Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHO: "Hatırlarsınız hepiniz, yine bu salondaydı Kartal arazisi vardı… İttifakı Nuri Bey döneminde Opet’e verilmişi benzin istasyonunda.. Ben gelip o ittifakı geri aldım tekrar Trabzonspor’un oldu… Projesini yaptık Trabzonspor oradan 400 _ 450 milyon para kazanacaktı. Kartal Belediye Başkanını yanına belkide 20 sefer gittim. Çok kişiyi devreye soktuk. Keşke o dönem çıkarmasaydım.. Trabzonspor’a ihanet edilmesine vesile oldum. Üzülüyorum.. Sayın Başkan uyutuyor.. ‘Kartal’ın sorununu çözdük’ Opet ile başka işin mi var? Davayı kaybeden biziz, bizim yönetimimiz döneminde biz temyize gitmiyoruz Opet temyize gidiyor. Niye gidiyor. Dernekten para alamayacağını biliyor. Mahkeme diyor ki dernekten alacaksın. Biliyor o şirketten almak için temyize gidiyor. Şimdi Faaliyet raporunu okuyorum… Sıcak para alayım diye belkide Trabzonspor’un borcunun yarısını kapatacak projeyi engelliyorsun. Yazık günah değil mi? Trabzonspor’un sorunun çözdüm diye anlatıyorsunuz, Trabzonspor’un yerini heba ediyorsunuz. Yazıklar olsun size…''
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Abo Hatayoğlu kitabın ortasından konuşuyor
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Ptt topçularını kampta 1 hafta misafir etmek(!) için 700-800 bin € ödeyen adam çıkmış Trabzonspor'un mevcut durumunu değerlendiriyor, vallahi eğitilmeziz.

Yorum

• alahattin hayatoğlu doğruları konuşuyor , şike konusunda belkide bugüne kadarki en sert konuşma oldu bu . msjı net bir şekilde veriyor kupanın nerde olduğunu
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Gerçekten hayret yahu
            -ilk listesinde fb li biri çıkan
            --- kupayı 1 ayda getirecegim diye seçim kazanıp ne yapacağını bilmeyen davaları düşüren
            -- kariyerli bir td alıp ona sormadan kadro yapıp sonra o oyuncuları td bunlar ne diyince geri postalayan bir adam
            -- daha şikeci azizi in yandaşı mecnuna kefil olan
            -- 2. ligde oynamayacak oyunculara para sacan.
            --- parasını odemeyedigi icin oyuncuları kaçan başkanın dediklerine bak hele

Bırakın Ts kurulunda konusmasını Ts ile adının yan yana gecmesi uzucu
            13 Vitor Hugo

Yorum

• Şuan konuşan kim?

Yorum

• Alaattin Hatayoğlu
                Murat

Yorum

• Alaaatin Hatayoğlu cok iyi konuşuyor..

Yorum

• Hatayoğlu'na helal olsun valla dümdüz, yüzlerine karşı tüm rezilliklerini vurdu hepsinin özellikle şike hususunda.
                    Murat

Yorum

• Çok güzel konuştu. Allah razı olsun.

Yorum

• Şuan konuşan arkadaş kesinlikle Trabzonspor'u küme düşürecek fikirleri dile getiriyor.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Şu Iho denen arkadaş hala bizim genel kurulda konuşabiliyor ya biz bitmişiz.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Rezalet.
                            Murat

Yorum

• Muharrem Usta konuşuyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muharrem Usta konuşuyor
                                Ne diyor
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X