Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alaattin hatayoglu sen guzel bir insansin bee abim..orada yalamalarin hepsine bir bir haykirdin.bu devirde orada cikip alenen sikenin adresini gosteriyorsun..ilk defa sike konusunda benim icimdekileri soyleyen bir adam cikti..ama ne adam, heykelini diksek seyine beton yetmez..helal be Alaattin abi, allah senden razi olsun..
    bu adamdan bir iki tane daha olsa trabzonspor ucar gider..iste boyle yurekli mert adamlar gerekiyor..

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne diyor
      İyi niyetimle bir şeyler yapmaya çalıştım, hakkınızı helal edin manasında konuştu. Klasik ibra öncesi konuşma

Bu arada kabul 184 red 181 mi dedi tam duyan var mı? İbra edildi yani
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şenol Güneş isminin stadyumdan kaldırılması için önerge kim verdiyse kongrede alnından öpüyorum onu.

Herkese hak ettiği muamele, kartal Şenol'a yeter bu da .
        .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi niyetimle bir şeyler yapmaya çalıştım, hakkınızı helal edin manasında konuştu. Klasik ibra öncesi konuşma

Bu arada kabul 184 red 181 mi dedi tam duyan var mı? İbra edildi yani
          81 ve ya 84 ret
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alaattin hatayoglu sen guzel bir insansin bee abim..orada yalamalarin hepsine bir bir haykirdin.bu devirde orada cikip alenen sikenin adresini gosteriyorsun..ilk defa sike konusunda benim icimdekileri soyleyen bir adam cikti..ama ne adam, heykelini diksek seyine beton yetmez..helal be Alaattin abi, allah senden razi olsun..
            bu adamdan bir iki tane daha olsa trabzonspor ucar gider..iste boyle yurekli mert adamlar gerekiyor..
            Ilk defa mi ? Ayni seyleri kulacoglu yine kongrede soz alip soylemisdi..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              81 ve ya 84 ret
              Ben ibra edildiğini duydum da o kadar az farkla ve o kadar az sayıda insanla olması tuhaf
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İho denen akıldan mahrum meczup kişi hala daha nasıl olabiliyor da Trabzonspor kongresinde konuşabiliyor?

Bu adam yüzünden 10 yılımız heba oldu be .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                & ONUR RECEP KIVRAK &
                ^^KELEBEK^^

Yorum

• Kulübü batıran İhoyu rahatlıkla ibra eden kurul Ustayı kıl payı ibra etti. İho ve paralı yalamaları umarım bir gün kulüpten atılır.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 7500 oy hakki olan insan var ibra oylamasina 260 kisi mi katildi yani bu mudur..

Yorum

• Bu ibra oylamaları bana hiç sağlıklı gelmiyor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben ibra edildiğini duydum da o kadar az farkla ve o kadar az sayıda insanla olması tuhaf
                        181 e 84 aynen öyle

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İho denen akıldan mahrum meczup kişi hala daha nasıl olabiliyor da Trabzonspor kongresinde konuşabiliyor?

Bu adam yüzünden 10 yılımız heba oldu be .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Bunu benim de aklım almıyor.

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kulübü batıran İhoyu rahatlıkla ibra eden kurul Ustayı kıl payı ibra etti. İho ve paralı yalamaları umarım bir gün kulüpten atılır.

Arada hemen hemen 100 oy fark var diye biliyorum.
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            7500 oy hakki olan insan var ibra oylamasina 260 kisi mi katildi yani bu mudur..
                            Trabzonspor kökleri Trabzon'da büyük bir çınar falan filan işte...

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kulübü batıran İhoyu rahatlıkla ibra eden kurul Ustayı kıl payı ibra etti. İho ve paralı yalamaları umarım bir gün kulüpten atılır.

Iho aslinda ibra edilmemisti el kaldir indir ile o zaman ki kongre baskani akpli ortahisar belediye baskani metin genc sirf iho siyaset yalakasi oldugu icin oldu bittiye getirdi isi normalde red icin el kaldiranlar cogunlukdaydi..

Yorum

• Pardon ben 181 duymuştum yanlışmış. 522 kişi katılan varmış. Komik
                                En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 13:37.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X