Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu stadın trafik sorununu çözsünler, her maç full oynamazsa hiçbişey bilmiyorum. Mükkemmel bir alan ancak yanlış yapılanmış. 2 saatte çıktık anayola. Otoparka çekmek hele tam rezalet, çekmişsen 2 saat garanti bekliyeceksin. Çok saçma bi yapılanması var.

Ayrıca zemin sorunlu, ıslatlmamasına rağmen çok kayıyor, Okay bi ara sırf kaydığından kontra ya çıkamadık.
    Oralari bir düzene soksalar, insanlar oradan ayrilmaz hele havalar biraz düzeldiginde, ama yok illa rezillik yasatacaklar millete...
    Zemine gelirsek, kaymalar hâriç bir skinti gözüküyor mu ? temiz sahamiz var öyle gözüküyor ama yine de çiplak gözle bakan daha iyi yorumlar diye soruyorum ve islatilmamasina ragmen neden o kadar kayiyor topçular yau, benim de dikkatimi çekti, ve en çok da bizimkiler kayip duruyor...
    ( [MENTION=347]selcuk[/MENTION] âbi açiklar kesin )
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oralari bir düzene soksalar, insanlar oradan ayrilmaz hele havalar biraz düzeldiginde, ama yok illa rezillik yasatacaklar millete...
      Zemine gelirsek, kaymalar hâriç bir skinti gözüküyor mu ? temiz sahamiz var öyle gözüküyor ama yine de çiplak gözle bakan daha iyi yorumlar diye soruyorum ve islatilmamasina ragmen neden o kadar kayiyor topçular yau, benim de dikkatimi çekti, ve en çok da bizimkiler kayip duruyor...
      ( @selcuk âbi açiklar kesin )
      zemin hali gibi oldugu icin suni cim kramponu giyiniyorlar

görmüyormusun, okay bile dribling yapiyor bursaliyi arkasina takarak, deplasmanda da yapsin uzun civili kramponlarla da göreyim onu

tesiste 1 sahayida bu kalitede yapsak oyuncular alisirdi, jimnastikte öyle
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2017, 04:08.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bursaspor maçının seramonisi, 61. dakikasında maç sonununu içeren 22 dakikalık video..https://youtu.be/NMEUoRsWNqo

Yorum

• Vip tribünü bomboş. Azaltın orada ki koltukları. Stad da 30 bin kişi olduğunun hissedilmesi lazım.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Zeminin durumu sandığınız kadar iyi değil, dün stada gidenler ne dediğimi anlayacaktır. Bir Vodafone Park yada Ülker Stadı seviyesinde değil bence. Geçen sezonun sonlarında harikaydı ama yazın bakımlar çok iyi yapılmadı heralde.

Yorum

• En öndeki tudors reklam panolarının olduğu duvarı yıkıp, türbinlere aşağı doğru 3–4 sıra eklense harika bir ortam oluşur zemine sıfır ve daha yakın olur.

Yorum

• Bilet gişesinde kuyruktan şikayet edenler oluyor. Kulüp başka gişe açmak zorunda değil. İnternetten 2 dakika sürmüyor alması. Gidin internet öğrenin kardeşim.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilet gişesinde kuyruktan şikayet edenler oluyor. Kulüp başka gişe açmak zorunda değil. İnternetten 2 dakika sürmüyor alması. Gidin internet öğrenin kardeşim.
                  bunu öncedende dedik

giselerin oraya bir stand acilsin, orada 3-5 kisi millete internetten nasil bilet temin edebileceklerini göstersin

Ünal Karaman

Yorum

• Zemin S.O.S veriyor. Hem de hala yağmurlar başlamadı..

Yorum

• Evet ilk zamanlardaki hali yok zeminin. Bozulmalar başlamış. Bu kadar yatırımın karşılığı alınmalı. Bakımı ve tedbirleri aksatmamalı.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Şu stadın trafik sorununu çözsünler, her maç full oynamazsa hiçbişey bilmiyorum. Mükkemmel bir alan ancak yanlış yapılanmış. 2 saatte çıktık anayola. Otoparka çekmek hele tam rezalet, çekmişsen 2 saat garanti bekliyeceksin. Çok saçma bi yapılanması var.

Ayrıca zemin sorunlu, ıslatlmamasına rağmen çok kayıyor, Okay bi ara sırf kaydığından kontra ya çıkamadık.
                        Toplu taşıma kolaylaştıkça trafik sorunu ortadan kalkacaktır. Lakin bu konuda belediyelerin hiç bir katkısı yok. Toplu taşıma olursa aracıyla maça gidenlerin sayısı ciddi oranda azalacaktır dolayısıyla o sıkışıklık büyük oranda azalacaktır. Otoparklar sadece ilçelerden ve il dışından gelenlere dahi yetmezken şehir içindekilerle tam bir kaos oluşmakta.
                        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Toplu taşıma kolaylaştıkça trafik sorunu ortadan kalkacaktır. Lakin bu konuda belediyelerin hiç bir katkısı yok. Toplu taşıma olursa aracıyla maça gidenlerin sayısı ciddi oranda azalacaktır dolayısıyla o sıkışıklık büyük oranda azalacaktır. Otoparklar sadece ilçelerden ve il dışından gelenlere dahi yetmezken şehir içindekilerle tam bir kaos oluşmakta.
                          Sorun daha büyük hocam, stadyumda seyircilerin çıktığı yerle araçların çıktığı yol aynı yerde, stadyum boşanmadan zaten ilerleyemiyorsun. Üstüne üstlük çıkış noktası tek araçlık bi yol.

Plan çok yanlış. Stadyumun araçla nasıl boşaltılacağı hiç düşünülmemiş.

Yorum

Sorun daha büyük hocam, stadyumda seyircilerin çıktığı yerle araçların çıktığı yol aynı yerde, stadyum boşanmadan zaten ilerleyemiyorsun. Üstüne üstlük çıkış noktası tek araçlık bi yol.

Plan çok yanlış. Stadyumun araçla nasıl boşaltılacağı hiç düşünülmemiş.
                            Mühendisler bunları hiç mi düşünmemiş? Ne kadar vahim bi durum bu..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mühendisler bunları hiç mi düşünmemiş? Ne kadar vahim bi durum bu..
                              orasi en fazla 2500 arac icin planlandi, malesf maclara 6000- 7000 arac geliyor

belediye bir türlü tramvay ihalesini yapmadi, birda 15 dakikada 1 belediye otobüsü kalkiyor

baslangic icin mac saati 4dk da bir otobüs kaldirsalar ve Trabzon tarafinada bir cikis yapsalar cikis bayaga rahatlar

akcaabat ve tanjanta gidecekler yine simdiki cikisi kullanir, havaalani tarafina gidenler yeni cikisi

ek olarak 2000 araclik daha otopark gerek oraya

İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursaspor takım ötübüsü statdan ayrılırken biz daha anayola çıkamamıştık
                              belediye hareket etmesi icin her seferinde sikayet edin

tekrar tekrar
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2017, 17:07.

Ünal Karaman

Yorum

• bursaspor takım ötübüsü statdan ayrılırken biz daha anayola çıkamamıştık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X