Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usulsüz üyeler ile ilgili neden hiçbirşey yapılmadı? Bu 2.000 kişi hazirun cetvelinde yer alıyor mu?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Transfer yasağı aldık ve muhtemelen ceza kaldırılmayacak. Bu nedenle Ugurla sözleşme imzalanmak istenebilir ama burada yazıldığı gibi bu hak yeni yönetime bırakılmalı. Seçilecek olanlar kendi yol planlarını çizmeli. Şuan Uğuru ilk 11 düşünen kimse yok neredeyse, şayet vazgeçilmez bir oyuncu olsa aceleyi anlayabilirim ama bugünkü durumda seçim sonuçlanana kadar bir karar alınmamalı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Uğurla sozlesme imzalamayalim ama Mustafa Akbaşa 3 trilyon maaş odeyelim.

Vallaha bu yonetim maaş hususunda muazzam isler cikardi bu gune kadar. Ugur konusunda da yaniltmaz bizi. Yapar yuzde 200 zam uguru ikna eder. Akbaşa yapilan yuzde 120 lik zam gibi.

Herhangi bir anadolu takiminda 300-400 bin euro alacak adamlara 1 milyon euro seviyesinde maaşlar oneriyoruz.

Yeri doldurulamayacak yedek stoperleri elimizden kacirmamak uzere cok dogru hamleler bunlar.

Sonra üfür üfür ipe diz yaptigim borcu cebimden oderim diye.

Hic ugrasmayin verin tum yedeklere 2'şer milyon euro düz hesap olsun.
        #Dik oyna

Yorum

• Bu maaş yenilemelerinde dahi yonetim tarafinda menfaat iliskisi oldugunu dusunuyorum.

Yoksa hic kimse takimin yedek stoperine yuzde yuz yirmi zam yapmaz. Eger aptal degilse.

M. Akbasa yapilan bu fahiş zam buyuk ihtimalle Ugur sozlesmesinde de benzer sekilde olacak.

Burdan artik yoneticiler mi, menejerler mi kim nemalaniyorsa buna musade eden kisi art niyetlidir.

Yarin ipini salsan Akhisarda 1 milyona oynayacak adama 3 milyon oneren adam ya kendi cebini dolduruyordur ya da haindir.
          #Dik oyna

Yorum

• Çok merak ettiğim bir şey var
            Onur size ne yaptı

Selçuk gibi bırakıp gitse şu an baştacı idi haklısınız
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok merak ettiğim bir şey var
              Onur size ne yaptı

Selçuk gibi bırakıp gitse şu an baştacı idi haklısınız
              Onur'un birsey yapmasina gerek yok. 2 milyon euro maaş aliyor.

Volkan Babacan'dan cok daha iyi bir performans mi sergiliyor Onur?

400 bin euro kazanan Volkan Babacan'dan 5 kat fazla maaş almasi normal mi?

Hangimizin vefasi 1.5 milyon euro ediyor?

Eger takimda kalmak istiyorsa maaşı aşağı çekilmeli.

Ben iki uc sezondur kalede 2 milyon euroluk bir performans goremiyorum.
              #Dik oyna

Yorum

• Uğur'un milli takıma çağırılması, sözleşme uzatma oyununun bir parçası olabilir. Ve şu dakikadan sonra mevcut yönetim etik olarak kulüple ilgili önemli kararları yeni yönetime bırakmalı.

Eğer Uğur'un menajeri "Başka kulüplerle görüşeceğim. Kararınızı verin." derse yolu açık olsun. Bizden çok verecek keriz bulurlarsa tabii.
                FxY

Yorum

• Gider ayak yeni bir vurgun pesinde mi menejerlerle ortak yonetim ugurun sozlesmesi icin neden acele ediliyor gelen yonetime neden birakilmiyor yangindan mal mi kaciriyorsunuz..ceza gelmesi kesinlesirse evet ugur en kotu yedek olur kalmali lakin maasina zam yapilmadan performansina uygun bir ucretle..
                  Bu arada eger ceza kalkmazsa cok zor gunler bekliyor bizi kucka castillo onazi roda gibi isimler satilabilirdi sezon sonu kaynak icin simdi ne yapacagiz satarsak yerine transfer yapilamayacak satmasak para yok 250bin avro icin bu cezayi aldiran yonetim yaziklar olsun birkez daha size..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• seçimi %99 büyük ihtimal İHO kazanacak,
                    kazanacak derken kimse yüzünün hatrına oy vermeyecek.önceden akrabalarını üye yaptı.yani bir çeşit oy şikesi yapacak
                    bu bünye bir daha İHO nun başkanlığını kaldırmaz
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Uğur ile sözleşme konuşmak bile bu kulübe ihanettir.

Sonra bu duruma nasıl geldik diye oturup sızlanıyoruz,

30 yaşına gelmiş ama sahada varlığı zarar adamlarla uğraşmak bu kulübü bir adım ileriye taşıyamaz
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• Gümbür gümbür İHO geliyor ha, hem de seçilerek değil oy satın alarak...

Helal sana Trabzonum!

Yorum

• ugurla sözlesme yenileyene kadar alt yapıdan 1 stoper oynat.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur'un birsey yapmasina gerek yok. 2 milyon euro maaş aliyor.

Volkan Babacan'dan cok daha iyi bir performans mi sergiliyor Onur?

400 bin euro kazanan Volkan Babacan'dan 5 kat fazla maaş almasi normal mi?

Hangimizin vefasi 1.5 milyon euro ediyor?

Eger takimda kalmak istiyorsa maaşı aşağı çekilmeli.

Ben iki uc sezondur kalede 2 milyon euroluk bir performans goremiyorum.

Volkan Başakşehir'de yıllık 400 bin euro maaşa oynuyor olamaz, kaynak nedir ? Onur'un ve diğerlerinin aldığı maaşı düşürecek olan yönetimdir, ortada maaş planlaması yapacak yönetim yok.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur mu bu işlere karışmaz,güldürmeyin beni Allah aşkına.Bu takımda gruplaşmaların,başkaldırmaların bir numaralı sebebi Onur ve Burak gibi adamlardır.Trabzonsporun kurtuluşu bu ve bunun gibi çıbanbaşlarını takımdan göndermekle başlamalıdır.
                              Bir takimin kaptani gruplasma yapamaz, bu imkansiz biseydir

kaptanin oldugu ortam o takimdir, kaptanin ortamindan ayri grup kuran varsa odur gruplamanin neden

bu bütün dünyada böyledir, sadece sizin gibi onuru diskredite yapmaya calisanlarda degil

fantazilere bak
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Iho kazanırsa bu takımın peşini bırakırım. Kendimize işkence etmenin lüzumu yok.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X