transfer şartlarını takip etmesi için Turanlı'la yetki verdiği anlaşılmıştır." denildi. Yusuf Turanlı'nın Akın ve Alın ile görüştüğünün belirtildiği iddianamede, Yusuf Turanlı ile Serdar Adalı'nın Adalı'ya ait şirkette buluştuklarına yer verildi. İddianamede gelişmeler şöyle anlatıldı; "Turanlı'nın akşam saatlerinde Adalı'nın şirketine gittiği ve burada futbolcuların şike yapmaları karşılığında transfer edilmesi konusunda anlaştıkları, bu buluşmanın ardından Turanlı'nın 2 futbolcuyu arayarak anlaştığını söylediği ve 2 milyonluk teklifi ilettiği ve Adalı'nın Soder One adlı bir yarış atını da Akın'a hediye edeceğini söylediği ve her iki futbolcunun da söz konusu transfer karşılığında karşılaşmanın Beşiktaş'ın lehine bitmesi için kupa maçında iyi oynamamalarını istediği tespit edildi."

İBB BAŞKANININ DUYDUĞUNDAN ŞÜPHELENMİŞLER
          Ancak İbrahim Akın'ın daha sonra Yusuf Turanlı ile görüşerek, "İBB kulubü başkanı ile görüştüğünü, başkanın bu maç için prim teklif ettiğini ayrıca kendisine futbol hayatının bitiririm dediğini, bu sebeple söz konusu anlaşmadan haberi olduğunu düşündüğünü, bu sebeple karşılaşmada iyi oynayacağını ilettiği belirtiliyor.

GOL ATINCA İŞLER KARIŞTI
          Akın'ın karşılaşmada 1 gol attığı, karşılaşmadan sonra yaptığı bir görüşmede, "Beşiktaş ile anlaştım ben 2 gün önce ya, onu şey yaptım işte sonra tabi gol atınca biraz karıştı" dediği İskender Alın'ın ise "İmzayı attıktan sonra diyecem ki, kupa maçında bilerek oynamadım oyundan çıktım" diye konuştuğu tespit edilmiştir.

---------------------------------------------------------------------------------------

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: "Şike yaptığına inansaydım Beşiktaş'a gelmezdim"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: "Kariyerimde lig şampiyonluğu yok, Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayacağım"

Gözünüze gözünüze girsin Şenol Güneş'in dedikleri de belki utanır yüzünüz kızarır.
          Adamlarin algilari kapali ne yazsan bos cogu zaten sike basligina ugramayan yada 6 ayda bir ugrayan tipler ne yazsak bos ugrasmaya degmez reis bosver..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İsimsiz stad açılışı ne kadar şık olacaktır.
            Kim ne derse desin.
            Şenol Güneş isminden başka verilen isim
            hiç bir zaman taraftarın içine sinmeyen ve şık olmayan bir isim olacaktır.
            hobisi amatör fotoğrafçılık >>
            .

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              0850 511 1967 bu numaradan arandım. Atkı vereceklerini söylediler isme özel. Doğru mudur? Başka aranan arkadaşlar var mı acaba

Renktaş Ben aldım tavsiye ederim. Beni de ilk aradıklarında dedim ne oluyor Resmi açıklama olmamıştı fakat sonra öğrendim ki Kulübümüz düzenliyormuş. Sipariş verdim geldi atkı çok güzel tavsiye ederim. Sonra sizden Bu atkıyı alabilecek başka bir arkadaşımız var mı diye tavsiye alıyor sonra o kişi ile irtibat kuruyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İsimsiz stad açılışı ne kadar şık olacaktır.
                Kim ne derse desin.

niye Hüseyin Avni Aker ismi içinize sinmiyormuydu ? Şenol Güneş ismi verilirse asıl camianın içine sinmeyecek davasını satan adamın ismini alay eder gibi en öne koymak doğru mu yani ?

Yorum

Kim ne derse desin.
                  Yahu HüseyinAvniAker kimin içine sinmeyecek abi ? yapma etme yaa... sampiyonluklarimizin bas mîmari AhmetSuat hoca niye rahatsiz etsin birini, ya da efsâne baslan SamilEkinci'nin ismi ? tamam illa onlar olmasin da HüseyinAvniAker var iste ne diye degistiriyoruz ??
                  SG aksine çok rahatsiz edici, birçok kisi isyan ediyor buna
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 3 temmuz temiz futbol stadyumu gonlumden gecen ama olmaz yapacak babayigit yok onun icin avni aker yada akyazi spor komp. Olmali ..illede yasayan biri olacaksa isim gercek efsane samil ekinci orda duruyor..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktaş Ben aldım tavsiye ederim. Beni de ilk aradıklarında dedim ne oluyor Resmi açıklama olmamıştı fakat sonra öğrendim ki Kulübümüz düzenliyormuş. Sipariş verdim geldi atkı çok güzel tavsiye ederim. Sonra sizden Bu atkıyı alabilecek başka bir arkadaşımız var mı diye tavsiye alıyor sonra o kişi ile irtibat kuruyor.
                      Eyvallah renktaş. Sipariş vermiştim gelsin bakalım
                      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Bu reklam televizyonlarda yayınlanacak mı?

Yorum

• Şu sponsor işi belli olsaydı bu isim muhabbetine hiç girilmeyecekti. 10 sayfadır isimden başka bir şey konuşulmuyor.

Yorum

• Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla taraftarımızın bilinci artık tamamen kapanmış.
                            Şenol Güneş nedir ya hu ?
                            Bir kere yaşayan birinin adı bu tip yapılara verilmez. Bu ayıptır. Görmemişliktir.
                            Bir de şu an bjk teknik direktörlüğü yapan adamın adının ne işi var stadın tabelasında.
                            Stadın adı bellidir. Hüseyin Avni Aker.
                            Gerisi boş tartışmadır.

Yorum

Kim ne derse desin.
                              2-3 yıldır olayları takip etmiyorsunuz herhalde?

Yorum

• Niye isim arıyoruz onu anlamadım, stadımızın zaten bi ismi yok mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X