Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu pazar günü olucak açılışada çok takılmayın resmi bir açılış sadece sportif bir değeri yok tribün boş olsa nolur dolu olsa ne olur bunu birtek siyasiler dert eder. Trabzonsporun stadının açılışı Trabzonsporun maçıyla olur.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şu kale arkasının tribünlere olan mesafesi sadece bana mı uzak geliyor ?
      Bu nedir yahu!

Yorum

• Stadyum için bir teşekkür dahi etmeyen malum zihniyet sırf bir şeyleri eleştirmek için bu sefer de şehir planlamacısı moduna girmiş

Yorum

• Bence de tribünler sahaya çok uzak, böyle hayal etmemiştim doğrusu

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öyle bir platform kuruluyor ki başkanın da dediği gibi 3 gün 3 gece sürecek herhalde açılış ama halka seslenişle
            Oldukça enteresan bir açılış olacak anlaşılan.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu kale arkasının tribünlere olan mesafesi sadece bana mı uzak geliyor ?
              Bu nedir yahu!
              Saha uzakligi söyle 2-3 metre daha az olsaydi gercekten mükemmel olurdu ama anadolu takimlarina yapilan stadlara bakinca bunada sükretmek gerekir..basindan beri beni tek rahatsiz eden konuydu ama sanirim göze o kadar fazla batmayacak..eger bariyer, tel örgüler falan konulmazda böyle kalirsa bir ingiliz stadi edasi olusabilir
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oldukça enteresan bir açılış olacak anlaşılan.
                bildigin akp mitingi olacak bence

su engelli koltuklari arkasindaki sirayi engelliyecek gibi duruyor???

İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kacinilmazdi zaten ama bu sefer sanirim bir acilista yaptiklari gelmis gecmis en büyük gövde gösterisi olacak..yapacak bisi yok..ne yapmak istiyorlarsa yapsinlar ve stadimizi biran önce versinler bize..iyi tarafindan bakmak gerekir..ambiansi görmemize az kaldi.. icerigi önemsiz..
                bencede

kefenle yada dantelle kimse acilisa gelmesin yeter

birde denilene göre 3 kanal canli yayin verecekmis...

En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 22:52.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bildigin akp mitingi olacak bence

su engelli koltuklari arkasindaki sirayi engelliyecek gibi duruyor???
                  Bu kacinilmazdi zaten ama bu sefer sanirim bir acilista yaptiklari gelmis gecmis en büyük gövde gösterisi olacak..yapacak bisi yok..ne yapmak istiyorlarsa yapsinlar ve stadimizi biran önce versinler bize..iyi tarafindan bakmak gerekir..ambiansi görmemize az kaldi.. icerigi önemsiz..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu kar da kışta soğuta stat açılmaz 5 bin kişi gitmez oraya
                    Recep geliyor tabiki dolar!

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şöyle bir çalışma yaptım;
                      +
                      Stadin adini da "Mavinin Her Tonu" koyalim.

Yorum

• Stat ilk yarıya yetişmiyormuş. Bizi yönlendirip 3 kez bilet aldırıp Akyazı ' da maç izletemeyen kim varsa hakkım helal değil bu böyle bilinsin. Yazıklar olsun sizin gibi yönetime.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stat ilk yarıya yetişmiyormuş. Bizi yönlendirip 3 kez bilet aldırıp Akyazı ' da maç izletemeyen kim varsa hakkım helal değil bu böyle bilinsin. Yazıklar olsun sizin gibi yönetime.

Haftalardır haklı olarak bunu dile getiriyorsun,farkındayım...
                          Herhalde bu işten en zararlı çıkan sensin...
                          Ne desen haklısın vallahi...
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu kar da kışta soğuta stat açılmaz 5 bin kişi gitmez oraya
                            kardesim hangi ulkede yasiyorsun sen ya en az 50bin kisi gider oraya. Yukarida tanitim falan yok rezillik demis biriside allah askina olmasin hatta tvse verilmesin bile. Turubunde otobualerle tasinmis sadik bir kalabalik sahada baskanlik sistemi icin konusan bir adam... Yeterde artar bilem... Yani 5bin kisi disarda kalir oda traftar olur ...
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Ben o kadar paranoyak bir adamımki çimleri bilerekten iyileştirmiyorlar fener maçını oynamamak için diye düşünüyorum.

Yorum

• Stat açılışına 5.000 kişi gelmez dolmaz diyenler ve onları destekleyenler. Emin olun ki akyazının en dolu halini göreceksiniz. Hatta kesin olarak söylüyorum ki ikinci yarı resmi stat açılış maçımızda o kadar taraftar olmayacak. 10 defa üst üste kazanalım yine olmayacak. O stat 18 inde dolacak. Onlara göre gerekirse taa ankaradan otobüslerle kafileler taşınacak yine dolacak. Bunun çokça örneğini gördük genel seçimlerde otobüs otobüs taşınıyordu gelenlere para veriliyordu.

Yani doğalıda bu şuanki cb ile kıyaslamıyorum. Bende cb olsam %75 i dolu bir stada konuşma yapmam açıkçası. Normal yani.

"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X