İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Biz de üzerimize düşen görev olarak; sitenin güvenli olduğunu, yıllardır üyesi olduğumuzu bildiren geri bildirim mailini gönderdik.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle'ın saldırgan site uyarısıyla ilgili gereken çalışmayı yapıyoruz arkadaşlar.TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
-
"Çer çöp çamur mikrop tuvalet pisliği ne varsa toplayalım basalım" yürüyüşü.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bütün Trabzon'u Akyazı'nın çimleri üzerine bekliyor ve davet ediyoruz(!)
CzOyLuyW8AAxVak.jpg"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Arkadaşlar [MENTION=19674]afsbahar[/MENTION] ın yaptığı olumlu geri bildirimi sizde bu link aracılığı ile yapabilirsiniz. Buyrun -->> GERİ BİLDİRİM SİTESİİlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz de üzerimize düşen görev olarak; sitenin güvenli olduğunu, yıllardır üyesi olduğumuzu bildiren geri bildirim mailini gönderdik."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Burda bir şey yamuk/düzensiz olmuş. Bakalım kim görecek. [emoji57] daha bitmemiş halidir umarım.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 15:25.
Yorum
-
yemin ediyoruzm herkes cim uzmani olduİlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇimler bence ölmüş, yeşil olanlar plastik çim.
Seyircilerin uzaklığı o kadar da kötü olmamış bence.
bakin bu hesap " @mlhsh " twitterda bizim cim bakimini yapan sis görevlisinin
sag miymis, ölümüymüs sorun bakalim
evetİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklam panosu mu onlar?
savunulacak bisey yok, sen 6800 x 10500 cm topraktan her 2 santimda dikilen 1 lif böyle gözüküyor diyorsan öyle olsunİlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İnan bu stadyumu en çok savunanlardanım ben. Ama görüntüler uzman gerektirmiyor abi. Çoğu fotoğrafta sadece lifler görünüyor doğal çim yok. He Sis görevlileri çimlerin bakımını güzel yapar ilgilenir sağlıklı bir görüntü yaparlarsa o zaman olmuş derim. Ama görüntü beni tatmin etmiyor abi. Nasıl diyim olmuş, makinenin yerleştirdiği lifler çok belli.
sahanin %4 suni cim , %96 si yok yada öldü diyorsunEn son selcuk tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 16:45."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Öfff var ya harika görünüyor be. En güzel maç bu stattan izlenecek.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum