Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacının hâlâ konuşabiliyor olması camianın halini net gösteriyor da biz yine de şükredelim adam tekrar aday olmadı.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu adam nasıl hala konuşabiliyor anlayamıyorum. Birde şak şakçılarını almış yanına. Ayıptır yahu ayıp. Şuna çıkıpta bir kişi ne konuşuyorsun sen diyemesse yazıklar olsun koca camiaya. Utanmada kalmamış herifteİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Ben takip edemiyorum okulda kurstayım yeni baskan secilince uyanık olup.olmadigini şu demeci verirse anlayacagim kendi adima.
Biz yeni goreve geldik ve dogal olarak yeni teknik adamla calismak istiyoruz deyip rıza hocayı kendi istifa etmesini saglamak yani onore etmeden , tazminat vermeden ayrilmasinj saglamak yoksa her uyum saglayamadigin kisiye tazminat verip yollyacaksan o baskanligi herkes yapar merakla bekliyorum gelismeleri
Sadece bordo mavi .bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAralık'ta kesin olur
Yorum
-
İho: Sağlık sorunlarım yüzünden aday olmadım yoksa adaydım, tecrübe kazandık bir sonrakinde daha iyi oluruz.
Bu adam Aralık'ta aday olacak ya da biraz daha kongre üyesi kasıp işi garantiye alıp öyle aday olacak ama tekrar başkan olmak istiyor orası kesinleşti."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Hakemi alıkoyup darp eden ve haklı olduğumuz konuda bizi haksız duruma düşürmen, yaptığın cinsiyetçi açıklamalarla koskoca camiayı küçük duruma düşürmen, şikecilere cezasını veremeyen ve kendi kulübünü bile batıran bir adama federasyon seçiminde destek olman, bugün ptt 1. ligde dahi kadroya giremeyen adamlara milyonlarca para akıtman, kupanın cumhurbaşkanında olduğunu bilmene rağmen kulüp başkanıyken mitinglere katılman. Sayayım mı daha? Ne yüzle çıkıp konuşıyorsun hala anlayabilmiş değilim. Trabzonspor tarihinin görüp görebileceği en kötü başkan sensin. Seni bu kulüpte görmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ.
Sadece seni değil tüm iktidar yalakalarını temizleyeceğiz bu kulüpten. İşte bizim kurtuluşumuz o zaman olur.En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 11:46.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAralık'ta kesin olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum