Güzel konuştu. FİKO GİBİ REZİLLL RÜSVA konuşmadı en azından.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Misafir
Tamam bende simdi gordum ama haftalardir olduğu sekli bozulmuş neden merak ettiğim odurİlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Atatürk ün posterini kac kere gördüm,sen neden göremiyorsun?Artik biktiriyorsun.
Yorum
-
Keşke Türüt gelseymiş, en güzel o yalıyor pardon okuyorİlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkumayı öğrenir misin rica etsem?
Mustafa Ceceli sahne alacak diye biliyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu durum sadece forumun halini değil, Türkiye'nin genel halini gösteriyor.İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSAYFA YÖNETİMİ alakasız yorumlar silinsin lütfen GÖREVİNİZi YAPIN! Yoksa forum birbirine girecek!
Tek avuntum eninde sonunda seyircimizin ıslanmadan bir maçı izleyebilecek stadyumu olması. Stadyumu beğeniyor muyum? Kesinlikle hayır. Avuntum var işte.
Daha güzel günler olması dileğiyle. Hem Türkiye hem Trabzon için.Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.
Yorum
-
katılıyorumİlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel konuştu. FİKO GİBİ REZİLLL RÜSVA konuşmadı en azından.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
aynen.İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel konuştu. FİKO GİBİ REZİLLL RÜSVA konuşmadı en azından.
Yorum
-
Atatürk'ün resmi baş köşede bayrağımızın yanında..Ben beyinsiz değilim ama sen izansız ve insafsızsın?İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtaturk un resminin yerine katar emirinin resmini koymuslar ne diyelim simdi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum