Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.instagram.com/p/BNOcp71j8Gy/

''Bitmiyor yaaaa '' tarzı twit atıp bjk taraftarı tarafından işinden edilen fenerli aklıma geldi, TT olmuştu o olay, dakkasına işine son verdiler,

Bizim Trabzonlu ama Bjk li delikanlı, ''gel top yerine sana vurayım'' demiş. Trabzon da olsam hakikaten vukuatsız günüm geçmez onu anladım. İbreti alem için oraya gidip topa vurur gibi vuracaksın bunu söyleyene, tutup yakasından fırlatıp yönetimin önüne fırlatacaksın aha sizin çalışanınız diyeceksin.

Vizyon vizyon, al sana vizyon. Çalıştırdıkları adama bak, taraftara sosyal medyadan ettiği lafa bak. Çok küçüldü bizim camia, çok etkisizleşti. Kendi stadında çalışan karga, Ts taraftarına artislik yapıyor, ey gidi Trabzon.

Sinir oldum, kim bu çocuk tanıyan yok mu şikayet edelim şunu yönetime.
    Adama niye kızıyorsun ? 2 senedir deliler gibi , çılgınlar gibi kıskandıigin , sağda solda methiyeler duzdugun takımı tutuyormuş . Ne var bunda ? Çağır foruma gelsin beraber analiz kasın biraz ?
    61

Yorum

• murat ve yakamoz renktaslar bilgileriniz icin tskler
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ataturkun yanina o iki adami koymak ne is oyle?...
        Seninle benim resmimi mi koysalardı biri Cumhurbaşkanı biri Başbakan.
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seninle benim resmimi mi koysalardı biri Cumhurbaşkanı biri Başbakan.
          Meclis Başkanı da olmalıydı.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• zeki ile yumlu'yu koymaliydilar. halt etmisler.

Yorum

• ilk cok yaktilar isigi, cimler yanacak diyeni ariyoruz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adama niye kızıyorsun ? 2 senedir deliler gibi , çılgınlar gibi kıskandıigin , sağda solda methiyeler duzdugun takımı tutuyormuş . Ne var bunda ? Çağır foruma gelsin beraber analiz kasın biraz ?

Takımın başarısını övmekle bu konu arasındaki bağlantıyı nasıl kurdun diyeceğim ama maksat bana sataşmak, anlıyorum seni. Yoksa dediğin işi forumun büyük kısmı yöneticileriyle birlikte zaten yapıyor, görüyorsun ama nasılsa kendi bildiğini okuyorsun.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Meclis Başkanı da olmalıydı.
                  Ne yani devletin yaptığı stadda olmayacak mı Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın resmi?
                  bu stadyum TOKİ'nin büyük reklam yaptığı bir stadyum haliyle övünüyorlar.
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Bu Sunni Güneş sistemini firma mı getirdi yoksa Akyazı için alınmış bir sistem mi merak ettim.

Yorum

• bir siyasi partinin buna karismasi hic dogru degil.

Siyaset ile futbolun bu sekilde bir olmasi zaten hic degil.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ilk cok yaktilar isigi, cimler yanacak diyeni ariyoruz

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Sunni Güneş sistemini firma mı getirdi yoksa Akyazı için alınmış bir sistem mi merak ettim.
                          TOKİ tarafından Akyazı Stadyumu için kalıcı olarak alındı.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ataturkun yanina o iki adami koymak ne is oyle?...
                            merkel le trump mu koyacaktıklar , sonucta seversin sevmezsin beni ilgilendirmez ama saygı gösterirsin, biri başbakan biri cumhurbaskanı , gereksiz bu tip olaylara girmeyelim bence forumda
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• Şu iki görüntü için değerlendirmek gerekirse bizim stadyum baya iyi aslında.

CyIAUmjW8AAUEtE.jpg

15056694_122860841531912_6515897199748972544_n.jpg
                              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Tt arena bana hangar gibi geliyor
                                Koca bir hangar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X