Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Agaoglu golfu birakip gelmez.

Oyle bir baskanlik koltugu varki IHO bile talip olmadi henuz
    Hakikaten İho bile hala resmi aday olmadıysa kulüp baya batmış demektir.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla Özkan Sümer gibi futbol dışında en ufak konuda bir varlığı olmayan biri,Mehmet Ali Yılmaz gibi her türlü güç ve etkiye sahip,Mehmet Ağar'ın arkadaşı,eski bir Bakanın karşısına çıkacak yüreği varsa,Ahmet Ağaoğlu gibi zengin ve Trabzonlu bir iş adamı olarak bu kaçışı bana ağlamak olarak geliyor.Gönlü yok beyfendinin,olsa oraya gelenler her türlü bedeli ödemeyi göze alarak geliyor,eğer öyle düşünüyorsak Muharrem Usta gibi biri İHO gibi karanlık bir tipe rakip olmazdı.

Taraftar olarak icraata odaklanmayı öğrenmeliyiz,akıl,fikir verme,sponsor ol,en azından loca al türü şeyleri sormayı öğrenmezsek oturdukları yerden akıl veren çok olur.
      İnsanlar Trabzonspor başkanlığı için ölmeyi göze mi almalılar ?
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Demek ki neymiş. Alternatifini üretmeden istifa istifa diye söylenmeyecekmişiz.
        Al sana Atalay
        Bu da bize ders olsun.
        En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 20:27.
        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Mehmet atalay uzak dursun bir zahmet..tff baskanligina adayken m.ali aydinlarin yerine siyasetin isareti ile adaylikdan son anda cekilen adam siyasetin emrinden cikamaz 2011 e sungeri ceker gider.hala akillanmadik nerde iktidar yanlisi birisi var ismi baskanlikda geciyor 2011 yilindan sonra gelen 2 baskanda siyaset yalakasi meydanlarda mitinglerde kurultaylarda gezen adamlardi ne hale geldigimiz ortada. bile bile lades diyeceksek soyleyecek birsey yok..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet Agaoglu haftasonuna kadar düşüncelerimi paylaşacağım demiş. Umarım düşüncesi başkanlık yönündedir.
            Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Baskıya dayanamaz belki,taraftar çok isterse
            baskıya dayanamadığı muhakkak, ama taraftar baskısına değil
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet atalay uzak dursun bir zahmet..tff baskanligina adayken m.ali aydinlarin yerine siyasetin isareti ile adaylikdan son anda cekilen adam siyasetin emrinden cikamaz 2011 e sungeri ceker gider.hala akillanmadik nerde iktidar yanlisi birisi var ismi baskanlikda geciyor 2011 yilindan sonra gelen 2 baskanda siyaset yalakasi meydanlarda mitinglerde kurultaylarda gezen adamlardi ne hale geldigimiz ortada. bile bile lades diyeceksek soyleyecek birsey yok..
              bence atalay için bu kısmı çok önemli gösterge.. yoksa gsgm iken azizin yanında voleybol maçı finalinde sevinmesinde hiç bir mahsur görmüyorum..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İHO'nun aday olmamasına olanak yok

Olmama sebebi değil de OLAMAMA sebebi araştırılmalı...

Yorum

• Son zamanlarda duyduğum en güzel espiriydi. Demek 180 milyon dolar'la geliyorlar ha.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakikaten İho bile hala resmi aday olmadıysa kulüp baya batmış demektir.
                    Olmadı değil olamıyor. İcazet alması gerek
                    You Will Never Walk Alone
                    Liverpool F.C

Yorum

• Konu giderek şuna dönüyor: 40 katır mı, 40 satır mı? Birimiz diyor 40 katır olsun hiç olmazsa gezeriz, ötekimiz 40 satır olsun hiç değilse hızlı olur...

Bir de; en basit iş için üniversite mezunu, hatta yetmez, ODTÜ'den, Boğaziçi'den, Bilkent'ten adam aranıyorken Trabzonspor gibi dev bir sivil platform ve ekonomik güç için neden tahsil aranmaz?
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 21:22.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi tepki alabilirim bu görüşümden dolayı ama kendisi de sütten çıkma ak kaşık olmasa da Usta'nın devam etmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ ŞARTLARDA.
                        Aksi halde çok daha sinir bozucu ve birilerinin maşası adamlara katlanmak zorunda kalacağız...

Bu süreç beni biraz korkutuyor açıkçası...

Usta'nın hataları olmuştur ama kötü niyetli bir adam değildir...

Artık başkanlık konusunda acemi de değil. Aynı hataları tekrar yapmadan yoluna devam etsin...

Bence tabi...
                        tepki değil 100% destek veriyorum..

ismi geçen isimler hep zayıf karakterler şike davasınıda satar kulübüde küçültür..

eski başkanlar falanda kulübe 200 trilyon gelir bulan bir isim ben bilmiyorum..

Usta için tek üzüldüğüm nokta cmhurbaşkanı ile görüşmek için falan havalimanında beklemesi..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Usta ölümün yanında sıtma gibi gözükse de yaptıklarının hesabını düzgün vermek zorunda. Düzgün vermiyor. Bu arada Mehmet Atalay ismini ilk ortaya atan benim ama o olsun diye atmadım, tartışılsın diye attım, çünkü olası gördüm, maalesef dikkate alan pek olmadı
                          İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan adayımız Mehmet Atalay.....

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          hala aynı düşünüyormusunuz merak ediyorum..
                          teknik dürektör adayları Hami ve Ünal..
                          Ünal vizyonu
                          Karabükspor'un ciddi bir camia olduğuna işaret eden Karaman, şunları kaydetti: "Burası lay lay lom günleri değil. Kendim, yönetim ve de sporcularım adına böyle bir şeyi kabullenmem söz konusu değil. Evet kötü durumda olabiliriz ama bu havlu atmak anlamı değildir. Her maça giderken 'ya kötüyüz işte, şöyle olacak böyle olacak' demek değil, biz var olan hazırlığımızı en üst seviyede yapacağız, en iyi mücadeleyi verme adına antrenmanlarımızı yapacağız.
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her zaman olduğu gibi yine üst perdeden bilmiş bilmiş akıl verip,üç beş gün gündem olur,sonra yine karabatak gibi kaybolur.Ne zaman sorumluluk almış?Gerçekten çok merak ediyorum bir locası var mı Akyazı'da?
                            iyice yalvarmak lazım.. sadece istemek yetmez))

elinde sihirli değnek varya!!

Hacıosmanoğlu akrabası o başkanken kulübe ne vermiş..
                            şimdi ne vermiş..
                            bir tane loca almış mı..

ama Usta kötü adam..

Yorum

• Usta'yı destekliyorsunuz ama 505 milyon TL'ten aldım 750 milyon TL'den devredeğim diyor. Sonra diyor ki 156 milyon €'dan aldım 150'den devredeceğim. Borç artmış mı? Ona göre euro bazında azalmış. Ama gelecek olan 100 milyon TL'yi hemen nakit hazır etsin diyor. Her yıl 95 milyon TL bankaya ödüyoruz diyor. Her şey temlikli diyor. Böyle hesap yapan birine nasıl güvenebilirim? Ha euro bazında borç azaldı? Ne söz verdiyse tutmadı nerdeyse. Rezil saha sonuçları aldık, hiç alınmamış sonuçlar, avukat yüzünden haciz geldi diyor, kovamıyorum diyor, Kartal'a resim çizdirip site yapacağım, gelir diyor, oyu topladıktan sonra, bu arazi benim değil devletin, şike mücadelesi diyor, zorla en son raddede halkla ilişkiler firmasıyla anlaşıyor, altyapı diyor eskiye dönüyor, Lucescu diyor Hami geliyor, TV diyor, Youtube hesabı açıyor, 3 uyarı yapılmasına rağmen transfer cezası, menejerler, transferler vs. vs... Hayatımda yaşamadığım rezillikler bu dönemde yaşandı. Nasıl bir daha seçilsin diyeyim?
                              [MENTION=44085]alperrr[/MENTION] Orda yazdığım gibi; olmasını istediğim için değil, olası olduğunu öngördüğüm için yazmıştım ismini, bu yüzden tartışmaya açmak istedim
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 21:45.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta'yı destekliyorsunuz ama 505 milyon TL'ten aldım 750 milyon TL'den devredeğim diyor. Sonra diyor ki 156 milyon €'dan aldım 150'den devredeceğim. Borç artmış mı? Ona göre euro bazında azalmış. Ama gelecek olan 100 milyon TL'yi hemen nakit hazır etsin diyor. Her yıl 95 milyon TL bankaya ödüyoruz diyor. Her şey temlikli diyor. Böyle hesap yapan birine nasıl güvenebilirim? Ha euro bazında borç azaldı? Ne söz verdiyse tutmadı nerdeyse. Rezil saha sonuçları aldık, hiç alınmamış sonuçlar, avukat yüzünden haciz geldi diyor, kovamıyorum diyor, Kartal'a resim çizdirip site yapacağım, gelir diyor, oyu topladıktan sonra, bu arazi benim değil devletin, şike mücadelesi diyor, zorla en son raddede halkla ilişkiler firmasıyla anlaşıyor, altyapı diyor eskiye dönüyor, Lucescu diyor Hami geliyor, TV diyor, Youtube hesabı açıyor, 3 uyarı yapılmasına rağmen transfer cezası, menejerler, transferler vs. vs... Hayatımda yaşamadığım rezillikler bu dönemde yaşandı. Nasıl bir daha seçilsin diyeyim?
                                [MENTION=44085]alperrr[/MENTION] Orda yazdığım gibi; olmasını istediğim için değil, olası olduğunu öngördüğüm için yazmıştım ismini, bu yüzden tartışmaya açmak istedim
                                Hocam ya Atalayın tartışılmasını söylemek istediğini anladım da ..şimdi ne düşündüğünü merak ettim..gelmesini istemem demeni beklerdim..
                                ki heralde öyle düşünüyorsunuz..
                                Usta'nında hataları çok ama alternatifi gözükmüyor..

...........
                                bu arada..
                                "Usta'yı destekliyorsunuz" söyleminize kesinlikle katılmıyorum..
                                ben kimseyi desteklemem..
                                kulüp için akıl , mantık , zeka çerçevesinde ve felsefi olarak kimin daha faydalı olacağına inanıyorsam oyum falan yok sadece burada yazarak söylüyorum..

Usta'nın küçülerek büyümeden ziyade , başarı ile büyüme ve borçları kapama zihniyetine katılıyorum daha doğrusu bunlar benimde fikirlerimdi zaten..

yalnız şampiyonluk yaşamadan veya Yazıcıya 40 , Abdüşe 50 verilmeden satarsa en büyük düşmanı olurum..
                                En son alperrr tarafından düzenlendi; 26.03.2018, 22:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X