Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Ağaoğlu, kendisini tanıdığım günden beri Trabzonspor'un başkanı olarak görmek istediğim bir insandı..

Allah (cc) utandırmasın, hayırlı olur inşAllah..
    En son AdemS tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 00:48.

Yorum

• Şu andan sonra başka bir aday çıkması yine zararımıza olacaktır ve kısır çekişmeler ve satılık oy tehditleri ile yine listeler zayıflayacaktır. Bu yüzden Ağaoğlu tek aday seçime girmesi daha hayırlı olacak gibi umarım rakip(ler) çıkmaz.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Toplayacagi yönetim kurulu muhtemelen eski yönetimlerin kolaji olacaktir.

Eski ile yapilan hicbir sey yeni olmaz, yeni gibi de olmaz.

Hayirli olsun.

Yorum

• Kendisi için doğru zamanı beklemeyi bilen, çok zeki ve iyi bir Trabzonsporlu.
          Umarım başarılı olur. Bunu hakediyor.
          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Sezon sonu Şenol hocada gelirse şaşırmayalım...

Yorum

• Nevzat Aydın’ın da içinde olduğu Sadri Şener döneminin yönetiminde olan isimler tarafından destek verildiği söyleniyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• nasıl birisidir bilmiyorum ama instagrama baktığım zaman türkiyenin üst tabakasından birisi oldugu net.
                Umarım doğru bir politika ile yönetilir klübümüz. Çok zor zamanlar yaşadık yaşıyoruz artık bir ışık lazım

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nasıl birisidir bilmiyorum ama instagrama baktığım zaman türkiyenin üst tabakasından birisi oldugu net.
                  Umarım doğru bir politika ile yönetilir klübümüz. Çok zor zamanlar yaşadık yaşıyoruz artık bir ışık lazım
                  halen tanimayanlar olduguna sasiriyorum aslinda

golf federasyonunu almadan bir süre Trabzonspor yorumculugu yapmisti

youtube dan basitce görüslerini alabilirsiniz...

albayrak dönemi yapilan light borclanme politikasini bile elestirip salary cap- modern ffp karisimi bir sistem önermisti

kadro yapimi kesinlikle muhazafakar olacaktir, yatirimlar uzun soluklu...

basarili olurmu? zor, ilk dönemi atlatirsa kesinlikle olur bence
                  ahmet agaoglunun önce basariyi düsünecegini düsünmüyorum, mevcut gücte ilerleyip kulübün gelecegini kurtaracak adimlar bekliyorum.
                  takimin donuna kadar sponsor bulacak kapasitede biri, umarim bu iliskilerini kullanir...

En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 03:25.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu kulüpte daha önce yöneticilik yapmış biri. Nedir ne değildir bu işleri az çok bilir. Başkan olursa kulübü Usta'dan daha profesyonel yöneteceği kesin.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun Özkan Sümer'in başkan yardımcılığını yaptığı dönem sıkı bir küme düşmeme mücadelesi vermiştik. 15-16'yla birlikte tarihimizin en rezil sezonuydu.

Kendisini tanıdığım kadarıyla ve eski yönetimlerin/taraftarın/yerel medyanın eleştirileriyle birlikte öyle zannediyorum ki Burak ve Sosa gibi yüksek maaliyetli isimlerle yollar ayrılır ve altyapıya ağırlık veren bir takım kurulur.

Birkaç sene orta sıralara sabredilirse ve şanslıysak belki güzel şeyler olabilir. Umarım scout ekibi kurulur ve yalnızca menajeri olmayan oyuncular transfer edilir.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        öyle zannediyorum ki Burak ve Sosa gibi yüksek maaliyetli isimlerle yollar ayrılır ve altyapıya ağırlık veren bir takım kurulur.
                        Sosa olabilir ama Burak'ı göndereceğini pek sanmıyorum çünkü kendisiyle iyi ilişkisi var. Hatta Burak da Ağaoğlu'nun gelecek olmasına çok sevinmiştir...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sosa olabilir ama Burak'ı göndereceğini pek sanmıyorum çünkü kendisiyle iyi ilişkisi var. Hatta Burak da Ağaoğlu'nun gelecek olmasına çok sevinmiştir...
                          katiliyorum

hatta ahmet agaoglunun okayi bir kez daha uzatmaya ikna edebilecegini düsünüyorum.

okayi satacagina kuckayi satarsa sasirmam

bu arada 8jk nin sportif direktör getirdigi dogruysa senol hocada agaoglu ile geri döner bence
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 04:47.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hayırlısı olsun. Tebessümle karşılıyorum. Böylesine kaliteli bir karakterin taşın altına elini koyduğu için kendisini tebrik ediyorum. Umarım bu işin sonunda daha fazla mahçup olmayız. Bize de desteklemek düşer.
                            Düzlüğe çıkmak için bir bedelin ödenmesi gerekiyordu zaten ve bunu da A.Ağaoğlu gibi karizmatik ve prestij sahibi bir kişinin üstleniyor olması beni heyecanlandırıyor. Yine, umarım, olur da başkan seçilirse kendisine dışarıdan fazla müdahale olmaz. Oluşturacağı listenin de kapasitesi yüksek isimlerden oluşacağından da şüphe etmiyorum.
                            Başarılı olmasını diliyorum.
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

• Sayın Muharrem Usta facia ve fiyaskosundan sonra kimseye "kesin başarılı olur" demiyorum , diyemiyorum.....

Ama Başkanın şehrin dibnamiklerine göre güzel bir ekip kurması.....

İyi bir Asbaşkan seçmesi....

Şehrinde yönetim kurulunu büyük oranda sahiplenmesi gerekir
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Umarım başka aday çıkmaz tek çatı altında başarılı bir yönetim oluşur.
                                Öncelikle Ağaoğlu umarım büyük vaadler bulunmaz . Ustanın başına ne geldiyse bundan dolayı geldi .
                                Ekonomik olarak düzlüğe çıkılması gerek.
                                Ben güçlü bir yönetim oluşacağını düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X