Ali Rıza Egemen ibra sonrası Ağaoğlu'na sataşmış Hacısalihoğlu üzerinden.
Bir de Trabzonlu arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Sizdeki bu ".....oğlu" soyadı diğer yerlere göre niye bu kadar yaygın? Ya da bu belli ilçelerde olan bir şey mi ? Aklıma gelmişken sorayım.
Vallahi helal olsun Allaattin Beye. İlk defa bu kadar düzgün şekilde süreci ifade eden birini görüyorum.Hatta salonda suçlarını bilip havlayanları bile susturdu
Stattaki Şenol Güneş isminin değişmesi için verilen önerge neden reddedildi? Hainler TS'yi ele geçirmiş resmen.
3 neden gösterildi:
1- Olağanüstü genel kurulda seçimden başka önerge gündeme alınamıyor
2- Önergenin genel kurul sayısının en az 1/10'u tarafından getirilmesi lazım
2- Stad halen Trabzopnspor'un değil. Adı koyan Trabzonspor değil
Usta: Bugün nasıl sorumlulukla hareket ediyor isek yarın da seçilecek yönetimin aynı sorumlulukla yanlarında olacağız. Sorumluluktan asla kaçmayacağız.
Acaba bunları söylerken gerçekten sorumluluktan kaçmadığını mı düşünüyor?
En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 14:05.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Stada ismi kim vermişse ancak o kaldırır o ismi oradan, stadımızın adına bile kendi karar veremeyen acizleştirilmiş bir camia olduk, sonra bekle ki sana hakkını versinler!
Ali Rıza Egemen ibra sonrası Ağaoğlu'na sataşmış Hacısalihoğlu üzerinden.
Bir de Trabzonlu arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Sizdeki bu ".....oğlu" soyadı diğer yerlere göre niye bu kadar yaygın? Ya da bu belli ilçelerde olan bir şey mi ? Aklıma gelmişken sorayım.
Çünkü hep babalarımız üzerinden biryerlere geldiğimiz için.
Yorum