İHO: "Hatırlarsınız hepiniz, yine bu salondaydı Kartal arazisi vardı… İttifakı Nuri Bey döneminde Opet’e verilmişi benzin istasyonunda.. Ben gelip o ittifakı geri aldım tekrar Trabzonspor’un oldu… Projesini yaptık Trabzonspor oradan 400 _ 450 milyon para kazanacaktı. Kartal Belediye Başkanını yanına belkide 20 sefer gittim. Çok kişiyi devreye soktuk. Keşke o dönem çıkarmasaydım.. Trabzonspor’a ihanet edilmesine vesile oldum. Üzülüyorum.. Sayın Başkan uyutuyor.. ‘Kartal’ın sorununu çözdük’ Opet ile başka işin mi var? Davayı kaybeden biziz, bizim yönetimimiz döneminde biz temyize gitmiyoruz Opet temyize gidiyor. Niye gidiyor. Dernekten para alamayacağını biliyor. Mahkeme diyor ki dernekten alacaksın. Biliyor o şirketten almak için temyize gidiyor. Şimdi Faaliyet raporunu okuyorum… Sıcak para alayım diye belkide Trabzonspor’un borcunun yarısını kapatacak projeyi engelliyorsun. Yazık günah değil mi? Trabzonspor’un sorunun çözdüm diye anlatıyorsunuz, Trabzonspor’un yerini heba ediyorsunuz. Yazıklar olsun size…''
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gerçekten hayret yahu
-ilk listesinde fb li biri çıkan
--- kupayı 1 ayda getirecegim diye seçim kazanıp ne yapacağını bilmeyen davaları düşüren
-- kariyerli bir td alıp ona sormadan kadro yapıp sonra o oyuncuları td bunlar ne diyince geri postalayan bir adam
-- daha şikeci azizi in yandaşı mecnuna kefil olan
-- 2. ligde oynamayacak oyunculara para sacan.
--- parasını odemeyedigi icin oyuncuları kaçan başkanın dediklerine bak hele
Bırakın Ts kurulunda konusmasını Ts ile adının yan yana gecmesi uzucu13 Vitor Hugo
Yorum
-
Muharrem Usta konuşuyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta konuşuyorNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum