Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bildiğim o çimler boyanacak daha.
    Onuda yanlış boyar bunlar...
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Yeni yapılan bir stadda tribünlerin bu kadar uzak olmasına anlam veremiyorum. Avni Akerle arasında fark yok neredeyse. En beğenmediğim kısmı bu.

Yorum

• En baştan beri hep ayni seyi soyledim zevkler ve renkler degisir ama benim stadla ilgili tek beklentim tribunlerin sahaya yakinligiydi..Bu tribunleri bu kadar uzak yapanlarin yatacak yeri yok su cizgileri görünce yine tüm hevesim kacti..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Google'ın saldırgan site uyarısıyla ilgili gereken çalışmayı yapıyoruz arkadaşlar.
          Biz de üzerimize düşen görev olarak; sitenin güvenli olduğunu, yıllardır üyesi olduğumuzu bildiren geri bildirim mailini gönderdik.
          TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
          Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Bütün Trabzon'u Akyazı'nın çimleri üzerine bekliyor ve davet ediyoruz(!)
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bütün Trabzon'u Akyazı'nın çimleri üzerine bekliyor ve davet ediyoruz(!)
              "Çer çöp çamur mikrop tuvalet pisliği ne varsa toplayalım basalım" yürüyüşü.
              CzOyLuyW8AAxVak.jpg

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz de üzerimize düşen görev olarak; sitenin güvenli olduğunu, yıllardır üyesi olduğumuzu bildiren geri bildirim mailini gönderdik.
                Arkadaşlar [MENTION=19674]afsbahar[/MENTION] ın yaptığı olumlu geri bildirimi sizde bu link aracılığı ile yapabilirsiniz. Buyrun -->> GERİ BİLDİRİM SİTESİ

Yorum

• Tribünlerin nesi uzak anlayamadım?
                  Kale arkasına reklam panolarıda gelecek daha.
                  Gayet güzel gözüküyor. Suni çimlerin rengi sahadaki çimlerin rengine benzer oldu mu işlem tamamdır.
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Çimler bence ölmüş, yeşil olanlar plastik çim.

Seyircilerin uzaklığı o kadar da kötü olmamış bence.

Yorum

• Takılmayan Vip koltuklar da takılmış. Sponsor ismi bekliyorduk oraya ama olmadı herhalde.

Reklam panosu mu onlar?
                      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 15:28.

Yorum

Burda bir şey yamuk/düzensiz olmuş. Bakalım kim görecek. [emoji57] daha bitmemiş halidir umarım.
                        En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 15:25.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çimler bence ölmüş, yeşil olanlar plastik çim.

Seyircilerin uzaklığı o kadar da kötü olmamış bence.
                            yemin ediyoruzm herkes cim uzmani oldu

bakin bu hesap " @mlhsh " twitterda bizim cim bakimini yapan sis görevlisinin

sag miymis, ölümüymüs sorun bakalim

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Reklam panosu mu onlar?
                            evet

İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnan bu stadyumu en çok savunanlardanım ben. Ama görüntüler uzman gerektirmiyor abi. Çoğu fotoğrafta sadece lifler görünüyor doğal çim yok. He Sis görevlileri çimlerin bakımını güzel yapar ilgilenir sağlıklı bir görüntü yaparlarsa o zaman olmuş derim. Ama görüntü beni tatmin etmiyor abi. Nasıl diyim olmuş, makinenin yerleştirdiği lifler çok belli.
                            savunulacak bisey yok, sen 6800 x 10500 cm topraktan her 2 santimda dikilen 1 lif böyle gözüküyor diyorsan öyle olsun

sahanin %4 suni cim , %96 si yok yada öldü diyorsun
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 16:45.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Öfff var ya harika görünüyor be. En güzel maç bu stattan izlenecek.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...