Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu benim de aklım almıyor.

Arada hemen hemen 100 oy fark var diye biliyorum.
    184 e 181 yazıyor internette tüm sitelerde ona göre söyledim.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Alahattin Hayaloğlu'nun yaptığı açıklamaların vidyosu yok mu ben bulamadım varsa atan olursa çok sevinirim...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        184 e 181 yazıyor internette tüm sitelerde ona göre söyledim.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Kaydı az önce bir daha dinledim net olarak:

KABUL : 184
        RET: 81
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İbra edilmek hep yanlış anlaşılıyor.

Siz ibraya karşıysanız gidip olumsuz oy verin, sonra 6 ay içerisinde davanızı mahkemede açın.

İsterse 999'a 1 oyla Ibra edilsin, o bir kişi gider davasını açar.

İbranın gerçekleşmemesi de bir anlam ifade etmez, biri gidip de dava açmadıktan sonra.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alahattin Hayaloğlu'nun yaptığı açıklamaların vidyosu yok mu ben bulamadım varsa atan olursa çok sevinirim...
            https://www.youtube.com/watch?v=3XFRGK2kfFI
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Ali Rıza Egemen ibra sonrası Ağaoğlu'na sataşmış Hacısalihoğlu üzerinden.

Bir de Trabzonlu arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Sizdeki bu ".....oğlu" soyadı diğer yerlere göre niye bu kadar yaygın? Ya da bu belli ilçelerde olan bir şey mi ? Aklıma gelmişken sorayım.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Alaattin bey kimse gerçekleri söylemiş. Kendisine teşekkür ediyorum.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Stattaki Şenol Güneş isminin değişmesi için verilen önerge neden reddedildi? Hainler TS'yi ele geçirmiş resmen.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 14:07.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Vallahi helal olsun Allaattin Beye. İlk defa bu kadar düzgün şekilde süreci ifade eden birini görüyorum.Hatta salonda suçlarını bilip havlayanları bile susturdu
                    Dallas Mavericks
                    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stattaki Şenol Güneş isminin değişmesi için verilen önerge neden reddedildi? Hainler TS'yi ele geçirmiş resmen.
                      Stat bizim stadımız değil devletin stadı, ismi de devlet verdi. Bizim müdahele etme şansımız yok devlet babaya müracat edilmesi gerekiyor denildi.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stattaki Şenol Güneş isminin değişmesi için verilen önerge neden reddedildi? Hainler TS'yi ele geçirmiş resmen.
                        3 neden gösterildi:

1- Olağanüstü genel kurulda seçimden başka önerge gündeme alınamıyor
                        2- Önergenin genel kurul sayısının en az 1/10'u tarafından getirilmesi lazım
                        2- Stad halen Trabzopnspor'un değil. Adı koyan Trabzonspor değil

Usta: Bugün nasıl sorumlulukla hareket ediyor isek yarın da seçilecek yönetimin aynı sorumlulukla yanlarında olacağız. Sorumluluktan asla kaçmayacağız.

Acaba bunları söylerken gerçekten sorumluluktan kaçmadığını mı düşünüyor?
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 14:05.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Stada ismi kim vermişse ancak o kaldırır o ismi oradan, stadımızın adına bile kendi karar veremeyen acizleştirilmiş bir camia olduk, sonra bekle ki sana hakkını versinler!
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Alaattin Bey'e helal olsun, alkışlıyorum kendisini.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 14:07.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali Rıza Egemen ibra sonrası Ağaoğlu'na sataşmış Hacısalihoğlu üzerinden.

Bir de Trabzonlu arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Sizdeki bu ".....oğlu" soyadı diğer yerlere göre niye bu kadar yaygın? Ya da bu belli ilçelerde olan bir şey mi ? Aklıma gelmişken sorayım.
                              Çünkü hep babalarımız üzerinden biryerlere geldiğimiz için.

Yorum

• Genel kurulda bordomavi fülarlı kimdi,keşke Trabzonspora başkan olsa o abimiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X